Τα ζώδια σήμερα 6 Νοεμβρίου: Σκορπιοί, αξιοποιήστε πιθανές ευκαιρίες που σας δίνονται

06 Νοε 2022 - 07:20 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 6 Νοεμβρίου: Σκορπιοί, αξιοποιήστε πιθανές ευκαιρίες που σας δίνονται

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, είναι μία όψη δύσκολη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής αντίθεσης. Δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές να γίνουν αλλοπρόσαλλες, οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται ή αναστατώνονται δεν θα είναι σε θέση να κατασταλάξουν, ουσιαστικά δεν θα ξέρουν τι ακριβώς θέλουν.

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις, οι κυκλοθυμίες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία, δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη στη διαχείριση των σχέσεων και των επαφών. Οι αντισυμβατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν στο αντίθετο ρεύμα, να κάνουν την υπέρβαση, προσοχή στις υπερβολές. Σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν επιλογές ή αποφάσεις που θα είναι δύσκολο μετά να αναιρεθούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυθορμητισμός, ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί ο ενθουσιασμός με τον ορθολογισμό. Προσοχή σε ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και οι επιδιώξεις συνετές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει να υπάρχει σύνεση, συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες και οι σκέψεις. Οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ρεαλιστικές, τα πλάνα θα είναι εφικτά, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Δυνατότητα θα υπάρξει για θετική εξέλιξη και ουσιαστική αλλαγή, οι συνεργασίες και οι σχέσεις θα μπορέσουν να πορευτούν εποικοδομητικά.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε αποπροσανατολίζει! Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τις πιθανές διαφωνίες ή αλλαγή στον τρόπο στάσης των προσώπων που εμπλέκονται. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Καχυποψία και νευρικότητα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια και ψυχραιμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση και εκδηλώνεσαι απερίσκεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις οριστικά ζητήματα το παρελθόντος και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον. Κλείσε συμφωνίες που θεωρείς ότι είναι ικανοποιητικές για εσένα και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για την σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οφείλεις όμως να δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του ανησυχίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να επιλύσεις τις όποιες διαφορές μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Θα απολαύσεις την καλή παρέα και τις ευχάριστες στιγμές ξεφεύγοντας από την ένταση της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να κλείσεις πιθανές παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου.

Μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς καθώς προβλέπεται να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος.

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές ανατροπές ή αναστάτωση που μπορεί να σε βγάλουν από το πλάνο σου. Η ευελιξία σου θα βοηθήσει να βρεις τον βηματισμό που απαιτείται για να δώσεις λύσεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές ανατροπές να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου λόγω της έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια οδηγεί σε διπλωματικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συνεργασίες που εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν την πορεία τους καθώς έχει στην διάθεση να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες ή ενστάσεις υπάρχουν. Μπορείς να αξιολογήσεις ποια πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά σε μία συνεργασία και ποια όχι και καθαρίζοντας τι θέλεις πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι ανακουφιστική καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να σου θυμίσει ότι δεν έχεις κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν.

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ σε βοηθά να δείξεις κατανόηση και να διατηρήσεις την ζεστή ατμόσφαιρα που απαιτείται ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Βέβαια είναι απαραίτητο να είσαι επικεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς μόνο έτσι θα πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει σήμερα από τη σχέση σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκδηλώσεις πληθωρικά τα συναισθήματα που έχεις για το παιδί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά, τρυφερότητα και ασφάλεια με την παρουσία της.