Επικαιρότητα:

Ζώδια και σχέσεις: Τα 4 ζώδια που δεν θα έμεναν ποτέ με έναν άπιστο

09 Ιουλ. 2024 - 14:38 | Ζώδια
Ζώδια και σχέσεις: Τα 4 ζώδια που δεν θα έμεναν ποτέ με έναν άπιστο

Η απιστία αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο κομμάτι των σχέσεων, αφού τις περισσότερες - ναι, τις περισσότερες - φορές είναι αιτία που αυτή καταστρέφεται. Κι ενώ μια κατηγορία ανθρώπων ισχυρίζεται πως η απιστία δεν είναι ένας από τους λόγους για να χωρίσει από τον σύντροφό της, η αστρολογία έρχεται να αποκαλύψει τα ζώδια που θα χώριζαν αμέσως μόλις μάθαιναν ότι ο σύντροφός τους υπήρξε άπιστος.

Γι’ αυτά τα ζώδια, η απιστία είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για να τερματίσεις μια σχέση. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ακούσουν καμία δικαιολογία, δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες και απλά, όσο ο σύντροφός τους προσπαθεί να τα «μπαλώσει», εκείνα ετοιμάζουν τα πράγματά τους και σκέφτονται πώς θα τον ξεπεράσουν.

Τα 4 ζώδια που δεν θα συγχωρούσαν την απιστία

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος. Συνηθίζει να κάνει σοβαρές σχέσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, συνεπώς απαιτεί από τον σύντροφό του αποκλειστικότητα και σεβασμό. Αν αντιληφθεί ότι το έτερον ήμισυ τον έχει απατήσει, πέρα από το γεγονός ότι θα ραγίσει η καρδιά του, θα εκνευριστεί, θα τσακωθεί και θα κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω του.

Λέων

Ακόμα κι αν ο σύντροφός του είναι αφοσιωμένος σε εκείνον, αν ο Λέων νιώσει ότι δεν έχει το 100% της προσοχής του, θα ταραχτεί. Ο Λέων έχει υψηλά πρότυπα, συνεπώς αν κάτι γίνει διαφορετικά από αυτό που έχει στο μυαλό του, τότε φέρνει την καταστροφή. Η απιστία είναι ξεκάθαρα αιτία χωρισμού. Μπορεί να μην το μάθει ποτέ και να είναι εντάξει, αν, όμως, το μάθει, τότε έχει γίνει «καπνός».

Παρθένος

Ο Παρθένος λειτουργεί με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα. Ακόμα κι αν επιθυμεί να είναι απεγνωσμένα με κάποιον, θα ακούσει τη λογική του κι όχι το συναίσθημα. Αυτό σημαίνει πως είναι απολύτως βέβαιος για κάθε επιλογή του και σπάνια παίρνει το ρίσκο να κάνει σχέση με κάποιον που έχει τη δύναμη να του ραγίσει την καρδιά. Ο Παρθένος θα μπορούσε να μείνει single για πάντα, παρά να είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που τον απατά.

Σκορπιός

Αν προδώσεις έναν Σκορπιό, θα σε «τσιμπήσει» για να σε εκδικηθεί. Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει μαζί σου, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να σε κοιτάξει ξανά με το ίδιο καθαρό βλέμμα. Ο Σκορπιός απαιτεί τον σεβασμό σε κάθε σχέση του κι όταν αυτός δεν υπάρχει, είτε κάνει πιο έντονη την επιθυμία του είτε αποχωρεί και δεν εμφανίζεται ποτέ ξανά.

 Πηγή: jenny