Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου: Υδροχόοι, μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας

26 Ιουλ. 2024 - 09:24 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου: Υδροχόοι, μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός
Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, μπορεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε πέρα από τους περιορισμούς και να δείτε πώς υπάρχουν διάφορα μέρη της προσωπικότητάς σας που δεν έχετε ακόμη εξερευνήσει. Μπορεί να εντοπίσετε και να δείτε περισσότερες από τις δημιουργικές σας δυνατότητες. Μπορεί να αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να αφήσω στην άκρη τον φόβο μου να κάνω επιλογές που είναι αντίθετες με το κατεστημένο;».

 
Ταύρος
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να θεραπεύσετε σε μεγάλο βαθμό πράγματα από το παρελθόν που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε πλήρως το άτομο στο οποίο έχετε εξελιχθεί. Μερικές φορές, όταν το παρελθόν μας χτυπάει την πόρτα μπορεί να νιώθουμε κολλημένοι. Μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε αποβάλλει ακόμα μια παλιά εκδοχή του εαυτού μας και ταυτόχρονα, δεν νιώθουμε άνετα να μπαίνουμε στην νέα εκδοχή μας.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να θεραπεύσετε τυχόν συναισθήματα παραμερισμού ή παραμέλησης στον φιλικό κύκλο σας. Αν είχατε στο παρελθόν εμπειρίες στις οποίες νιώσατε απόρριψη, μπορεί να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας.
Ενδέχετει να κρύβεστε και να μην κάνετε κάποιον να γνωρίσει πραγματικά ποιοι είστε. Αυτό σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο απομονωμένοι. Ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη αυτές τις εσωτερικές φωνές που σας εμποδίζουν να μοιραστείτε τον εαυτό σας με εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τα βαθύτερα κομμάτια σας.

Καρκίνος
Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να επουλώσετε τυχόν πληγές γύρω από την ανάληψη ηγετικών καθηκόντων και να διεκδικήσετε πραγματικά τις επιθυμίες σας για επιτυχία. Αξίζετε να πετύχετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας δεν είναι επιφανειακοί. Για παράδειγμα, η επιτυχία θα μπορούσε να έρθει από την δική σας μοναδική προσέγγιση στα πράγματα και όχι μόνο με τη δημόσια αξιολόγηση από τους προϊσταμένους σας.

Πώς ορίζετε σήμερα την επιτυχία; Σκεφτείτε αν αυτός ο ορισμός ευθυγραμμίζεται με τις πραγματικές σας αξίες και φιλοδοξίες. Ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να επαναπροσδιορίσετε την επιτυχία με τρόπο που να σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά;

 Λέων
Σκεφτείτε ποιες πεποιθήσεις σας για τον κόσμο και έχουν διαμορφωθεί από την ανατροφή σας και την οικογενειακή κουλτούρα. Είμαστε όλοι μοναδικά άτομα με διαφορετικές εμπειρίες και μερικές φορές, μπορεί να συγκρουστούμε με ορισμένες ιδέες που πιστεύαμε όσο μεγαλώναμε.

Πώς έχουν συγκρουστεί οι εμπειρίες της ζωής σας με τις πεποιθήσεις με τις οποίες μεγαλώσατε; Πώς μπορείτε να τιμήσετε τόσο την ατομικότητά σας όσο και την ανατροφή σας;

Παρθένος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε πόσο σας ανήκει η σεξουαλικότητά σας και πώς διοχετεύετε τον έρωτά σας στην καθημερινή σας ζωή. Η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός σας είναι μέρος της ταυτότητάς σας, οπότε αν η ντροπή σας εμποδίζει να έχετε πραγματική αυτοπεποίθηση, αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε αυτές τις βαθύτερες πληγές. Τελικά, μπορεί να νιώσετε πιο ισχυροί από ποτέ και απίστευτα μαγνητικοί.

Ζυγός
Ποιο μέρος του εαυτού σας περιμένει να κλείσει τις σχέσεις του παρελθόντος; Ίσως δεν μπορείτε να μπείτε στα νέα επίπεδα ανάπτυξής σας επειδή τμήματα του εαυτού σας βρίσκονται ακόμη με με ανθρώπους από το παρελθόν.

Μερικές φορές, πρέπει να συγχωρήσουμε τους άλλους χωρίς να τους ακούσουμε, καθώς αυτό μπορεί να μας δώσει μια αίσθηση ηρεμίας και αποδοχής. Έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να φανταστούμε νέες ιστορίες αγάπης για τον εαυτό μας.

Σκορπιός
Αυτές οι κοσμικές ενέργειες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την έλλειψη εμπιστοσύνης στη δουλειά σας, επιτρέποντάς σας να αναδείξετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας χωρίς να αμφιβάλλετε συνεχώς για τον εαυτό σας.

Ίσως να σας έχουν κακολογήσει για την απόδοσή σας στην εργασία ή να έχετε νιώσει ότι σας παραβλέπουν στον εργασιακό χώρο, γεγονός που έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας. Τι μέτρα μπορείτε να λάβετε για να επικεντρωθείτε στα δυνατά σας σημεία και να επικυρώσετε την αξία σας ανεξάρτητα από τις απόψεις των άλλων;

Τοξότης
Σε όποια ηλικία κι αν φτάσουμε, είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Έτσι, αν έχετε πάρει τη ζωή σας πολύ στα σοβαρά τελευταία, ήρθε η ώρα να κάνετε περισσότερο χώρο για το παιχνίδι.

Το εσωτερικό μας παιδί μπορεί συχνά να μας μιλήσει με διακριτικούς τρόπους. Για παράδειγμα, αν έχουμε άγχος για κάτι, τότε ίσως είναι το εσωτερικό σας παιδί που πρέπει να παρηγορηθεί για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε.

Αιγόκερως
Μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν καρμικά μοτίβα σχετικά με την οικογένειά σας για να θεραπεύσετε κάποια συναισθηματικά μοτίβα που κληρονομούνται από γενιά σε γενιά. Μπορεί να παρατηρήσετε ορισμένα συναισθηματικά μοτίβα που επηρεάζονται από την ανατροφή σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα αφήσετε να φύγουν τα δύσκολα συναισθήματα που μπορεί να σας εμποδίζουν να κάνετε επιλογές οι οποίες θα φέρουν περισσότερη χαρά στην ζωή σας.

Ποια συναισθηματικά μοτίβα έχετε παρατηρήσει στην οικογένειά σας; Σκεφτείτε πώς αυτά τα μοτίβα έχουν επηρεάσει εσάς και τις σχέσεις σας. Ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να θεραπεύσετε αυτά τα μοτίβα και να δημιουργήσετε πιο υγιείς συναισθηματικές δυναμικές για εσάς και τις μελλοντικές γενιές;

Υδροχόος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τι σας βοηθάει να νιώθετε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό σας κόσμο και τι μπορεί να εμποδίζει αυτή τη σύνδεση από την ταυτότητά σας. Νιώστε άνετα στο πετσί σας και στον αυθεντικό τρόπο αυτοέκφρασής σας.

Η κοσμική ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να μεταλλάξετε τις ανασφάλειες σχετικά με το πώς εμφανίζεστε στον κόσμο και να σας επιτρέψει να θεραπεύσετε πληγές της ταυτότητάς σας.

Ιχθύες
Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας και με τον δικό σας αυθεντικό τρόπο αυτοέκφρασης. Η ενέργεια αυτής της διέλευσης μπορεί να σας βοηθήσει να μεταλλάξετε τις ανασφάλειες σχετικά με το πώς εμφανίζεστε στον κόσμο και να σας επιτρέψει να θεραπεύσετε πληγές της ταυτότητάς σας.

Σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους συνδέετε την αυτοεκτίμησή σας είτε με υλικά πράγματα είτε με το πόσο προσπαθείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Όταν εντοπίσετε αυτά τα μοτίβα στον ψυχισμό σας, μπορείτε επιτέλους να σπάσετε την αλυσίδα των καταστροφικών επιλογών.