Τα ζώδια σήμερα 21 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία

21 Νοε 2022 - 09:25 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 21 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη, άνοιγμα θα υπάρξει για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, δημιουργικές θα είναι οι εξελίξεις. Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Ομαλοποιούνται οι εργασιακές σχέσεις, οι συλλογικές προσπάθειες θα είναι ιδιαιτέρως αποδοτικές.

Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, τα οργανωμένα πλάνα και οι μεθοδικές επιδιώξεις θα φέρουν άμεση βελτίωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να υπάρξει δυνατότητα για μία νέα πηγή εσόδων. Σε κοινωνικό επίπεδο οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Καλό θα είναι να οριοθετηθεί η καχυποψία και η αμφιβολία, προσοχή στις κτητικές συμπεριφορές, στις χειριστικές διαθέσεις και στο παρασκήνιο. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά, το απαραίτητο στοιχείο θα είναι η εμπιστοσύνη. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιων γνωριμιών, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή φέρνει τυχερά ανοίγματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί ορθολογισμό και μεθοδικές ενέργειες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα φέρουν άγχος και συναισθηματική σύγχυση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το απόγευμα μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Η διάθεση να επιβληθείς στις συνεργασίες σου είναι χαρακτηριστική και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και υπόγειες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν νεύρα και έντονες συγκρούσεις. Εκφράζοντας τις σκέψεις σου μπορεί να ανακαλύψεις τις κοινές ανησυχίες των συνεργατών σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να εκφράσεις ανοιχτά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, οι φόβοι σου θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την οποία εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου.

Γεγονός είναι ότι μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου έχοντας κατανόηση και πίστη ότι μπορείς εσύ και το ταίρι σου να τα καταφέρεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που να σου δώσει την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή απογοήτευση και συναισθηματισμό, η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι εύκολο να τρέφεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Αργότερα με ευκολία μπορείς να αντιληφθείς ποιες είναι οι ιδανικές αποφάσεις για εσένα.

Μπορείς να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που πιθανά έχεις με το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε από κοινού σε μία νέα βάση που σας ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια σχέδια σου σε ικανοποιούν απόλυτα και ταιριάζουν σε μία νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα ενισχύει την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δείξεις αποφασιστικότητα πιστευόταν στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να επιδιώξεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά, είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από αυταπάτες και παιχνίδια μυαλού που δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς απόλυτα. Είναι απαραίτητο να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ανεβάσεις κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου κάτι που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου επιλογές.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και υπόσχονται πολλά, είναι καλύτερο να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις πραγματικά αν τα εννοούν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου αρκεί να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που έχεις. Θα ανακαλύψεις ότι πολλοί θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου.

Οι κοινοί στόχοι που έχεις με το ταίρι σου μπορούν να σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των παρόμοιων απόψεων σε κοινωνικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δημιουργεί ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξέρεις τι ζητάς και πως θέλεις να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι εμφανές. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε αναστατώσουν. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις καθώς μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθείς, είναι σημαντικό να είναι το ταίρι σου δίπλα από εσένα για να χαρείτε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σε ενδιαφέρουν κυρίως κοινωνικές υποχρεώσεις ή εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Το απόγευμα εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που θα σε ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου με όμορφο τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα και ψύχραιμη στάση πως πρέπει να προχωρήσεις.

Καλό είναι να επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις το ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν σταθερή βάση καθώς έχεις ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση στα πράγματα. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα καθώς οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Πιθανά οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου γιατί θα σε δικαιώσει.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και μην αφήνεις τους φόβους σου να επηρεάσουν τη σχέση και την πορεία της. Οι προσωπικές ανασφάλειες δεν πρέπει να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει έντονη καχυποψία που δεν μπορείς να καταλαγιάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Το απόγευμα σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι προτιμότερο να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Προσπάθησε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Μην επιτρέπεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα πού θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δημιουργούν έντονη αναστάτωση καθώς φέρουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές στην καθημερινότητα. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λογική και διαίσθηση που θα σε οδηγήσουν σε σωστές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα. Ιδιαίτερα το πρωί καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων ή έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου.

Η υπερβολή για την λεπτομέρεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και την καχυποψία για πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση καθώς μπορείς να στραφείς στις παρέες σου και να διασκεδάσεις εκτονώνοντας τη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν καθώς η υποψία και οι αμφιβολίες για τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ηρεμία να σκεφτείς αν οι υποψίες που έχεις βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.

Άφησε το ταίρι σου να σε χαλαρώσει και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του πώς να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών και θέλουν να σε πλησιάσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν από εσένα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Το άγχος και η ένταση της δουλειάς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου και να χάσεις το μέτρο ξεσπώντας στο ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως αργότερα θα ανακαλύψεις την πραγματικότητα και το πιθανότερο είναι να σε πληγώσουν.