Επικαιρότητα:

Ποιο ζώδιο θα επηρεαστεί περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαΐου

22 Μαίου 2024 - 16:51 | Ζώδια
Ποιο ζώδιο θα επηρεαστεί περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαΐου

Η πανσέληνος στον Τοξότη, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, λειτουργεί σαν μια ονειρική πύλη για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας. Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» συμπίπτει με την κορύφωση της άνοιξης, όταν τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση.

Όπως τα άνθη, έτσι και η πληρότητα της σελήνης μας ωθεί να κάνουμε μια παύση και να απολαύσουμε τη στιγμή. Η Αφροδίτη και ο Δίας ενώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση τύχης και αφθονίας. Αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες και να ρίξει φως σε θέματα που παρέμεναν μυστηριώδη.

Είναι μια περίοδος να αγκαλιάσουμε την καθοδήγηση που μας προσφέρει το σύμπαν. Ένα τυχερό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι έτοιμο να αξιοποιήσει αυτή τη σεληνιακή μαγεία και να μεταμορφώσει τη ζωή του. Και είναι ο Τοξότης.

Το ζώδιο που επηρεάζεται περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαΐου: Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος αυτού του μήνα είναι αφιερωμένη σε σένα! Η Αφροδίτη και ο Δίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αντιταχθούν στη Σελήνη κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού γεγονότος, δημιουργώντας ένα ισχυρό μέσο για την διαίσθησή σου. Οι πανσέληνοι συμβαίνουν όταν η Σελήνη είναι στο μεγαλύτερο και πιο φωτεινό της σημείο, αποκαλύπτοντας κρυφές πληροφορίες ή μυστικά που δεν γνωρίζαμε προηγουμένως.

Ενώ υπάρχει πολλή τύχη με την πανσέληνο αυτού του μήνα, ειδικά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών, είναι εξίσου σημαντικό να δώσετε προσοχή στις λεπτές μετατοπίσεις της ενέργειας. Κράτα την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτά στα μηνύματα που μπορεί να σου στείλει το Σύμπαν.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα παίξει επίσης καθοριστικό ρόλο στην πανσέληνο αυτού του μήνα, ενδεχομένως δημιουργώντας εντάσεις σε απρόσμενα μέρη ή σε χρονικές στιγμές που δεν περιμένεις. Ο Πλούτωνας, ένας πλανήτης που προκαλεί αναστάτωση για να δημιουργήσει χώρο για κάτι νέο, μπορεί να κλονίσει τομείς της ζωής σου που νόμιζες ότι ήταν σταθεροί.

Πηγή: enikos.gr