Επικαιρότητα:

Τα 6 πιο τεμπέλικα ζώδια: Δικαίωμα στην τεμπελιά

17 Νοε 2022 - 12:45 | Ζώδια
Τα 6 πιο τεμπέλικα ζώδια: Δικαίωμα στην τεμπελιά

Μερικές μέρες μπορεί να φαίνεται αδύνατο να σηκωθείς από το κρεβάτι. Ξέρεις ότι έχεις δουλειές να κάνεις, αλλά προτιμάς να χαλαρώνεις και να τεμπελιάζεις, αποφεύγοντας θελήματα και λίστες υποχρεώσεων. Το να έχεις αυτές τις μέρες, μια στο τόσο είναι φυσιολογικό, αλλά για ορισμένους ανθρώπους, είναι περισσότερο τρόπος ζωής.

Σπάνια θα δοκιμάσουν ένα νέο χόμπι ή θα ενδιαφερθούν να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση. Κάνουν το ελάχιστο δυνατό στη δουλειά και απλές εργασίες φαίνεται να τους παίρνουν περισσότερο χρόνο από ό,τι θα έπρεπε. Φυσικά, όπως σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση στοιχείων του χαρακτήρα μας, το ζώδιο, μπορεί να δώσει μια καλή εξήγηση γιατί μερικοί προτιμούν να χαλαρώνουν μπροστά στην τηλεόραση, παρά να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πιο τεμπέλικα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Τα πιο τεμπέλικα ζώδια
Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι τόσο εγκλωβισμένοι στον εσωτερικό τους κόσμο, που δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Νιώθουν σχεδόν πάντα ανικανοποίητοι, ενώ έχουν αμέτρητες δυνατότητες. Αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται επίσης, να κάνει πράγματα για τους άλλους. Αν τους ζητήσεις να απλώσουν το πλυντήριο ή να βγάλουν τα σκουπίδια, είναι πολύ πιθανό να αρνηθούν. Ενώ ο Υδροχόος είναι ένα πολύ φιλομαθές και έξυπνο ζώδιο, δεν είναι πάντα διατεθειμένος να κάνει πράγματα, που θεωρεί βαρετά. Αγαπά τη διασκέδαση και έχει ιδιοσυγκρασιακό χαρακτήρα, επομένως προτιμά να μην κάνει μία δουλειά που δεν του αρέσει.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και συχνά έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Ενώ είναι παθιασμένοι με τις επιδιώξεις τους, δεν τους αρέσει να εργάζονται σκληρά και είναι επιρρεπείς σε καθυστερήσεις. Θα αποφύγουν κάθε εργασία, μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορεί να τους βρεις να αναζητούν έμπνευση στην παραλία ή να πηγαίνουν για ένα μεταμεσονύκτιο τρέξιμο, σε μια προσπάθεια για δημιουργική έκρηξη. Αυτό είναι καλό, αν ένας Ιχθύς δουλεύει μόνος του, αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όταν συνεργάζεται με άλλους.

Τοξότης
Ο Τοξότης θα κάνει τα πάντα για να περνάει καλά. Ωστόσο, αν δεν βρίσκει τίποτα ενδιαφέρον, θα βυθιστεί στην αδράνεια. Ο Τοξότης εκτιμά την ανεξαρτησία του, ειδικά στα ταξίδια και στη διασκέδαση, αλλά προτιμά να ζει με τους όρους του. Γιατί να κάνει καθημερινές δουλειές, όπως το πλυντήριο και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, όταν μπορεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο; Αυτό το μεταβλητό ζώδιο συχνά αισθάνεται ότι δεν έχει υποχρέωση να δουλεύει. Ο Τοξότης είναι ένας διασκεδαστικός συνάδελφος, γιατί θα σε μαγέψει με ιστορίες για τις περιπέτειές του, αλλά δεν είναι αξιόπιστος. Μόλις εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για το επόμενο ταξίδι του, μην περιμένεις νέα του για τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός
Στους αέρινους Ζυγούς, θέλουν τα πάντα να είναι ευχάριστα και εύκολα. Αγχώνονται εύκολα, οπότε αντί να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, θα τους βάλουν στο κάτω μέρος ενός συρταριού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι συνεπείς. Κάνουν τη δουλειά τους όταν έχουν την ενέργεια, απλά δεν είναι η προτεραιότητά τους. Οι Ζυγοί είναι λιγότερο τεμπέληδες και περισσότερο παραγωγικοί, όταν έχουν κάποιον να τους βάλει σε μια σειρά.

Ταύρος
Οι Ταύροι απολαμβάνουν έναν ήρεμο χώρο και θα είναι εξαιρετικά παραγωγικοί για να το πετύχουν αυτό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι υπεύθυνοι, τους αρέσει επίσης να χαλαρώνουν και αγαπούν όσο λίγοι το binge watching. Οι Ταύροι αντιπαθούν τη σκληρή δουλειά, ωστόσο, χειρίζονται τις κρίσιμες ευθύνες τους. Σε ακραίες περιπτώσεις, ο Ταύρος μπορεί να είναι το ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, που θέλει πάντα να είναι ένα μικρό παιδί. Και λαμβάνοντας υπόψη τις γαστρονομικές τους προτιμήσεις, μπορείς να τους βρεις εύκολα να απολαμβάνουν έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο, αγκαλιά με τις αγαπημένες τους λιχουδιές.

Λέων
Οι Λέοντες που αγαπούν τα πάρτι, επικεντρώνονται περισσότερο στη διασκέδαση, παρά στο να είναι υπεύθυνοι. Ενώ εκτιμούν τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ισχύει το ίδιο για την προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσει κανείς εκεί. Έτσι, ενώ μπορεί να έχουν όλη την ενέργεια και την καλή διάθεση να οργανώσουν μια συνάντηση, θα αποφύγουν τα πιο πρακτικά του εγχειρήματος. Όταν πρόκειται για ένα επαγγελματικό περιβάλλον, οι Λέοντες είναι εξαιρετικοί πωλητές και είναι καλοί στο να δίνουν υποσχέσεις. Ενθουσιάζονται με το να αναλαμβάνουν νέα projects, αλλά όταν πιέζονται για την υλοποίησή τους, θα στραφούν στα πιο εργατικά ζώδια για να κάνουν τη δουλειά. Και το καλύτερο; Με τη γοητεία τους, κανείς δεν τους κακιώνει.

ladylike