Επικαιρότητα:

Τα τρία ζώδια που κάνουν συνέχεια πισωγυρίσματα και επιστρέφουν στους πρώην - Νοσταλγούν το παρελθόν

06 Ιουν. 2024 - 20:53 | Ζώδια
Τα τρία ζώδια που κάνουν συνέχεια πισωγυρίσματα και επιστρέφουν στους πρώην - Νοσταλγούν το παρελθόν

Μπορεί το ζώδιο σας και οι πλανήτες να ορίσουν αν θα γυρίσετε στον πρώην σας;

Η απάντηση είναι «ναι» και όπως αναφέρεται στο Bustle, κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να γυρίσουν στους πρώην τους με τους κυβερνώντες πλανήτες να παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

«Αν ένας πλανήτης είναι γραμμικός ή μη γραμμικός και αν είναι λογικός ή συναισθηματικός πλανήτης, μπορεί να καθορίσει αν γυρίσετε στον πρώην σας», λέει η αστρολόγος Julia Kelley στο Bustle.

Για παράδειγμα, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της διαίσθησης, της φαντασίας και του υποσυνείδητου νου. Ως εκ τούτου, οι Ιχθείς είναι πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί στο να επιστρέψουν σε έναν πρώην.

Από την άλλη, ο Αιγόκερως, ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης, της πειθαρχίας και της προόδου προς τα εμπρός προτιμά να κοιτάζει το μέλλον και να μην κάνει πισωγυρίσματα.

Τα τρία ζώδια που γυρίζουν συνέχεια στον πρώην

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο «επικοινωνιολόγος» του ζωδιακού κύκλου, λέει η Kelley, και μπορούν επίσης να είναι ιδιαίτερα νοσταλγικοί. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να τους κάνει να επιστρέψουν σε έναν πρώην.

«Οι Δίδυμοι αναζητούν έναν σύντροφο που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και άνετο».

Καρκίνος

Αν ο Καρκίνος εκτιμά κάτι, είναι η αίσθηση του σπιτιού και της άνεσης. Συχνά θέλουν να αναδημιουργήσουν αυτή την αίσθηση ασφάλειας και να δώσουν σε μια παλιά σχέση ακόμη μια ευκαιρία.

Ο Καρκίνος είναι επίσης νοσταλγικός αλλά και αισθηματικός και έχει την τάση να εξιδανικεύει ανθρώπους που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί του. «Οι Καρκίνοι μπορούν συχνά να βρεθούν να ζουν στο παρελθόν, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει στην εξύμνηση των αναμνήσεων και των σχέσεων του παρελθόντος», λέει η Kelley.

Ζυγός

«Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία αντιπροσωπεύει την ομορφιά, τον ρομαντισμό και την αγάπη», λέει η Kelley. Εχουν την τάση να ερωτεύονται πολλές φορές,ωστόσο, μπορεί να καταλήξουν σε έναν πρώην αποζητώντας την φροντίδα αλλά και την επιβεβαίωση.

Για τον Ζυγό είναι πολύ εύκολο να ξυπνήσει κάθε είδους ανάμνησης από μια σχέση που τελείωσε. Συχνά θα σκεφτεί πώς θα μπορούσαν αν πάνε τα πράγματα αν έκανε διαφορετικές επιλογές και έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη θα επιστρέψει στη θαλπωρή της σχέσης, ακόμη κι αν φύγει ξανά μετά από λίγο.

Πηγή: bovary.gr