Επικαιρότητα:

Τα 4 ζώδια που θα λάβουν σήμερα ένα σημάδι από το σύμπαν – «Θα σας αποκαλύψει την αλήθεια»

26 Σεπ. 2024 - 16:48 | Ζώδια
Τα 4 ζώδια που θα λάβουν σήμερα ένα σημάδι από το σύμπαν – «Θα σας αποκαλύψει την αλήθεια»

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, τέσσερα ζώδια θα λάβουν ένα σημάδι από το σύμπαν. Σήμερα, Πέμπτη, μπορούμε να δώσουμε μορφή στα σημάδια που μας στέλνει το σύμπαν.

Έχουμε τον Ερμή, τον Πλούτωνα, τον Ερμή στον Ζυγό, τη Σελήνη σε ευθυγράμμιση με τον Ουρανό και τον Ερμή, τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τη Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Λέοντα.

Αυτά  τα περάσματα, κάνουν τέσσερα ζώδια δεκτικά, πράγμα που σημαίνει ότι αν το σύμπαν προσπαθεί να μας πει κάτι…θα το κάνει. Είμαστε τυχεροί αυτήν τη μέρα, κυρίως επειδή ψάχνουμε αυτήν την αφορμή, για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Το σύμπαν μας δείχνει με τον τρόπο του ότι σήμερα, η στιγμή είναι ιδανική.

Μεταμόρφωση περιμένει αυτά τα 3 ζώδια σήμερα – «Το σύμπαν σας βοηθά να δείτε καθαρά τα λάθη που σας κρατούν πίσω»

Τέσσερα ζώδια λαμβάνουν σημάδια από το σύμπαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2024

  • Κριός,
  • Υδροχόος,
  • Δίδυμος,
  • Ιχθύς.

Κριός

Αν θέλετε να ξέρετε αν αυτή είναι η σωστή μέρα για να κάνετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας, το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν, είναι διαφωτιστικό. Όσον αφορά τα σημάδια, το σύμπαν δεν σας απογοητεύει ποτέ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα βρείτε τον τρόπο. Αυτή η μέρα είναι πλούσια σε αστρολογική υποστήριξη, και μόλις δείτε το σημάδι, θα το καταλάβετε αμέσως.

Ο Κριός έχει ταλέντο στο να αναγνωρίζει τα σημάδια. Σήμερα, τα αστρολογικά σημεία σας δείχνουν ότι έχετε επιλογές αλλά πρέπει επίσης, να αξιοποιήσετε την κρίση σας.

Πρέπει να λάβετε το σημερινό σημάδι χωρίς να προσπαθήσετε να επιβάλλετε κάποιο νόημα πάνω του. Σκεφτείτε καθαρά και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας όταν ένα σημείο από το σύμπαν προσπαθεί να σας αποκαλύψει την αλήθεια.

Υδροχόος

Υδροχόοι, σήμερα πρέπει να είστε ήρεμοι και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα σημάδια γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι, δεν είστε μόνοι.

Λόγω του αστρολογικού σκηνικού της ημέρας, θα δείτε ότι, αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, τα σημάδια θα είναι ξεκάθαρα. Για να επικοινωνήσει μαζί σας το σύμπαν, πρέπει να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Επεξεργαστείτε για μία – δύο ημέρες τα σημάδια και μετά αναλογιστείτε, με καθαρό μυαλό. Το σύμπαν μας στέλνει σημάδια για κάποιον λόγο. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε.

Σήμερα, δεν θ’ αρνηθείτε την “αλήθεια” που φανερώνεται με το σημάδι από το σύμπαν που θα λάβετε. Αυτό που θα λάβετε,  είναι κάτι που πρέπει να ακούσετε. Είναι ένα σημείο εκκίνησης, ένα σημάδι που σας ξυπνάει. Θα απαλλαγείτε από τις αμφιβολίες σας και θ’ αναλάβετε δράση.

Δίδυμος

Όπως και ο Κριός, Δίδυμοι, το σημερινό σημάδι σας δείχνει αν πρέπει να μείνετε ή να φύγετε από μία κατάσταση. Είναι μια απόφαση που θα σας φέρει ειρήνη και ψυχική ηρεμία.

Μην βιαστείτε να δώσετε στα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν το δικό σας νόημα. Σκεφτείτε καθαρά και με αντικειμενικότητα – μόνο έτσι θα ερμηνεύσετε σωστά το σημερινό μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν!

Ιχθύς

Σήμερα, δεν θα είστε σε θέση να αρνηθείτε την “αλήθεια” που έρχεται με το σημάδι που θα λάβετε. Δεν θα αμφιβάλλετε για τίποτα αφού λάβετε αυτό το σημάδι , και θα θέλετε να αναλάβετε δράση. Μην παραμελείτε τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν – είναι σημάδια που έχουν σκοπό να σας προστατεύσουν.

Ακούστε προσεκτικά και βρείτε το νόημα.

Πηγή: enikos.gr