Επικαιρότητα:

Το Σύμπαν έχει ένα ειδικό μήνυμα για 4 ζώδια – «Δεν είστε σκλάβος των συναισθημάτων σας πια»

07 Οκτ. 2024 - 16:43 | Ζώδια
Το Σύμπαν έχει ένα ειδικό μήνυμα για 4 ζώδια – «Δεν είστε σκλάβος των συναισθημάτων σας πια»

Τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα ειδικό μήνυμα από το σύμπαν στις 7 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Σελήνης απέναντι από τον Ουρανό. Η αστρολογία της Δευτέρας χρησιμοποιεί αυτό το συμβάν του Ουρανού για να μας μεταδώσει σημαντικές πληροφορίες, και μέχρι το τέλος της ημέρας, ανακαλύπτουμε αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε.

Αυτό το μήνυμα είναι τόσο ξεχωριστό, γιατί μέχρι τώρα δεν υπολογίζατε αυτήν την πιθανότητα.

Με άλλα λόγια, αυτό που συμβαίνει είναι ότι λόγω της παρουσίας της Σελήνης απέναντι από τον Ουρανό, αυτό που δεν σκεφτόμαστε,  θα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Όλα έχουν να κάνουν με το κομμάτι που λείπει και μόλις ανακαλύψουμε τι είναι αυτό, μπορούμε να καταλάβουμε το υπόλοιπο παζλ. Να είστε προσεκτικοί, το μήνυμα από το σύμπαν μπορεί να είναι πολύ διακριτικό.

Το Σύμπαν έχει ένα ειδικό μήνυμα για 4 ζώδια

  • Ταύρος,
  • Παρθένος,
  • Τοξότης,
  • Αιγόκερως

Ταύρος

Νιώθετε πολύ περήφανος για τον εαυτό σας, καθώς έχετε τονώσει την αυτοπεποίθησή σας με τρόπους που σας θωρακίζουν. Έχετε εξελιχθεί πολύ φέτος, και ενώ έχετε ακόμη δρόμο μπροστά σας, νιώθετε χαρούμενοι που τα καταφέρατε ως εδώ.

Στις 7 Οκτωβρίου, μπορεί να βρεθείτε να θέλετε να συνεχίσετε κάτι, που σημαίνει ότι είστε δεκτικοί στο μήνυμα που προέρχεται από το ίδιο το σύμπαν.

Είμαστε φτιαγμένοι από αστερόσκονη, και αυτό κάνει δυνατή την επικοινωνία μας με το σύμπαν.

Και έτσι, όταν το σύμπαν σας μεταφέρει το ιδιαίτερο μήνυμά του, θα διαπιστώσετε ότι λόγω του τετραγώνου της Σελήνης του Κρόνου, το μήνυμα είναι να παραμένετε προσηλωμένοι στο αρχικό σας σχέδιο και να εμπιστεύεστε στο ένστικτό σας να ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς.

Παρθένος

Πάντα θεωρούσατε τον εαυτό σας ως  κάποιον που δεν ταιριάζει με το πλήθος. Κι όμως, αυτό δεν συνοδεύεται από αυτολύπηση. Γνωρίζετε τον εαυτό σας ως άτομο, έτσι όταν οι ατομιστικές διελεύσεις όπως το τετράγωνο της Σελήνης στον Κρόνο αρχίζει να σας επηρεάζει, η ανεξαρτησία σας βγαίνει στην επιφάνεια.

Θα λάβετε ένα μήνυμα για να είστε περήφανοι για το ποιοι είστε με τους μοναδικούς, μερικές φορές αντικοινωνικούς και μη κομφορμιστικούς τρόπους σας.

Δεν πειράζει αν είστε “ο αταίριαστος”, ακόμα κι αν βρείτε έναν τρόπο να “ταιριάξετε”.

Τα πάτε μια χαρά, Παρθένοι. Η σεληνιακή διέλευση στο τετράγωνο του Κρόνου ενισχύει αυτήν την αίσθηση περηφάνιας και μοναδικότητας μέσα σας.

Τοξότης

Αυτή η μέρα, 7 Οκτωβρίου, είναι ισχυρή και διαρκεί πολύ καιρό, και αυτό αποδίδεται στο ότι ζυγίζετε την αξία του κάθε πράγματος.

Εντάξει, αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης στο τετράγωνο του Κρόνου, θα αποφασίσετε αν ένα πράγμα στη ζωή σας εξακολουθεί να έχει δύναμη πάνω σας, και αν όχι… θα εξαφανιστεί.

Η Δευτέρα δείχνει ότι δεν είστε σκλάβος των συναισθημάτων σας πια. Έχετε κάνει τη δουλειά ώστε είστε συναισθηματικά δυνατοί και θα είστε επίσης σε θέση να τα αναγνωρίσετε ως τα χρήσιμα από τα περιττά.

Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προσκολλημένος σε πολλά από τα θέματα στη ζωή σου πια, Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου της Σελήνης στον Κρόνου, η ενέργεια  είναι να δεχτούμε τη ζωή “ως είναι” έρχεται χωρίς να δημιουργήσουμε δράματα.

Είστε μοναδικά εμπνευσμένοι και πρέπει να τιμήσετε και να εμπιστευτείτε την έμπνευσή σας.

Αιγόκερως

Οι διαβάσεις του Κρόνου τείνουν να σας υπονομεύουν, και θα είναι κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Κρόνου, στις 7 Οκτωβρίου η μέρα που  θα πάρετε αυτό που συμβαίνει “εκεί έξω” στο σύμπαν.

Αν υπάρχει ένα ειδικό μήνυμα που αξίζει να λάβετε, είναι αυτό που σας λέει να παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας — και μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας υπονομεύσουν!

Έτσι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι σπουδαίο με τη ζωή σας, αλλά κυριολεκτικά “πρέπει” να το κάνετε, αλλιώς δεν θα απολαύσετε κανένα από τα οφέλη. Αν αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τα κίνητρα ή τις ενέργειές σας, όλα θα καταρρεύσουν.

Ευτυχώς, είστε πολύ γρήγορος σ’ αυτό. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα λάθος που πρόκειται να γίνει πριν γίνει, δείχνοντας στο σύμπαν ότι σκέφτεστε πολύ έντονα την επόμενη κίνησή σας. Θα ακολουθήσετε την καρδιά σας και θα λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις σας, με αποτέλεσμα μια λαμπρή ημέρα.

Πηγή: enikos.gr