Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου: Ταύροι, ήρθε η ώρα να γιατρέψετε παλιές πληγές

17 Ιουλ. 2024 - 11:37 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου: Ταύροι, ήρθε η ώρα να γιατρέψετε παλιές πληγές

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός
Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη σαν να θέλετε να εξερευνήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο τοπίο από αυτό που βρίσκεστε τώρα. Είναι μια τέλεια μέρα για να αναζητήσετε υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό ή να ρωτήσετε την εταιρεία σας για πιθανές ευκαιρίες εργασίας στο εξωτερικό. Δεν χρειάζεται να κάνετε το μεγάλο βήμα τώρα, αλλά η περιέργεια για νέες ευκαιρίες μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα σας σήμερα. 

Ταύρος
Αν υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας που φοβάται την αλλαγή, αναλογιστείτε όλες τις φορές που το παρελθόν σας ώθησε σε μια πιο θετική κατεύθυνση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους γύρω σας, ακόμα και με τον barista σας, καθώς μια συζήτηση μπορεί να πυροδοτήσει νέες ιδέες για τον σκοπό σας.

 Δεν είστε δεμένος με το παρελθόν και όταν ανοίγετε την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες, μπορείτε να γιατρέψετε παλιές πληγές που ίσως σας έχουν κρατήσει πίσω από το να ακολουθήσετε ένα νέο, πιο ευρύχωρο μονοπάτι.

Δίδυμοι
Είναι ώρα να γίνετε τολμηροί και να αποδείξετε ποιοι είστε, καθώς μπορείτε να εμπνεύσετε πολλούς δίνοντας στον εαυτό σας την άδεια να ξεκινήσει το προσωπικό του ταξίδι. Αν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο μάθημα, μπορεί να σας δοθεί η ώθηση να επενδύσετε σε προσπάθειες που μπορούν να ενισχύσουν την παρούσα και μελλοντική σας ανάπτυξη. Μπορεί να νιώθετε πιο ατρόμητοι από το συνηθισμένο όταν εμφανίζεστε μπροστά σε κόσμο, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να διαλύσετε τους φόβους της αμφιβολίας.

Καρκίνος
Η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται κατά τη διάρκεια αυτών των κοσμικών ενεργειών. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να δείτε για τον εαυτό σας χωρίς να θέσετε περιορισμούς σε αυτό που μπορεί να εκδηλωθεί στη ζωή σας. Αν μπορείτε να κρατήσετε την αυτοπεποίθησή σας μαζί σας, μπορείτε να φωτίσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε τα όνειρά σας με το παρόν. Διαχωρίστε τους στόχους σας σε μικρά μέρη, καθώς έτσι μπορείτε να δείτε πόσο εφικτοί είναι πραγματικά. 

Λέων
Ίσως σήμερα να έχετε μια αντισυμβατική διάθεση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από κανόνες και κοινωνικά πρότυπα που δεν συνειδητοποιούσατε ότι ακολουθείτε. Όταν θέτετε και ζείτε σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες, γίνεστε πιο σίγουροι για το πώς διαμορφώνετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις δικές σας αυθεντικές αξίες.

Αφήνοντας πίσω το ποιος πιστεύετε ότι πρέπει να είστε, ενεργοποιείτε ένα νέο επίπεδο θάρρους για να αγκαλιάσετε τον αυθεντικό σας εαυτό. Τολμήστε να ξεχωρίσετε μοιραζόμενοι τις ιδέες σας με τον κόσμο, καθώς αυτό μπορεί επίσης να προσελκύσει μια ομάδα ανθρώπων που θα εκτιμήσουν την εσωτερική σας ιδιοφυΐα.

Παρθένος
Ίσως νιώθετε λίγη βαρεμάρα και ανησυχία σήμερα. Συχνά, όταν κοιτάμε τη βαρεμάρα μας πιο βαθιά, μπορεί να μας δείξει πού δεν νιώθουμε ικανοποιημένοι και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως ευκαιρία να δούμε ποιο μέρος της ζωής μας χρειάζεται κάποιες προσαρμογές. Διαφορετικά, η βαρεμάρα απλώς μας οδηγεί σε περισσότερες άχρηστες αποσπάσεις προσοχής.

Αποδεχτείτε το τι ζείτε τώρα, αλλά ταυτόχρονα είναι σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτείτε το βάθος των εμπειριών που θέλετε να νιώσετε.

Ζυγός
Ποιες άκαμπτες νοοτροπίες σας κρατούν μακριά από το να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας? Μερικές φορές, ακόμα και παλιές εμπειρίες μπορούν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι επειδή δεν πέτυχαν την προηγούμενη φορά, δεν θα πετύχουν ποτέ.

Αν παρατάτε πολύ γρήγορα μια ιδέα ή ένα σχέδιο, αυτή είναι η στιγμή να επιστρέψετε στον αρχικό στόχο και να ξεκινήσετε από την αρχή. Υπάρχει σοφία στις εμπειρίες μας που δεν πήγαν όπως είχαμε σχεδιάσει, οπότε χρησιμοποιήστε αυτά τα μαθήματα που διδαχθήκατε, αλλά μην είστε φυλακισμένοι από αυτά.

Σκορπιός
Όπως λέει η παροιμία, μερικές φορές πρέπει να ξοδέψουμε χρήματα για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα, και έτσι αν αναβάλλετε την επένδυση στην επιχείρησή σας ή στο σύνολο δεξιοτήτων σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε νέους τρόπους επέκτασης.

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και σκεφτείτε όλες τις επιλογές σας, συμπεριλαμβανομένου ενός επιχειρηματικού σχεδίου, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης. Αλλά θυμηθείτε, όσο περισσότερο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερες ευθύνες θα έχετε.

Τοξότης
Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από μια δημιουργική ρουτίνα για να αναζητήσετε επέκταση σε όλα τα πράγματα και να αφήσετε πίσω περιοριστικούς χώρους που δεν ενθαρρύνουν πλέον τη νέα ανάπτυξη. Ποιους χώρους πρέπει να αφήσετε πίσω που δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε τις αλήθειές σας;

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να αξιοποιήσετε το υψηλότερο όραμά σας και να ακολουθήσετε το μονοπάτι προς τον σκοπό σας. Αν έχετε βρεθεί πρόσφατα σε μια κατάσταση στασιμότητας ή βαρεμάρας, αυτή η μετάβαση θα ταρακουνήσει τα υπάρχοντα θεμέλιά σας για να δημιουργήσει χώρο για αλλαγή.

Αιγόκερως
Τα όνειρά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και η φαντασία σας μπορεί να χορεύει με νέες εικόνες που μπορεί ακόμη και να σας ταξιδέψουν πίσω στην παιδική σας ηλικία. Βγάλτε τη στολή του ενήλικα σήμερα και δείτε ποιες μυστικές επιθυμίες κρύβονται στις πίσω γωνιές του μυαλού σας. Μπείτε σε μια διαλογιστική κατάσταση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να πάτε μια μεγάλη βόλτα, για να βοηθήσετε το ασυνείδητό σας να σας μιλήσει.

Υδροχόος
Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να μαζέψετε τους φίλους σας για να κάνετε ένα χόμπι μαζί. Οι αδελφές ψυχές σας είναι  μαθητές  της ζωής με τους οποίους μπορείτε να αναπτυχθείτε διανοητικά και ψυχικά. Προτείνετε κάτι νέο και διαφορετικό για να ταράξετε τα νερά. Στείλτε ένα μήνυμα στη συνομιλία ομάδας για να δείτε αν μπορείτε όλοι να κάνετε μια ομαδική εξόρμηση πιο συναρπαστική και διαφορετική από αυτό που κάνετε συνήθως όλοι.

Ιχθύες
Είναι καιρός να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική καριέρα. Είναι σημαντικό να βλέπετε πάντα τη δουλειά ως χώρο παιχνιδιού και έμπνευσης, γιατί τη μια στιγμή μπορεί να πάρετε τη δουλειά στα πολύ σοβαρά, και σε χρόνο μηδέν να νιώσετε χωρίς έμπνευση.

Ποιες τρελές νέες ιδέες τρώγεστε να ξεκινήσετε; Μην φοβάστε να προτείνετε κάτι ασυνήθιστο στην ομάδα σας, καθώς τα αυτιά των ανθρώπων είναι ανοιχτά και αν σας ακούσουν μπορεί απλώς να ενθουσιαστούν.