Επικαιρότητα:

Αυτά τα τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο από το σύμπαν σήμερα

05 Οκτ. 2024 - 13:57 | Ζώδια
Αυτά τα τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο από το σύμπαν σήμερα

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Κρόνου, τέσσερα ζώδια λαμβάνουν ένα ζωτικό και πολύ ιδιαίτερο δώρο από το σύμπαν.

Αστρολογικά, αυτές οι μέρες φαίνεται να ευνοούν τους Διδύμους, τον Λέοντα, τον Τοξότη και τον Υδροχόο. Ωστόσο, η ενέργεια που δημιουργεί η διέλευση, της  Σελήνης στο τρίγωνο του  Κρόνου,  είναι αρκετά ισχυρή για να τους επηρεάσει θετικά όλους.

Αυτό το κοσμικό γεγονός μας δείχνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το παρελθόν για να διαμορφώσουμε το παρόν υπό την προϋπόθεση ότι είναι έξυπνο να μάθουμε από την αποτυχία και να γίνουμε ισχυρότεροι. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν όταν παίρνουμε ό,τι χρειαζόμαστε από αυτό.

Ο Κρόνος είναι μεγάλη πηγή ισχυρών, σημαντικών μαθημάτων, και αυτό που μεταφράζεται ως ξεχωριστό δώρο είναι η διορατικότητα, η δράση και η δίκαιη συμπεριφορά. Το Σάββατο, αναγνωρίζουμε πόσο πολύτιμο ήταν το παρελθόν, αναγνωρίζοντας είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά.

Τέσσερα ζώδια θα νιώσουν ευλογημένα, από τη γνώση που έχουν αποκομίσει και θα νιώσουν ευγνώμονες στο σύμπαν για την ενέργειά του.

Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα μοναδικό δώρο από το σύμπαν στις 5 Οκτωβρίου 2024

Δίδυμος
Το ξεχωριστό δώρο που παίρνετε από το σύμπαν είναι η επιβεβαίωση ότι είστε στον σωστό δρόμο. Έχετε πάρει τα αναγκαία μαθήματα, ειδικά από μια συγκεκριμένη εμπειρία από το παρελθόν. Την αξιοποιήσατε τόσο ως στήριγμα και έμπνευση, και είναι καιρός να απογειωθείτε.

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, Δίδυμοι, με την μετάβαση της Σελήνης στο τρίγωνο του Κρόνου, βοηθώντας σας να καταλάβετε τι είναι ωφέλιμο και τι όχι πλέον. Το παρελθόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή σας όμως είστε παραπάνω από αυτό.

Όλα αυτά φαίνονται προφανή. Με την μετάβαση της Σελήνης στο τρίγωνο του Κρόνου, αποδέχεστε την ιδέα ότι προχωράτε παρακάτω. Όλα πηγαίνουν καλά και στο τέλος, θα τα καταφέρετε.

Λέων
Το Σάββατο έχει τόσες δυνατότητες, Λέοντες, που μπορεί να θεωρήσετε τον εαυτό σου τυχερό και γεμάτο ελπίδα. Έχετε δημιουργήσει σωστά τη ζωή σας, έως τώρα, αλλά αν θέλετε ακόμη πιο ευτυχισμένες μέρες, πρέπει να κάνετε τα ανάλογα βήματα.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Κρόνο, το σύμπαν έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για εσάς, και αυτό είναι που σας φέρνει σε επαφή με την αλήθεια της ζωής σας. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό σε ένα άλλο άτομο, η ενέργεια που έρχεται με τον Κρόνο, στην περίπτωσή σας, στον Λέοντα, σας δίνει θάρρος.

Μακροπρόθεσμα, κατασταλάζετε ως προς το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια για να συνεχίσετε τη θετική σας ενεργειακή απόδοση.

Τα πράγματα σε πάνε περίφημα, Λέοντες, αλλά θα πρέπει να παίξετε σωστά τον ρόλο σας για να διατηρήσετε όσα κατακτήσατε.

Τοξότης
Αυτό που μπορεί να θεωρείτε ένα ιδιαίτερο δώρο είναι ο σωστός και κατάλληλος χρόνος να ενεργήσετε.

Κατά κανόνα, είστε αρκετά αισιόδοξος για τα πράγματα και σπάνια υποχωρείτε ή υποκύπτετε σε απαισιόδοξες σκέψεις. Θα έχετε ακόμα περισσότερους λόγους να παρακάμψετε το αρνητικό υπέρ του θετικού.

Η 5η Οκτωβρίου έχει ωραία αίσθηση και νόημα, σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από ιδέες που είναι διαθέσιμες μέσω της δύναμης του σύμπαντος. Μπορείτε να πετύχετε να πετύχεις σε οτιδήποτε και αν δοκιμάσετε, και αν προσπαθήσετε,  μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Έτσι, αυτή η μέρα σε σπρώχνει να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, και μπορεί ακόμα και να νιώσεις λίγο διστακτικός στην αρχή.

Αυτό που σας τρομάζει τώρα, απλώς τροφοδοτεί την επιθυμία σας να δράσετε. Στις 5 Οκτωβρίου, θα βασιστείτε στο σύμπαν για να δημιουργήσετε μια πολύ ισχυρή και γεμάτη τύχη ημέρα.

Υδροχόος
Όταν η Σελήνη ταξιδέψει στον Κρόνο το Σάββατο του Οκτωβρίου, θα καταλάβετε πλήρως ότι ο συγχρονισμός είναι τέλειος, αν αποφασίσετε να πετύχετε σ’ αυτό που αυτό που θέλετε να κάνετε.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε αμέσως δράση.

Η ζωή σου δίνει κάποιες πολύ συγκεκριμένες ευκαιρίες, και αν θέλετε τη ζωή που ονειρεύεστε, τότε αυτή η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε.

Έχετε μάθει τόσα πολλά από το παρελθόν, και αυτό είναι σπουδαίο.

Ωστόσο, δεν θέλετε να παραμείνετε στην ίδια θέση για πολύ, στάσιμοι.

Αυτό σημαίνει ότι το παρελθόν είναι ένα μάθημα, αλλά πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Δεν είσαι πάντοτε εφοδιασμένοι με θάρρος και θράσος, κι όμως σήμερα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και τόλμη. Θα κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αφού το θέλει το σύμπαν, θα γίνει.

πηγή: enikos.gr