Επικαιρότητα:

Ένα καλύτερο μέλλον ξεκινά για 3 ζώδια από σήμερα – «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο»

25 Οκτ. 2024 - 10:40 | Ζώδια
Ένα καλύτερο μέλλον ξεκινά για 3 ζώδια από σήμερα – «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο»

Η αστρολογία της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου μας δείχνει ότι μπορούμε πράγματι να απελευθερωθούμε από το παρελθόν και αυτός ο αισιόδοξος νέος τρόπος να δούμε τα πράγματα δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον για 3 ζώδια. Εξάλλου, τα πάμε καλά με το σύμπαν κάθε φορά που η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Δία.

Αυτή είναι μια εποχή ελπίδας και ανανέωσης για τους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω. Ήρθε η ώρα να αποδεχτούμε ότι η “ανανέωση” είναι εδώ για εμάς. Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Πρέπει να προχωρήσουμε, να δράσουμε, να κινηθούμε ελεύθερα.

 Αναγνωρίζουμε ότι η προσήλωση στο παρελθόν δεν είναι πλέον χρήσιμη. Έχουμε μάθει ό,τι μπορούμε από αυτόν τον δεσμό και δεν αξίζει να παραμένουμε στάσιμοι.

 Αυτό γίνεται όταν ο Δίας μπαίνει για να δώσει ένα χέρι βοηθείας για να βοηθήσει τρία ζώδια να ελευθερωθούν από το παρελθόν. Το ωροσκόπιο αυτής της ημέρας δίνει σε τρία ζώδια την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον, και αυτή ξεκινάει τώρα.

Ένα καλύτερο μέλλον ξεκινά για 3 ζώδια από σήμερα
Δίδυμος,
Ζυγός,
Αιγόκερως

Δίδυμος 
Το ωροσκόπιο της Παρασκευής προσφέρει στο ζώδιο σας υψηλή θετική ενέργεια για να δείτε ένα πολύ καλύτερο μέλλον να φτάνει κατά τη διάρκεια μιας αρμονικής διέλευσης του Δία. Όταν η Σελήνη ευθυγραμμιστεί με τον Δία, εσείς, οι Δίδυμοι, θα νιώσετε σαν να έχετε επιτέλους ανακτήσει τη δύναμή σας.

Είστε τώρα έτοιμοι να επαναφέρετε το μέλλον σας και να επανακτήσετε τον εαυτό σας μαζί με την αξιοπρέπειά σας. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι τόσο προσωπικό και γελοίο που όταν επιτέλους συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει, θα προχωρήσετε γρήγορα. Έχετε συνδεθεί με μια ιδέα που υπάρχει μόνο στο παρελθόν, και αυτό δεν σας κάνει καλό.

Η Παρασκευή είναι πολύ δυνατή και σας δείχνει ότι πρέπει να προχωρήσετε, και το σημαντικότερο  είναι ότι το καταλαβαίνετε. Είστε τώρα έτοιμοι να αγκαλιάσετε ένα πλουσιοπάροχο μέλλον και να πετάξετε το παρελθόν πίσω, όπου ανήκει. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Ζυγός 
Το ενδιαφέρον για εσάς και το παρελθόν είναι ότι δεν θεωρήσατε ποτέ κακή την προσκόλλησή σας σε αυτό. Μπορεί να έχετε αισθανθεί ότι αν κάποιος έχει το θράσος να σας πει να το ξεπεράσετε, αυτό είναι περισσότερο δικό του πρόβλημα από το δικό σας.

Όταν η Σελήνη ευθυγραμμιστεί με τον Δία, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα υπό διαφορετικό φως και τελικά να ευθυγραμμίζεστε με το πλούσιο μέλλον που σας περιμένει.

Είστε έτοιμος να θεραπευτείτε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα από το παρελθόν σας  δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο νομίζατε. Στις 25 Οκτωβρίου, θα αναρωτιέστε γιατί σπαταλάτε τόσο πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το παρελθόν τόσο πολύ, καθώς αυτό ξαφνικά δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω σας όσο παλιότερα. Ο Δίας είναι εδώ για να σας δείξει ότι υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα στη ζωή από ότι το να ζείτε στο παρελθόν, όσο νοσταλγικό και αν είναι.

Ένας κόσμος αφθονίας σας περιμένει, απαιτώντας την πλήρη προσοχή σας. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε. Το ξέρετε ήδη αυτό, Ζυγοί.

Αιγόκερως
Όσο και αν θέλετε να σκεφτείτε τον εαυτό σας ως κάποιον που βλέπει ένα πρόβλημα και κάνει κάτι γι’ αυτό,  έχετε πάντα την προσήλωσή στο παρελθόν. Σίγουρα, το παρελθόν ήταν ευχάριστο, αλλά επίσης συνειδητοποιείτε ότι το να ζείτε στο παρελθόν είναι δύσκολο.

Έχετε φλερτάρει με την ιδέα να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ξεκινήσατε να εφαρμόζετε αυτό το σχέδιο λόγω των στρεβλών σας πεποιθήσεων.

Λόγω της επίδρασης του Δία στο ζώδιο σας, θα δείτε ότι είναι καιρός να απομακρυνθείτε από το παρελθόν, καθώς δεν συμβαίνουν πολλά. Ναι, περάσατε πολύ ωραία στο παρελθόν, και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους δεν θα μπορείς να διαγράψετε  από την μνήμη σας.

Ωστόσο, η πραγματική ζωή περιμένει να τη ζήσετε αυτήν τη στιγμή, και όταν η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Δία όπως γίνεται την Παρασκευή, θα δείτε ότι το «τώρα» είναι ένα πολύ ευνοϊκό μέρος για να είναι. Απελευθερωθείτε, Αιγόκεροι. Πατήστε γερά στα πόδια σας.

.enikos.