Επικαιρότητα:

Τα 4 ζώδια που βρίσκουν την μακροχρόνια αγάπη πριν από τις 15 Ιουλίου

09 Ιουλ. 2024 - 10:12 | Ζώδια
Τα 4 ζώδια που βρίσκουν την μακροχρόνια αγάπη πριν από τις 15 Ιουλίου

Ένα άνετο τρίγωνο μεταξύ της φροντίδας της Αφροδίτης και του δομημένου Κρόνου στις 2 Ιουλίου ευνοεί τις μακροχρόνιες συνεργασίες. Τέσσερα ζώδια θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τη σύναψη ρομαντικών συμμαχιών κατά το πρώτο μισό του μήνα. Επιπλέον, η συνεργασία με έναν μέντορα ή προπονητή μπορεί να καλλιεργήσει αυτοπεποίθηση, ευτυχία και αφθονία για αυτά τα τυχερά ζώδια. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Τα 4 ζώδια που βρίσκουν μια μακροχρόνια αγάπη πριν από τις 15 Ιουλίου
Παρθένος
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως

Παρθένος
Η περιοδεία του Σταθερού Κρόνου στον 7ο Οίκο Συνεργασιών της Παρθένου σημαίνει ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση. Το αν αυτή η συμμαχία είναι για δουλειά ή για ευχαρίστηση δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι η ύπαρξη ενός συμμάχου θα δώσει στους Παρθένους την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα τους χόμπι όπως το διάβασμα, το γράψιμο και η κηπουρική. Όσον αφορά τη δουλειά, μια επιχειρηματική συμμαχία επιτρέπει σε αυτόν τον ζωδιακό κύκλο να αφοσιωθεί στην τελειοποίηση των έργων, ενώ ο συνεργάτης του εστιάζει στη μεγάλη εικόνα.

 
Σκορπιός
Οι single Σκορπιοί θα συναντήσουν επιτέλους κάποιον που τους αναγκάζει να ηρεμήσουν. Σε αντίθεση με προηγούμενες συναντήσεις με… εφήμερους συντρόφους, αυτή η συνάντηση θα έχει μια μοιραία ποιότητα. Ο Σκορπιός θα νιώσει επιτέλους ότι γίνεται κατανοητός από τον νέο τους έρωτα. Αυτή η νέα αγάπη θα είναι σαν μια σύνδεση προηγούμενης ζωής, επιτρέποντας και στα δύο μέρη να θεραπεύσουν κάποιο τραύμα γενεών. Τα μέλη αυτού του ζωδιακού κύκλου που έχουν ήδη δεσμευμένες σχέσεις θα μπορούσαν να νιώσουν ένα ανανεωμένο πάθος για τους συντρόφους τους, χάρη σε ένα τρίγωνο μεταξύ της σέξι Αφροδίτης και του Κρόνου, του πλανήτη της μακροζωίας. 

Τοξότης
Γενναιόδωρες δόσεις σεξ, χρήματα και πάθος κατευθύνονται προς τον Τοξότη. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, περιοδεύει στον 8ο Οίκο της Οικειότητας και των Κοινών Πόρων του Τοξότη. Όσοι έχουν ήδη συντρόφους θα νιώθουν σαν να έχουν ξεκινήσει δεύτερο μήνα του μέλιτος, ενώ οι ελεύθεροι θα ανακαλύψουν μια όμορφη τρυφερότητα με κάποιον νέο. Το καλύτερο από όλα, αυτή η ένωση θα φέρει τον Τοξότη σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση, επιτρέποντάς τους να αγοράσουν ένα σπίτι ή να μετακομίσουν με το ενδιαφέρον τους.

Αιγόκερως
Ο γήινος αισθησιασμός της Κατσίκας θα είναι αδύνατο να αντισταθεί στις αρχές Ιουλίου, όταν η δελεαστική Αφροδίτη επισκέπτεται τον 7ο Οίκο των Συνεργασιών τους. Η σεξουαλική τους απήχηση θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αφού ο Κρόνος, ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερω, κάνει τρίγωνο με τον Πλανήτη της Αγάπης. Πολλά μέλη αυτού του ζωδιακού κύκλου θα αρραβωνιαστούν ή θα παντρευτούν αυτή τη μαγική μέρα. Οι Αιγόκεροι που έχουν ήδη σοβαρές σχέσεις μπορεί να βγουν για ένα φανταχτερό δείπνο όταν ο σύντροφός τους ανακοινώσει αύξηση, μπόνους ή προαγωγή. Τέλος, οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να συναντήσουν την αγάπη της ζωής τους σε ένα υπέροχο καταφύγιο δίπλα στο νερό.