Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν και θα ξεπεράσουν δυσκολίες στις σχέσεις τους έως τις 27 Οκτωβρίου

21 Οκτ. 2024 - 18:51 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν και θα ξεπεράσουν δυσκολίες στις σχέσεις τους έως τις 27 Οκτωβρίου

Την εβδομάδα 21 – 27 Οκτωβρίου 2024, τρία ζώδια βρίσκουν τρόπο να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους και να εργαστούν για να ξεπεράσουν τα προβλήματα της σχέσης τους.

Όσον αφορά τις σχέσεις, ειδικά εκείνες που διακατέχονται από βαθιά αγάπη, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η υπερβολή σε ένα πράγμα, θα μπορούσε να καταστρέψει τον δεσμό που έχετε δημιουργήσει.

Ωστόσο, η συνεχής ικανοποίηση των ανθρώπων ή η υπερβολική προσπάθεια μπορούν να απομακρύνει αυτό ακριβώς που προσπαθείτε να πετύχετε, ιδιαίτερα αν επιτρέπετε στον εαυτό σας να παραμείνει κολλημένος στο παρελθόν.

Ο έρωτας δεν θα απαιτήσει να δώσετε τα πάντα, ειδικά αγαπημένα κομμάτια του εαυτού σας, αλλά φαίνεται απαραίτητο για να λειτουργήσει μια σχέση σε ορισμένες στιγμές. Σε αυτές τις στιγμές, καλείστε να προσέξετε και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα χρειαστεί να εξαντλήσετε τον εαυτό σας για να πετύχει κάτι.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενημερώνοντάς σας για το πού έχετε υπερβάλλει για να διατηρήσετε μια σχέση που προοριζόταν να τελειώσει.

Ο έρωτας κλείνει το μάτι σε 3 ζώδια μέχρι το τέλος του φθινοπώρου – «Νέες γνωριμίες και σχέσεις»
Αντί να προσπαθείς να τα κάνεις όλα σωστά ή να μην ταράξεις τα νερά της αγάπης, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορείς να θυσιάσεις τον εαυτό σου ή την αλήθεια σου για να αποφύγεις την αλλαγή.

Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, η τελευταία στάση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις σχέσεις εκείνες που προορίζονταν μόνο για να σας δώσουν ένα πολύτιμο μάθημα και να δείτε ότι, όσο κι αν αγαπάτε κάποιον, η υπερβολική προσπάθεια να ευχαριστήσετε και να προσφέρετε μπορούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε σχέση.

Αυτή η ενέργεια αφορά περισσότερο τις μακροπρόθεσμες αλλαγές που φέρνει η Σελήνη και ο Άρης, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον Καρκίνο την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Αυτό θα σας κάνει παρορμητικούς και λίγο εγωιστές, καθώς μπορεί να νομίζετε ότι έχετε δίκιο. Μπορεί να οδηγηθείτε να αναλάβετε δράση με βάση τα συναισθήματά σας, αλλά θα λειτουργείτε με βάση τις πληγές του παρελθόντος και όχι την ανάπτυξη και τη θεραπεία στην οποία έχετε αφιερώσει την ενέργειά σας.

Προσπαθήστε να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας και να ευθυγραμμιστείτε με την αλήθεια σας, έτσι ώστε για όποιες αποφάσεις πάρετε την εβδομάδα που έρχεται, να μπορείτε να παραμείνετε σίγουροι και τα επόμενα χρόνια.

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν και θα ξεπεράσουν δυσκολίες στις σχέσεις έως τις 27 Οκτωβρίου

  • Καρκίνος
  • Ζυγός
  • Τοξότης

Καρκίνος

Μπορεί να νιώθετε δυσκολία καθώς, ό,τι και αν κάνετε, όσο και αν προσπαθείτε, η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Πρέπει όμως να ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσετε, Καρκίνοι. Είστε από τα ζώδια που πρέπει να το καταλάβετε.

Την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, ο Ζυγός στον Ήλιο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανακινώντας θέματα στις σχέσεις σας, που τις οδηγούν στα όρια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε οριστικά, τον εαυτό σας. Μια σχέση εξακολουθεί να «σέρνεται» παρά τα σημάδια στην αρχή της που έδειχναν ότι θα είναι μια σχέση ζωής.

Μπορεί να έχετε δώσει πολλές ευκαιρίες στον σύντροφό σας, να έχετε επαναλάβει πολλές φορές τον ίδιο κύκλο ή να πρέπει να διαχειριστείτε τα πρακτικά ζητήματα ενός διαζυγίου. Ίσως οι επιλογές που κάνετε να μην βοηθούν στην επίλυση του ζητήματος.

Μπορεί να σκέφτεστε για τι αξίζει να παλέψετε και για τι όχι καθώς, στο σημείο αυτό, νιώθετε την παρόρμηση να διαλέξετε την ηρεμία σας, παρά μια σχέση ή κάποιο απόκτημα από τον χωρισμό.

Καρκίνοι, έχετε κάνει σημαντικά βήματα όμως, κάποιες φορές πρέπει να ξέρετε ότι είναι αδύνατον να τα καταφέρνετε σε όλα. Όσο μαθαίνετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και να παλεύετε για όσα έχουν σημασία καταλαβαίνετε ότι δεν χρειάζεται να δίνετε μάχη για όλα.

Το μονοπάτι αυτό σας οδηγεί να αποχωρήσετε, να επιλέξετε εσάς και να βάλετε πάνω από όλα την ηρεμία σας. Σκεφτείτε τι αξίζει πραγματικά στο σημείο αυτό, αφού υπάρχει μεγάλη έμφαση στη δημιουργία του σπιτιού σας και όχι στη συνέχιση μιας σχέσης που δεν προχωρά.

Δεν έχει να κάνει με την υπερηφάνεια σας Καρκίνοι αλλά με τη συνειδητοποίηση ότι κάποιοι άνθρωποι, πάντα θα σας παρεξηγούν και πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτούς, επιλέγοντας την ειρήνη και την ψυχική σας ηρεμία.

Ζυγός

Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα ζητήματα του εσωτερικού σας παιδιού. Αν και αξίζετε πάντα την αγάπη, θα συνειδητοποιήσετε ότι, μια σχέση της ζωής σας, αντανακλά τις πληγές τις οποίες προσπαθείτε να θεραπεύσετε.

Το στοιχείο που κάνει τη σύνδεση αυτή πιο περίπλοκη, είναι η ομοιότητα του δεσμού σας με τον δεσμό με έναν από τους γονείς σας. Όλα αυτά τα συναισθήματα και τα τραύματα, έχουν τώρα συσσωρευτεί.

Τώρα όμως καλείστε να εστιάσετε στον εαυτό σας, στα συναισθήματά σας, τις αντιλήψεις σας γύρω από την αγάπη που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται. Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο αυτό για να απελευθερωθείτε από μια τοξική σχέση που έχει κρατήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, ο Ζυγός στον Ήλιο δημιουργεί μια τεταμένη ενέργεια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας μια δύσκολη στιγμή που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε από τις πληγές της παιδικής σας ηλικίας. Δείτε τις ομοιότητες της τωρινής σας σχέσης με άλλες σχέσεις, από το παρελθόν σας.

Όσο περισσότερες πρακτικές πτυχές της σχέσης ανακαλύπτετε, τόσα περισσότερα στοιχεία έχετε ώστε να πιστεύετε ότι, η σχέση σας  μπορεί να βοηθήσει το εσωτερικό σας παιδί να θεραπευτεί.

Μπορεί να χρειαστεί να διέλθετε από μια σημαντική φάση ωρίμανσης, όπου συνειδητοποιείτε πως μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας, όσα ζητάτε από κάποιον άλλον. Μπορεί και πάλι να καταλάβετε γιατί αξίζετε να είστε σε αυτή την νέα και γεμάτη αυτοπεποίθηση ενέργεια.

Τοξότης

Τοξότες, μπορεί τα φυσικά σας χαρίσματα να γίνουν οι μεγαλύτερες προκλήσεις σας. Η φυσική σας ενέργεια, επιθυμία και ενθουσιασμός για σύνδεση με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς, θα προκύψει με την ένωση της Σελήνης και του Άρη στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας ζητήματα εγγύτητας, μυστικά και ψέματα.

Στην καλύτερη φάση της, η ενέργεια του Καρκίνου σας βοηθά να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας αλλά, στη χειρότερη, σας βάζει να σκέφτεστε ότι… «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές».

Η ενέργεια αυτή, σας κάνει να θέλετε να διαφυλάξετε την ιδιωτικότητά σας, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει μπελάδες την αυτή την εβδομάδα αφού είναι πιο πιθανό να επιδιώξετε αυτά που θέλετε, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην τρέχουσα σχέση σας.

Είναι φυσικό να νιώθετε ότι θέλετε να παραβείτε τους κανόνες. Είστε από τα ζώδια που έχετε την τάση να το κάνετε. Είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να επαναστατήσετε, απέναντι στη δέσμευση, την υγιή αγάπη και τον σύντροφό σας.

Δεν είναι όλες οι σχέσεις προορισμένες να κρατήσουν για πάντα, ανεξάρτητα από τις προθέσεις σας ή τα συναισθήματά σας.

Συχνά, θέλετε να επαναστατείτε στις σχέσεις σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παράλληλες σχέσεις. Αν η σχέση σας δεν είναι αρμονική, μπορεί να αποφεύγετε να το αναγνωρίσετε.

Αν και μπορεί ακόμη να προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλετε, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν θα υπερβείτε τα όρια, ή δεν θα επιτρέψετε στο επαναστατικό σας πνεύμα να πάρει τις αποφάσεις σας ακόμη.

Αξίζει οι επιλογές που θα κάνετε να είναι ουσιαστικές και να έχουν κριτήριο την ακεραιότητα. Ειδάλλως, θα προκαλέσετε το κάρμα με αποτέλεσμα να σας παρουσιάσει συνέπειες τις οποίες δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε.

Πηγή: enikos.gr