Επικαιρότητα:

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα πολύ καθαρό σημάδι από το σύμπαν – «Θα πάρετε τις σωστές απαντήσεις»

18 Οκτ. 2024 - 11:22 | Ζώδια
Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα πολύ καθαρό σημάδι από το σύμπαν – «Θα πάρετε τις σωστές απαντήσεις»

Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα πολύ σαφές σημάδι από το σύμπαν. Όπως λένε, «όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, εμφανίζεται ο δάσκαλος» και κατά τη διάρκεια της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή, τέσσερα ζώδια το καταλαβαίνουν αυτό για τα καλά.

Έτσι, στην ουσία, το σήμα που λαμβάνουμε την Παρασκευή, μας λέει να προχωρήσουμε με αυτό που κάνουμε. Τέσσερα ζώδια αισθάνονται ότι το μόνο επόμενο λογικό βήμα, είναι να προχωρήσουν μπροστά.

Στις 18 Οκτωβρίου, ο Ταύρος, οι Δίδυμοι, ο Λέων και ο Αιγόκερως,  θα συναντήσουν αυτόν τον «δάσκαλο» σε διάφορες μορφές. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι κάτι άκρως ενδιαφέρον.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα πολύ καθαρό σημάδι από το σύμπαν
Ταύρος,
Δίδυμος,
Λέων,
Αιγόκερως

Ταύρος 
Σε σχέση με την προσωπική μεταμόρφωση, είστε διαρκώς υπό σκέψη. Είστε όμως, αποφασισμένοι να ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε ώστε να νιώσετε και πάλι ολοκληρωμένος και ακέραιος.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι γύρω σας, είναι ο βαθμός αφοσίωσής σας στον σκοπό σας. Μπορεί να μην τον έχετε αναγνωρίσει επακριβώς, ωστόσο, βλέπετε ότι το σύμπαν συμμαχεί μαζί σας για να τον πετύχετε.

Προσπαθώντας ουσιαστικά, το σύμπαν σας βρίσκει στα μισά της διαδρομής και σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Αυτό σας κάνει να νιώθετε χαρά και ικανοποίηση, έμπνευση και ετοιμότητα.


Δίδυμος 
Αυτό που λαμβάνετε σήμερα, Δίδυμοι, είναι μια επιβεβαίωση σχετικά με τον δρόμο που έχετε επιλέξει να διασχίσετε.

Με σταδιακό τρόπο θα διαπιστώσετε ότι, μια συνειδητοποίηση μπορεί να βελτιώσει καθοριστικά τη ζωή σας. Το σύμπαν ενεργεί υπέρ σας και θα έχετε τις σωστές απαντήσεις.

Δεν φοβάστε να υιοθετήσετε τις απαραίτητες αλλαγές. Νιώθετε ευγνωμοσύνη, καθώς η διέλευση της Σελήνης απέναντι από τον Ερμή, σας βοηθά να ανακαλύψετε το τελευταίο κομμάτι του παζλ που αναζητούσατε. Όλα αυτά, σας ευνοούν με σημαντικούς τρόπους.

Λέων 
Σήμερα Λέοντες, έχετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε και βλέπετε με ενθουσιασμό ότι οι προσπάθειές σας, δεν ήταν εις μάτην. Το σύμπαν αξιοποιεί τη Σελήνη απέναντι από τον Ερμή για να επικοινωνήσει μαζί μας, ενώ το μήνυμα για εσάς, είναι ξεκάθαρο: είστε στον σωστό δρόμο.

Η πεποίθησή σας ότι κάνετε αυτό που πρέπει να σας δώσει περισσότερη έμπνευση να συνεχίσετε την καταπληκτική σας δουλειά. Αυτό που πρέπει να μάθετε όμως, είναι αν πράγματι οδεύετε στον σωστό δρόμο και αυτό, μόνο εσείς μπορείτε να το ανακαλύψετε.

Την Παρασκευή μάλιστα, θα συναντήσετε κάποιον που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και θα σας «σκλαβώσει» με την καλοσύνη και την ουσιαστική του βοήθεια.

Αιγόκερως 
Πρακτικά, Αιγόκεροι, αυτό σημαίνει ότι τελειώνει η περίοδος αναμονής. Έχετε κάνει τα σχέδιά σας, έχετε ετοιμαστεί εδώ και μήνες και επιτέλους, το επιθυμητό αποτέλεσμα, πλησιάζει.

Κάτι τέτοιο, εκτός από το ότι ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, καταλαβαίνετε ότι δεν είστε μόνοι σας και σύντομα θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το άτομο αυτό, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον προσανατολισμό σας.

Είστε έτοιμοι και οι συνθήκες, είναι οι κατάλληλες, Αιγόκεροι.

enikos