Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς

03 Νοε 2022 - 07:54 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς

Τα ζώδια σήμερα 3 Νοεμβρίου: Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά και να βρουν λύσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση και επανασύνδεση, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές. Λύσεις θα δοθούν σε θέματα που δημιουργούν συναισθηματικά μπερδέματα, άνοιγμα θα υπάρξει για ουσιαστικές συζητήσεις πού θα καταλήξουν σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές λύσεις.

 Συμπαράσταση και αποδοχή θα βρουν οι ευάλωτοι χαρακτήρες, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα, διστακτικότητα θα υπάρξει στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών. Προσοχή στην διαχείριση των εσόδων, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι περιττές αγορές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Ερμή και την Αφροδίτη ώθηση θα δώσει στις σχέσεις και στις επαφές, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Στις συζητήσεις θα ακουστούν όμορφα λόγια, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τα αισθήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ιδιαιτέρως θερμές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη σχέσης.

Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να βρουν λύσεις και να απαλλαγούν από την αμφιβολία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι κατανόηση, συγκατάβαση, συμπόνια, φεύγει η αντίδραση και το έντονο πείσμα, η διαλλακτικότητα θα δώσει το άνοιγμα για συμφωνίες, συμφιλιώσεις, διαπραγματεύσεις.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα αναστατώνει την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, από το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να ανατραπούν θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και οι αλλαγές θα σε κλονίσουν για τα καλά.

Μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουστείς προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς εκνευρισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η μέρα δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αναθεωρήσεις πιθανές κινήσεις ή αποφάσεις που τελικά έχεις διαπιστώσει ότι δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επίπεδο συνεργασιών θα αποδώσουν σημαντικά καθώς υπάρχει θετική διάθεση για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό φρόντισε να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Μπορείς να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή και τις παρέες σου με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου ανανεώνοντας τη διάθεση σου και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή καθώς απολαμβάνεις την έντονη επικοινωνία μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται από δω και στο εξής η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και δοτικότητα πρωταγωνιστούν και εντυπωσιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να αποβάλεις το άγχος και τους φόβους που είχες. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρές χαρές μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες.

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις από τα παλιά που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα τις σχέσεις σου και να δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις οριστικά παρελθούσες καταστάσεις που σε φορτίζουν έντονα ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα αυτά που σε πληγώνουν από το παρελθόν. Το απόγευμα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου βρίσκοντας τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τα αφήσεις πίσω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα καθώς οι συμφωνίες προμηνύονται επικερδής.

Η τρυφερότητα και το πάθος δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανόν να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση με την παρουσία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση σε προδιαθέτουν για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα μονοπάτια επαγγελματικής πορείας για εσένα. Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

Ανεβάζεις κατακόρυφα τη διάθεση του/της συντρόφου σου καθώς η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα εκδηλώσει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Τοξότη, επικεντρώνεται κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λάμπεις στην επαγγελματική σου ζωή και εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και την υπεύθυνη στάση σου. Δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου να οδηγήσουν σε συζητήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς βρίσκεις τον βηματισμό που θέλεις και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει στιγμές πάθους και έντονου ρομαντισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητα που δεν σε ικανοποιούν πια. Το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει περισσότερο αρμονικό και ξεκούραστο για εσένα έτσι ώστε να αφήσεις το άγχος που σε ταλαιπωρεί στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και οι επιχειρηματικές δράσεις που σε προβληματίζουν δρομολογούνται με ιδανικό τρόπο για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε συμφωνίες και συναλλαγές άκρως ευνοϊκές χωρίς ποια εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σου.

Λεπτομέρειες που μπορεί να σε κουράζουν στη σχέση σου βρίσκεις την ευκαιρία για να τις ξεπεράσεις και να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται για να σου θυμίσει έντονα συναισθήματα και να ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί αναστάτωση και ανασφάλεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε εντάσεις που προκαλούνται από την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς να φταίνε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν σε συνεργασίες σου που θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Προσοχή καθώς η ένταση είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα.

Μην εκτονώνεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και διαμάχες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αγάπη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στις συγκεκριμένες σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις σε συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια που έχεις παραμερίζοντας εμπόδια και απωθημένα που ρίχνουν την ψυχολογία σου ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Θετικό είναι το γεγονός ότι με ταχύτητα μπορείς να ορθοποδήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και μαχητικότητα.

Αφιέρωσε χρόνο να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις ότι μπορεί να σε απασχολεί με το ταίρι σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο πρωταγωνιστεί σε παρέες που θα βρεθείς και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν.