Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

19 Νοε 2022 - 09:32 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Τα ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου: Ταύροι, νιώθετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε
 
Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σαφήνειας, θα εκδηλωθεί αστάθεια και αδυναμία για καταστάλαξη. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αναποφασιστικότητα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά και όχι παρορμητικά, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές ενέργειες και επιπολαιότητες.

Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα άλματα και για καταστάσεις αβέβαιης κατάληξης. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και παρανοήσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της σταθεροποίησης, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις πιεστικές καταστάσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία και αρμονική συνύπαρξη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις, τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα διώξουν την αμφιβολία και την αμφισβήτηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Ερμή και την Αφροδίτη φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή, κατανόηση και υποστήριξη. Δημιουργική ώθηση θα δοθεί στις συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις, εφικτή θα είναι η σύσφιξη των δεσμών.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στις υπερβολές, οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις και να ελέγξουν την αντιδραστικότητα τους.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Προσοχή το μεσημέρι καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό πεδίο αρκεί να δείξεις πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και συμπεράσματα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανές που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να βυθιστείς στις σκέψεις σου. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και νευρικότητα που θα επηρεάσουν κοντινές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω απροσεξίας. Δεν αποκλείεται να ανατραπεί το πρόγραμμά σου και αυτό θα είναι αρκετό ώστε να νιώσεις το άγχος και την ένταση να σε κυριεύουν.

Έντονες ευαισθησίες και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώριο για αντικειμενική σκέψη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν ένταση και προστριβές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που μπορείς να απολαύσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες λόγω εκνευρισμού και αδιαλλαξίας που μπορεί να δείξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθώς επιδιώκεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση τις απογευματινές ώρες που δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αντιδικίες με το ταίρι σου, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να συζητήσετε για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες σου που σε οδηγούν σε σύγκρουση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Μπορείς να απολαύσεις την παρέα, τις συζητήσεις, την διασκέδαση όπου η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί και απογειώνει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε όνειρα που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και κινήσεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις και δράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και σου δίνει τη δύναμη να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα από το παρελθόν. Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου και μόνο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την οικονομική σου ευκαιρία. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι σε συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές για σένα, όμως το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πράγματα και να εξαπατηθείς.

Στιγμές για δύο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από πιθανούς φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει, μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να θολώσουν τις σκέψεις σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε ότι αφορά μελλοντικούς στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις με γνώμονα την λογική και την διαίσθηση σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από πιθανές συζητήσεις που μπορεί να σε παγιδέψουν σε φιλοδοξίες που δεν σε εκφράζουν. Προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου βοηθούν να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στους κοινούς στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο άκρως εκκεντρικό και διαφορετικό για τα δικά σου δεδομένα. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα, ωριμότητα και πρακτική σκέψη. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν αρκεί να μην εμπιστευτείς μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, η αποφασιστικότητα και η ρεαλιστική προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά. Ιδιαίτερα το μεσημέρι είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που υπάρχει.

Είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να αφήσεις στην άκρη τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει την προσωπική σου εικόνα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις μοναδικά καθώς αντιλαμβάνεσαι τον δυναμισμό και δείχνεις πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς ο εγωκεντρισμός κάνει την εμφάνιση του με λανθασμένο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να απολαύσεις μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα σας βοηθήσει να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να σε βοηθήσει να δεις από νέα οπτική γωνία τη ζωή σου από δω και στο εξής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ψυχολογική ισορροπία και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα το οικογενειακό περιβάλλον. Ξεφεύγεις από αμφιβολίες και φόβους, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα την οικογένεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς η υπερευαισθησία που μπορεί να εκδηλώσεις θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Προσπάθησε να αποφύγεις αποφάσεις που τελικά δεν θα είναι υπέρ σου γιατί αργότερα θα έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό που θα σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απολαύσεις μαζί του έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις απόλυτα ασφαλής δίπλα του.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα και να αφήσεις πίσω σου θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέρεις ποιος είσαι, πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι πάντες στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο και η διαφήμιση πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι προσοδοφόρες για εσένα. Προσοχή σε μεγάλα λόγια ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που μπορεί να σε παραπλανήσουν, απέφυγε πιθανές συζητήσεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ημέρα, καθώς μπορείς να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ποιους προβληματισμούς έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις τι σημαίνει συντροφικότητα. Θα αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι για εσένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις επιμονή και υπομονή με όλα αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Οι στιγμές με δικά σου πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η πίστη που δείχνεις στις δυνατότητες και στην προσφορά σου μπορεί να ανταμειφθεί. Φρόντισε βέβαια να μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πιθανές πληγές και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεις την προσοχή σου στις φιλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς οι ανασφάλειες και οδηγούν στην αδιαλλαξία και στο πείσμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Ιδιαίτερα το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οποίες συζητήσεις καθώς η ένταση οδηγεί σε επιθετική στάση που δεν διευκολύνει τις συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

Ο εκνευρισμός και οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις απότομος και αδιάλλακτος με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει απογοήτευση στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς οι αμφιβολίες είναι πολλές και δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις.