Επικαιρότητα:

Ζώδια: Ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν για αυτούς τους τέσσερις – Μην φοβάστε, συνεχίστε

20 Οκτ. 2024 - 13:50 | Ζώδια
Ζώδια: Ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν για αυτούς τους τέσσερις – Μην φοβάστε, συνεχίστε

Σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, τέσσερα ζώδια θα παραλάβουν ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν.

Μια διέλευση όπως το τετράγωνο της Σελήνης στον Κρόνο μπορεί να προσφέρει τύχη σε τέσσερα ζώδια. Σύντομα θα το διαπιστώσουν και μόνα τους!

Ενώ τα μηνύματά μας είναι κάπως ιδιωτικά, εξατομικευμένα και πολύ προσωπικά, υπάρχει ένα γενικό μήνυμα που μπορούμε όλοι να καταλάβουμε, καθώς ισχύει για όλα τα ζώδια.

Αυτό που έχουμε τώρα είναι τέλειο, και πρέπει να νιώσουμε ευγνωμοσύνη και αποδοχή. Αυτό μεταφράζεται σε κάθε άτομο με τον δικό του τρόπο, ανεξάρτητα με το ζώδιό του.

Το σύμπαν στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε 4 ζώδια

Κριός
Η διέλευση της Σελήνης στο τετράγωνο του Κρόνου, είναι τόσο ιδιαίτερη και περίεργη για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε μέρος από κάτι μεγαλύτερο από εσάς, και έχετε οδηγηθεί στην πρόοδο και την εξέλιξη χάρη σε αυτό.

Από τη μία πλευρά, δεν είστε σίγουροι ότι αυτό το συναίσθημα είναι για σας μόνο, αλλά είστε  έτοιμοι να αφήσετε τον ρόλο σας στη φυσική ροή των πραγμάτων. Συνήθως, σας αρέσει να παίζετε το ρόλο του ηγέτη ή του οδηγού, και όμως, το σύμπαν προσπαθεί να σας πει ότι αυτήν τη μέρα…Εσύ ακολουθείς. Αυτό είναι ένα καλό, διότι με προσοχή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα από ό, τι θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Υπάρχει μια αίσθηση κοινότητας στη ζωή σας και η ουσία αυτού του ζωτικής σημασίας μηνύματος είναι να γίνετε μέλη αυτής της κοινότητας έτσι ώστε να γνωρίζετε πώς να παίξετε το ρόλο σας σε αυτήν στο μέλλον.

Παρθένος
Θα βρεθείτε σε μια κατάσταση, και ένα σημαντικό μήνυμα θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα. Είστε πολύ τυχεροί και θα καταλάβετε ότι αυτό που έχετε, είναι τέλειο.

Παραπονιέστε πολύ, κάτι που μερικές φορές κουράζει τους άλλους ανθρώπους. Κάτι συμβαίνει αυτήν τη μέρα που σας κάνει να τα βλέπετε διαφορετικά. Άλλωστε, εκτός από παράπονα, πρέπει να νιώθετε και την ανάγκη να είστε ευγνώμονες. Η Κυριακή δεν είναι μεγαλειώδης ή απειλητική.

Είναι απλά το σύμπαν που αφήνει μια υποψία έτσι ώστε να μπορέσετε να προσγειωθείτε και να εκτιμήσετε αυτό που έχετε, αντί να παραπονιέστε για όσα δεν έχετε. 

Σκορπιός
Μπορεί η ζωή να είναι όμορφη αλλά στο μυαλό ενός Σκορπιού, μπορεί πάντα να είναι καλύτερο. Αυτό είναι το σημαντικό μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν, Σκορπιοί. Θέλετε περισσότερα από όσα έχετε.  Όλοι οι άνθρωποι θέλουν περισσότερα αλλά στη δική σας περίπτωση πρέπει να αποφασίσετε και να γίνετε πιο συγκεκριμένοι.

Θα δείτε ότι θέλετε περισσότερα, και θα διαπιστώσετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να τα επιτύχετε. Έτσι, η σημερινή μέρα, φέρνει μετριοφροσύνη αλλά και έμπνευση, καθώς συνειδητοποιείτε πως όλα είναι πιθανά.

Απλώς πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία.

Δεν σας αρέσει να είστε ταπεινός. Σε κανέναν άλλωστε, αλλά αυτό πρέπει να δείξετε. Σήμερα θα κάνετε πολλά και θα έχετε τη στήριξη του σύμπαντος. Σκορπιοί, δεν είστε μόνοι. Στο πλάι σας έχετε ένα ολόκληρο ηλιακό σύστημα από πλανήτες. Μην φοβάστε, συνεχίστε!

Τοξότης
Τοξότες, έχετε περισσότερη υπομονή από όση φαντάζεστε. Μπορεί η υπομονή σας να μην δοκιμάζεται σήμερα όμως να ενεργοποιήσετε την ευγνωμοσύνη σας.

Είστε θετικά άτομα, πέρα από κάθε αμφιβολία και μερικές φορές, φοράτε την κάπα του σούπερ ήρωα. Ενώ αυτό είναι διασκεδαστικό, καμιά φορά παίρνετε τον ρόλο σας πολύ στα σοβαρά. Είναι σαν να χάνετε τον εαυτό σας στη δύναμη που έχετε και, η σημερινή μέρα σας επαναφέρει στο σημείο όπου πρέπει να βρίσκεστε και σας κάνει να νιώσετε ευγνωμοσύνη.

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Κρόνο, είναι η μετάβαση που σας θυμίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα και αφομοιώνετε το μάθημα, σαν χαρακτηριστικός Τοξότης.

Να είστε ευγνώμονες για την εξυπνάδα σας και για την εύνοια του σύμπαντος. Όλα θα κυλήσουν όμορφα σήμερα.

πηγή: enikos.gr