Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που θα πουν αντίο στην μοναξιά σήμερα

23 Ιουλ. 2024 - 18:21 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που θα πουν αντίο στην μοναξιά σήμερα

Ο Ιούλιος, ένας αστρολογικός μήνας που «κυβερνάται» από τον Ήλιο. Η εποχή του Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου 2024, σηματοδοτεί την τόλμη, τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα, τη συνειδητή ή ασυνείδητη αποφασιστικότητα και, φυσικά, την απόλαυση της ζωής στο έπακρο.

Δεν ξέρετε αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Τι θα λέγατε αν ξέρατε ότι μπορείτε να τα συνδυάσετε; Να βρείτε την  ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, ν’ αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να πάρετε νέες αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σας;

Η σημερινή μέρα φέρνει την ελπίδα, την αποδοχή και την δύναμη. Από σήμερα, τρία ζώδια καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεται να είναι πλέον μόνα τους. Λιοντάρια, Δίδυμοι και Αιγόκεροι, είστε έτοιμοι να καλωσορίσετε την πιθανότητα της συντροφικότητας και τη θετική σκέψη;

Ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι απ’ τον Πλούτωνα αυτή τη φορά και μας δείχνει ότι η απειλή της μοναξιάς μπορεί να γίνει μεγαλύτερη… μόνο αν το επιτρέψουμε. Αν δείτε πιο καθαρά, θα αξιοποιήσετε την εξίσωση του Πλούτωνα για να μπείτε ξανά στο παιχνίδι της συντροφικότητας.

Ο Πλούτωνας σηματοδοτεί την αλλαγή, και μάλιστα, τη δραστική αλλαγή στη ζωή. Έτσι, η Τρίτη, 23 Ιουλίου σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Αρκετά με την μοναξιά, καιρός νιώσετε τη χαρά και τις ευκαιρίες που έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Τα 3 ζώδια που θα πουν «αντίο» στην μοναξιά σήμερα

  • Δίδυμοι
  • Λέοντες
  • Αιγόκεροι

Δίδυμοι

Δίδυμοι, μπορεί να έχετε συνηθίσει την μοναξιά και να μην συνειδητοποιείτε πλέον πόσο σας χαλάει τη διάθεση η απουσία ενός συντρόφου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρείτε το θάρρος να ξαναμπείτε στο παιχνίδι.

Η σημερινή αλλαγή στις θέσεις των πλανητών, με τον Ήλιο να βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Στις 23 Ιουλίου θα καταλάβετε ότι δεν θέλετε πλέον να είστε μόνοι και η μοναξιά δεν θα σας φαίνεται πλέον καθόλου «ρομαντική». Δεν είναι πλέον παρά ένα βάρος, από το οποίο είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε.

Οι Δίδυμοι σήμερα θα νιώσετε από σήμερα ότι αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο παράγοντας της αλλαγής, θα σας βγάλει απ’ την μοναξιά. Όλα στον κόσμο σας είναι πλέον όμορφα και αρχίζετε να εκτιμάτε την ομορφιά της συντροφικότητας.

Λέοντες

Οι Λέοντες είστε από τη φύση σας συντροφικά ζώδια, και η μοναξιά ποτέ δεν φάνταζε ως μία επιλογή στη ζωή σας. Μην θεωρείτε την περίοδο της μοναξιάς ως αποτυχία. Συμβαίνει σ’ όλους.

Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε πιο αληθινά. Ευτυχώς, για εσάς Λέοντες, η σημερινή αλλαγή είναι μία πολύ καλή συγκυρία. Με τον Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα, σας παρουσιάζονται μοναδικές ευκαιρίες να βγείτε επιτέλους από την μονοτονία της σκέψης σας και να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά: η μοναξιά είναι αρνητική, μόνο αν τη βλέπετε έτσι.

Τώρα όμως, είναι καιρός να την αφήσετε πίσω σας. Οι Λέοντες με τη χαρισματική προσωπικότητα και τη θετική αύρα, πάντα θα επιλέγουν τον δρόμο της συντροφικότητας. Αν τύχει και ξαναμείνετε μόνοι σας, δεν θα είναι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και εσείς θα την αντιμετωπίσετε πλέον διαφορετικά!

Αιγόκεροι

Οι Αιγόκεροι θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με την μοναξιά. Η αλλαγή στις 23 Ιουλίου, 2024 με τον Ήλιο να έρχεται απέναντι από τον Πλούτωνα, σηματοδοτεί μία υπόσχεση για τους Αιγόκερους.

Η μοναξιά δεν πρέπει να σας κάνει να αισθάνεσθε ντροπή. Βέβαια, δεν είναι η ιδανική κατάσταση για έναν Αιγόκερο, ο οποίος, όταν είναι μόνος, νιώθει αδύναμος και ανίσχυρος. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν του ταιριάζουν καθόλου!

Με την μετάβαση του Ήλιου απέναντι από τον Πλούτωνα, ο Αιγόκερως ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την μοναξιά. Πλέον, εστιάζετε σε όσα θετικά σας φέρνει η μοναξιά και μαθαίνετε να την αξιοποιείτε με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους!

Πηγή: enikos.gr