Τα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου: Κριοί, προσοχή στην αλαζονεία και την υπερβολή

05 Νοε 2022 - 07:04 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου: Κριοί, προσοχή στην αλαζονεία και την υπερβολή

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, ανάγκη για δυναμικές και απελευθερωμένες ενέργειες. Άνοιγμα θα υπάρξει για νέες γνωριμίες και για κοινωνικές επαφές, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, αυθόρμητες και άμεσες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργια αρχή, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς και αναστατώσεις.

 Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργικό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, σε θέματα επαγγελματικά ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα θα οδηγήσουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή, όσο πιο συντονισμένες και σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Οι κοινωνικές γνωριμίες θα μπορέσουν να πάρουν και επαγγελματική όψη, θα υπάρξουν συναναστροφές συζητήσεις και επαφές που θα ανοίξουν την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης. Όσοι αναζητούν νέα εργασία καλό θα είναι να αξιοποιήσουν τις γνωριμίες και τις προτάσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο. Η ζωτικότητα και η ανάγκη για δημιουργική κατάληξη θα δώσουν την ώθηση για επιδιώξεις και άμεσες προσεγγίσεις. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η υπερβολή σε χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσοχή στην αλαζονεία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι. Ιδιαίτερα το βράδυ φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην επίτευξη των στόχων σου. Φρόντισε να προσπαθήσεις για αυτά που θέλεις να καταφέρεις καθώς τίποτα δεν θα σου δοθεί με ευκολία. Πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες χρειάζονται πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου για να είναι επιτυχημένες.

Η έντονη τάση ανεξαρτησίας σε χαρακτηρίζει και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου και σου προκαλούν νευρικότητα οι επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η κατήφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητεύσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Προσοχή σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την επίτευξη των στόχων σου.

Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να τον αδικούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις καθώς το πιθανότερο είναι να χάσεις την ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσουν σημαντικά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Το άγχος αυξάνεται, το ίδιο και η απολυτότητα για αυτό δείξε προσοχή και προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός ιδιαίτερα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εκνευρισμός και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς το απόγευμα σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις διαφωνίες για ότι δεν είσαι σίγουρος γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Η κυκλοθυμία εντείνεται και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο πρόσωπό μου πρωταγωνιστεί στη ζωή σου λόγω της εσώτερης σύγκρουσης που σε καταβάλει και σε επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, δεν έχεις όμως κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα καθώς οι συζητήσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές για εσένα.

Το πάθος και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και βοηθούν να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς καθώς σου διασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε ενθουσιάσουν. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να λύσεις θέματα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευφάνταστες απόψεις σου δημιουργούν ένα νέο μοναδικό πλαίσιο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με θετικά βήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Χαρά, κέφι, διάθεση για πρωτοτυπία και περιπέτεια λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ρουτίνα και γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά κεραυνοβόλος έρωτας που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Απέφυγε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθείς με ευκολία με τους συναδέλφους σου.

Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση κυριαρχούν στη σχέση σου, μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο από το εξωτερικό που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα πρωταγωνιστούν και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι και την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι τι ικανοποιεί τους άλλους και μπορείς να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να ανοίξουν τα φτερά σου και σε συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού.

Η ανάγκη για ισορροπία και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των κοινών πνευματικών αναζητήσεων που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Το απόγευμα και μετά αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει στην καθημερινότητα, δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό και στην πορεία των υποθέσεων σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αποπροσανατολίζεσαι με ευκολία στη δουλειά και αυτό μπορεί να έχει κόστος καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε ότι έχεις αναλάβει και αφουγκράσου αν χρειαστεί την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους μπελάδες.

Ένταση, άγχος και γκρίνια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν σφοδροί καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά για να τονίσει ότι δεν έχεις κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές κόντρες αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε ρήξη. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην επιστρέψεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές η καριέρα σου. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.