Επικαιρότητα:

Το σύμπαν «συνωμοτεί» σήμερα για 4 ζώδια – Θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα

25 Ιουλ. 2024 - 10:40 | Ζώδια
Το σύμπαν «συνωμοτεί» σήμερα για 4 ζώδια – Θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα

H Πέμπτη επιφυλάσσει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για τέσσερα ζώδια. Οι θέσεις των πλανητών και οι συναστρίες, «συνωμοτούν», πυροδοτώντας μία σειρά από ευχάριστα γεγονότα σήμερα, 25 Ιουλίου.

Με τον Ερμή στην Παρθένο, όλα τα μηνύματα που έρχονται από το σύμπαν, είναι ξεκάθαρα και σαφή. Την ίδια στιγμή, η θέση της Σελήνης στον Κριό θα μας δείξει ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλει το σύμπαν από εμάς.

 Έχουμε την Σελήνη στον Κριό για να μας δώσει το στίγμα της και η σημερινή μέρα δεν θα τελειώσει χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι θέλει το σύμπαν από εμάς. Αυτό που μπορούμε να πούμε κοιτάζοντας τις αστρολογικές μας προβλέψεις είναι ότι αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαστε μπερδεμένοι ή αμφιταλαντευόμενοι, το σύμπαν θα μας βάλει στο δρόμο της διαύγειας.

Το σύμπαν «συνωμοτεί» σήμερα για 4 ζώδια – Θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα
Κριός
Καρκίνος
Παρθένος
Τοξότης

Κριός 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αγαπητοί Κριοί. Το μήνυμα που έρχεται από το σύμπαν για εσάς, είναι ξεκάθαρο και αληθινό. Το ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε μία απόφαση και, αν δεν το κάνετε, θ’ αφήσετε μία σπουδαία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρείτε το κουράγιο για να τολμήσετε αυτό που θέλετε. Γι’ αυτό άλλωστε, σας ευνοεί η θέση του Ερμή στη Σελήνη. Οι συγκυρίες είναι ιδανικές σήμερα Πέμπτη, για εσάς. Σχέσεις, τόσο οικογενειακές, όσο και επαγγελματικές, ευνοούνται σημαντικά. Κριοί, ακολουθήστε την καρδιά σας και μη φοβάστε τίποτα.

Το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι ξεκάθαρο: Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ζήστε μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας.

 
Καρκίνος 
Αν το σύμπαν σας μιλάει, τότε το μήνυμα σας έρχεται μέσω της αστρολογικής διέλευσης του Ερμή στην Παρθένο. Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι πολύ απλό και εύκολο να το αντιληφθείτε. Καθήκον σας θα είναι να απαντήσετε εγκαίρως.

Φαίνεται ότι ήθελες να προχωρήσεις σε μια συγκεκριμένη ιδέα εδώ και καιρό, αλλά δεν έχεις βρει πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις το σχέδιό σου. Όσο περισσότερο το αναβάλλεις, τόσο περισσότερο βρίσκεις δικαιολογίες για τους λόγους που δεν το έχεις προχωρήσει. Επειδή ο Ερμής στην Παρθένο απαιτεί να προχωράς στην ουσία των πραγμάτων θα το καταλάβει ότι σήμερα είναι η μέρα να προχωρήσεις.

Ίσως αυτό να είναι το μόνο που χρειάζεται για σένα, Καρκίνε, απλά ένα φιλικό κοσμικό σπρώξιμο. Δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παράξενο ή ξένο προς τον τρόπο που σκέφτεσαι. Για την ακρίβεια, αυτή η μέρα έχει να κάνει με το να το κάνεις πράξη τώρα την ιδέα σου, τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου. Κάντε το. Το σύμπαν λέει «ναι».

Παρθένος
Γνωρίζετε ήδη ότι μερικές φορές χρειάζεστε μια ώθηση για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Με τη Σελήνη στον Κριό κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από την Παρθένο, παίρνετε ό,τι χρειάζεστε και συγκεκριμένα ένα μήνυμα από το σύμπαν. Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε.

Ήθελες να κάνεις κάτι εδώ και μήνες και το ανέβαλες ξανά και ξανά, απλά και μόνο επειδή περίμενες κάποιο σημάδι από το σύμπαν που να σου λέει ότι έχεις το πράσινο φως. Λοιπόν, αυτό το σημάδι έφτασε, Παρθένε. Ήρθε η ώρα να κινηθείς τώρα χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Αν δεν εκμεταλλευτείς αυτή την στιγμή μπορεί να το μετανιώσεις. Σίγουρα απαιτείται γενναιότητα για να κάνεις πράξη τα σχέδια σου. Παρθένε κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις πριν καταλήξεις να κάνεις πίσω. Ξέρεις ότι δεν το θέλεις αυτό, για αυτό κουνήσου.

Τοξότης
Δεν χρειάζονται πολλά για να ταρακουνηθούν τα συναισθήματά σας όταν πρόκειται να λάβετε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από το σύμπαν, Τοξότες. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να επικεντρωθείτε στην υγεία και την ευημερία σας. Ξέρετε ότι σας αρέσει να ζείτε μια καλή, υγιή ζωή και ξέρετε επίσης ότι παρεκκλίνετε από αυτό το μονοπάτι μερικές φορές.

Είσαι σε καλή φόρμα, αλλά θέλεις να περιορίσεις λίγο την απόλαυσή σου. Είναι υπέροχο που είστε κάποιος που ξέρει τι θέλει, αλλά είστε επίσης αρκετά έξυπνος ώστε να γνωρίζετε ότι πρέπει να σέβεστε το σώμα στο οποίο βρίσκεστε. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στην Παρθένο η προσοχή σας θα στραφεί στον εαυτό σας.

Όλα είναι καλά στον κόσμο σας, γιατί όταν το σύμπαν σας μιλάει, εσείς ακούτε. Αυτό σας λέει το σύμπαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στην Παρθένο. Δεν προκαλείτε τη μοίρα σας. Ακούτε τις κοσμικές συμβουλές και τιμάτε τον εαυτό σας ως κάποιον που χρειάζεται λίγη πειθαρχία πού και πού.
enikos.