Επικαιρότητα:

Η πιο τυχερή μέρα του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο

04 Δεκ. 2022 - 08:35 | Ζώδια
Η πιο τυχερή μέρα του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο

Η πιο τυχερή μέρα του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και επιφυλάσσει μια τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε καθοδηγεί να ζήσεις τη ζωή σου σαν κάθε όνειρο που είχες, μεγάλο ή μικρό, να έχει ήδη γίνει πραγματικότητα. Ποια είναι, λοιπόν, η πιο τυχερή ημέρα του μήνα για κάθε ζώδιο;

Κριός

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη κυβερνά τα οικονομικά και τα είδη πολυτελείας και καθώς περνά στον Αιγόκερω στις αρχές του μήνα, αναδεικνύει την καριέρα σου, φέρνοντας μπροστά σου καλά πράγματα.

Ταύρος
Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Η ενέργεια του Αιγόκερω κυβερνά το πιο τυχερό μέρος της ζωής σου, όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης μετατοπίζεται σε αυτό το ζώδιο της γης στις αρχές του μήνα, Εκεί θα δεις μια ανατροπή στα καλύτερα σημεία της ζωής σου.

 Δίδυμοι

Η πιο τυχερή μέρα: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Μπορεί να νιώθεις πιο αρνητικά για την καριέρα ή τα οικονομικά σου τους τελευταίους μήνες, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ειλικρίνεια. Μόλις ο Ποσειδώνας γυρίσει σε ευθεία πορεία, είναι μια ευκαιρία για εσένα να βρεις ξανά την ελπίδα και την εμπιστοσύνη σου σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή μέρα: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι η πιο τυχερή πτυχή της ζωής σου που σημαίνει ότι θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για τα πράγματα. Ο Ποσειδώνας, όταν είναι ανάδρομος, μπορεί να φαίνεται ότι φέρνει τόση πραγματικότητα που είναι δύσκολο να έχουμε ελπίδα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Λέων

Η πιο τυχερή μέρα: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας μια ευκαιρία για μια υγιή ισορροπία καριέρας-ζωής. Έχεις δώσει πολλή ενέργεια στην καριέρα σου τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι καιρός να αρχίσεις να εστιάζεις και στην προσωπική σου ζωή και αυτό περιλαμβάνει τον εαυτό σου.

Παρθένος

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Η ενέργεια του Ταύρου αντικατοπτρίζει το πιο τυχερό κομμάτι της ζωής σου και με τον Ουρανό εδώ, κάνει τη μαγεία να συμβεί, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για εσένα. Στο τέλος του μήνα, ο Ουρανός στον Ταύρο ενώνεται θετικά με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, στον Κριό δίνοντάς σου διπλή δόση αφθονίας.

Ζυγός

Η πιο τυχερή μέρα: Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Η Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί την τύχη και την αφθονία για εσένα καθώς κορυφώνεται στις αρχές του μήνα. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω με νέους τρόπους, είτε μέσω της εκπαίδευσης ενός μαθήματος ή ακόμα και ενός ταξιδιού για να μπορέσεις να επωφεληθείς από αυτές τις καλές ενέργειες.

Σκορπιός

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Πρέπει να σκεφτείς τι έχει μεγαλύτερη σημασία όταν πρόκειται για την προσωπική σου ζωή. Καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη στην αρχή του μήνα δημιουργεί ένα καρμικό σημείο επαφής με τον Κρόνο και τον Υδροχόο, έρχεται η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Τοξότης

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, του χρήματος και της ακίνητης περιουσίας, καθώς μεταβαίνει στον Αιγόκερω στην αρχή του μήνα καθοδηγώντας σε να είσαι ειλικρινής σχετικά με το ποιος και τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Η ενέργεια του Αιγόκερω αντιπροσωπεύει μια αξία παρόμοια με την ενέργεια της Αφροδίτης.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Παρθένο υπογραμμίζει πόσο η συγχώρεση και η αποδοχή είναι οι πύλες για μεγαλύτερη αφθονία και τύχη. Μπορεί να μην θέλεις να το ακούσεις, αλλά είναι καιρός να αφήσεις κάποια πράγματα να φύγουν.

Υδροχόος

Η πιο τυχερή μέρα: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Ο αστεροειδής Δήμητρα είναι η μητρική ενέργεια της γης και βρίσκεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας την τύχη και την αφθονία και αξιοποιώντας αυτήν την εσωτερική ενέργεια. Η Δήμητρα αντιπροσωπεύει τον πιο αυθεντικό εαυτό σου, το πώς νοιάζεσαι για τον εαυτό σου και πώς νοιάζεσαι για τους άλλους.

Ιχθείς

Η πιο τυχερή μέρα: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Η ενέργεια του Σκορπιού είναι τυχερή για εσένα Ιχθύ, που σημαίνει ότι καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνδέεται θεϊκά με τον Κρόνο στον Υδροχόο στην αρχή του μήνα, θα λάβεις κάποιες καρμικές ανταμοιβές για προηγούμενες επιλογές.

.womenonly