Επικαιρότητα:

Τα 3 ζώδια που γίνονται τα αγαπημένα του σύμπαντος το διάστημα 24 με 30 Ιουνίου

25 Ιουν. 2024 - 21:30 | Ζώδια
Τα 3 ζώδια που γίνονται τα αγαπημένα του σύμπαντος το διάστημα 24 με 30 Ιουνίου

Με την ενέργεια του Ερμή στον Καρκίνο να ευθυγραμμίζεται τόσο με τον Κρόνο στους Ιχθύες όσο και με τον Ουρανό στον Ταύρο μεταξύ 23 και 30 Ιουνίου, τρία ζώδια γίνονται γρήγορα τα αγαπημένα του σύμπαντος.

Πλέον δίνεται έμφαση στο να λάβετε επιτέλους ειδήσεις ή προσφορές για τις οποίες έχετε καταβάλει προσπάθεια. Ωστόσο, υπάρχει μια υπενθύμιση ότι δεν είναι μόνο αυτό για το οποίο προετοιμάζεστε αλλά και αυτό που επιλέγετε να ρισκάρετε που καθορίζει την επιτυχία και την τύχη που θα βιώσετε.

Λίγο πριν ο Κρόνος σταθεί ανάδρομος στους Ιχθύες το Σάββατο 29 Ιουνίου, η Σελήνη του τελευταίου τετάρτου στον Κριό κορυφώνεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου, φέρνοντας ένα σημείο κρίσης. Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Θα τα ρισκάρετε όλα για το όνειρό σας; Ή θα επιλέξετε αυτό που φαίνεται να είναι το ασφαλέστερο μονοπάτι;

Απλά θυμηθείτε: Το σύμπαν θα σας ζητάει πάντα να μετακινηθείτε προς το καινούργιο και θα είναι πρόθυμο ακόμη και να ρισκάρει προτού σας ανταμείψει με μεγαλύτερη τύχη, επιτυχία και αφθονία. Απλά πρέπει να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα και να εμπιστευτείτε ότι το υπόλοιπο μονοπάτι θα εμφανιστεί με τον καιρό.

Τα 3 ζώδια που γίνονται τα αγαπημένα του σύμπαντος το διάστημα 24 με 30 Ιουνίου

  • Σκορπιός
  • Παρθένος
  • Λέων

Σκορπιός

Αισθάνεστε λίγο κολλημένοι στη ζωή σας. Όχι επειδή δεν επιθυμείτε την αλλαγή ή επειδή δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο από μια κατάσταση, αλλά επειδή η ζωή σας μοιάζει με έναν ατελείωτο επαναλαμβανόμενο κύκλο που δεν φαίνεται να τελειώνει.

Όσο κι αν ονειρευόσασταν νέες ευκαιρίες στην καριέρα, τον έρωτα ή μία μετακόμιση, νιώθατε επίσης ότι υπήρχε μια δύναμη που σας εμπόδιζε να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα όνειρά σου θα καρποφορήσουν νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενες, Σκορπιέ.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σχηματίσει καρμική συμμαχία με τον Κρόνο από τους Ιχθύες παρέχοντας προσφορές που δεν θα αλλάξουν μόνο τις συνθήκες αλλά και τη ζωή σου στο σύνολό της.

Αυτά που θα έρθουν θα σας βοηθήσουν να νιώσετε θεϊκά ευλογημένοι, καθώς πρόκειται να δείτε αύξηση των οικονομικών σας, πιθανές ταξιδιωτικές ευκαιρίες και -το καλύτερο- μια νέα αίσθηση χαράς και πληρότητας. Αυτή η ενέργεια δεν θα αφορά μόνο το να προχωρήσετε μπροστά και να νιώσετε ενθουσιασμό για τη ζωή σας, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να ξεκολλήσετε από τα σημεία που νιώθατε στάσιμοι.

Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από όλα όσα δεν συντονίζονται πλέον με την ψυχή σας και στον ορίζοντα υπάρχουν μόνο θετικές καταπληκτικές νέες ευκαιρίες. Αλλά πρέπει επίσης να εμπιστευτείτε ότι είστε έτοιμοι γι’ αυτό, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το να αισθάνεστε κατάλληλοι και άξιοι αυτών που θα λάβετε. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα πάρετε καμία απόφαση από φόβο και να είστε ανοιχτοί στην ιδέα του πόσο εύκολη και άφθονη γίνεται η ζωή όταν δεν εργάζεστε πλέον ενάντια στον εαυτό σας.

Παρθένος

Αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά για να χτίσετε μια ζωή που αγαπάτε. Σταματήστε να σκέφτεστε ότι ορισμένες πτυχές ή επιτυχίες δεν είναι προορισμένες για εσάς. Αντ’ αυτού, πιστέψτε ειλικρινά ότι είστε ικανοί να δημιουργήσετε ό,τι ονειρεύεστε.

Μπορεί απλώς να μοιάζει λίγο διαφορετικό απ’ ό,τι νομίζατε αρχικά. Αλλά αυτή είναι η μαγεία, αγαπητοί Παρθένοι γιατί όσο διαπρέπετε στην εκτέλεση ενός σχεδίου, το σύμπαν θα έχει πάντα πολύ μεγαλύτερες ευλογίες για εσάς.
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου υπάρχει μια θεϊκή σύνδεση μεταξύ του Άρη στον Ταύρο και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η οποία θα σας δώσει ευκαιρίες να συνδυάσετε τις πιο σημαντικές σας σχέσεις με την επιθυμία να ταξιδέψετε και να ζήσετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η ζωή.

Εσείς και οι φίλοι σας μπορεί να σχεδιάζετε μια απόδραση μαζί, η οποία θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη απ’ ό,τι νομίζετε. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα ταξίδι που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό το καινούργιο όμως θα συνοδεύεται από την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στα όνειρά σας και να καταλάβετε ότι μπορείτε να έχετε τη ζωή που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάψετε να σκέφτεστε ότι για κάποιο λόγο δεν μπορείτε.

Αφιέρωσε χρόνο για να θυμηθείς όλα τα όνειρα που είχες για τον εαυτό σου, αγαπητέ Παρθένε. Πώς θα ήταν η ζωή σου; Το επάγγελμά σου, ακόμα και η ερωτική σου ζωή; Στη συνέχεια, δώστε την υπόσχεση να αρχίσετε να βλέπετε τις δυνατότητες σας πριν αρχίσετε κατά κάποιο τρόπο να αμφισβητείτε το μεγαλείο σας. Και πάνω απ’ όλα, μην βρίσκεις δικαιολογίες αυτή την εβδομάδα. Αντιθέτως, απλά δεχτείτε κάθε προσφορά με ένα σίγουρο «ναι», γνωρίζοντας ότι το σύμπαν εργάζεται για λογαριασμό σας.

Λέων

Βρίσκεστε στη στιγμή που πρέπει να επιλέξετε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που οι άλλοι σας είπαν ότι είναι αρκετά καλό. Αυτό το σημείο απόφασης θα φέρει στην επιφάνεια τις πληγές και τους φόβους σας. Είναι, όμως, ένα σημείο στο οποίο πρέπει να αναδειχθείτε και να δείξετε στον κόσμο ποιος ακριβώς είστε και για τι είστε ικανοί.

Πάρτε τα πάντα όπως έρχονται. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε, αλλά να είστε επίσης πρόθυμοι να κάνετε μια δραστική επιλογή όταν φτάσει αυτή η στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται ανάμεσα σε εσάς και σε αυτό που πάντα θέλατε για τον εαυτό σας.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Κριό θα κορυφωθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, δημιουργώντας ένα σημείο καμπής που θα κληθείτε να επιλέξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να αφορά μια νέα επαγγελματική κίνηση, μια ευκαιρία για σπουδές ή τη μετακόμιση σε έναν προορισμό που αισθάνεστε ότι ευθυγραμμίζεται βαθύτερα με τα όνειρά σας.

Αυτή η θεϊκή ευκαιρία που σας δίνεται είναι για να μπορέσετε να επιλέξετε με αυτοπεποίθηση το μέλλον που θέλετε αντί να συνεχίσετε να το ονειρεύεστε. Και θα σας διδάξει ότι ποτέ δεν υπήρχε κάτι που να σας εμποδίζει από τις βαθύτερες επιθυμίες σας, εκτός από την ικανότητά σας να κάνετε επιλογές για εσάς, και μόνο για εσάς.

Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να είστε πολύ προσεκτικοί σε οποιεσδήποτε προσφορές ή ευκαιρίες λάβετε αυτή την εβδομάδα, καθώς θέλετε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Αναλογιστείτε και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με τυχόν φόβους ή αρνητικές επιλογές των άλλων. Βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε αποφάσεις από μια θέση εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σας και τόλμης.

Πάνω απ’ όλα, αρχίστε να επενδύετε σε αυτό που θέλετε, είτε αυτό σημαίνει να ερευνάτε μέρη για να μετακομίσετε είτε να κάνετε αιτήσεις για θέσεις εργασία. Αυτό θα στείλει το «μήνυμα» στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι να λάβετε τα δώρα της τύχης.

Πηγή: enikos.gr