Τα ζώδια σήμερα 2 Νοεμβρίου: O δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία θα κερδίσουν τους γύρω σας

02 Νοε 2022 - 09:32 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 2 Νοεμβρίου: O δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία θα κερδίσουν τους γύρω σας

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση. Ανάγκη θα υπάρξει για ηρεμία και εσωτερική ισορροπία, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να ξεκαθαρίσουν και να δώσουν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση και στην άρνηση για αποδοχή της πραγματικότητας, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ίσως να νιώσουν την ανάγκη να αποδράσουν σε νοητούς κόσμους. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα πρέπει να αποφευχθεί η αναβολή.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα, πειθαρχία και ορθολογισμό. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγή και βελτίωση, ωστόσο θα πρέπει οι ενέργειες να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν ρίσκα αναγκαίο θα είναι να μελετηθούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά αποφεύγοντας τους έντονους ενθουσιασμούς.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη θα δώσει την ώθηση να προχωρήσουν σε πρακτικό επίπεδο βλέψεις ή πλάνα της προηγούμενης περιόδου. Τα συμβάντα θα δώσουν το άνοιγμα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Το απόγευμα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσοχή βέβαια σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα σε εμποδίζουν να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τη λογική και το ένστικτό σου για να μην υπάρξουν καυγάδες.

Διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου ιδιαίτερα το απόγευμα και να οδηγήσουν σε αποστάσεις και σκληρότητα, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικό προβλέπεται το βράδυ για εσένα καθώς μπορείς να φλερτάρεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που κερδίζει την προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθείτε μαζί για κοινά ζητήματα. Το απόγευμα, δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ότι αφορά την καριέρα σου. Ο δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, οικειότητα και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες και συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα σε επηρεάσουν έντονα και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή στην ένταση και τον εκνευρισμό που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τις οποίες συζητήσεις και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Παλιότερα απωθημένα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να γίνεις απότομος με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να βρεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί σε αναστατώνει έντονα καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα φόβων και ανασφαλειών. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά έξοδα ανατρέπουν τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνονται λόγω διαφόρων σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψης. Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου.

Η αναστάτωση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου από ξαφνικά γεγονότα θα προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε μία νέα γνωριμία λόγω του εκνευρισμού σήμερα για αυτό απομονώνεσαι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη. Προσοχή στις συνεργασίες σου κυρίως το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι για την προσωπική σου ζωή, προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί το ταίρι σου μπορεί να μην δείξει ανάλογη διάθεση και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς κατακτάς τους πάντες με την γοητεία και τον δυναμισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν από το παρελθόν με φιλικά πρόσωπα. Αξιοποίησε την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας για να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό περίγυρο και είναι ικανές να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις. Η διάθεση για επικοινωνία θα σε βοηθήσει να είσαι ξεκάθαρος τους γύρω σου και να κλείσεις ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι που σε έχουν απασχολήσει έντονα.

Θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου στόχους και φιλοδοξίες που έχετε εδώ και καιρό, η ανάγκη να συντονιστείτε μαζί για ένα σκοπό είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχεται και δεν αποκλείεται να σου ζητήσει να λύσετε μία και καλή πιθανά ζητήματα που σας εμποδίζουν να είστε μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα του παρελθόντος. Ανακαλύπτεις την δύναμή σου και μπορείς να ξεπεράσεις ότι πιθανά επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κινηθείς διαισθητικά για να εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δημιουργούν άγχος. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορούν να ξεπεραστούν αν αφουγκραστείς το ένστικτό σου και εμπιστευτείς την κατεύθυνση που σου δίνει.

Εκπλήξεις μπορεί να απογειώσουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα με υπερβολικό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις την υπέρμετρη καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές απογοητεύοντας τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε συνεργασίες οικονομικής φύσεως ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που εμπλέκονται να έχουν βλέψεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς. Η διαίσθησή σου θα σε εμποδίσει σε όποια κίνηση, καλά θα κάνεις να την ακούσεις.

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές και κόντρες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου, φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα, μην δείξεις όμως άμεσα εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου προβολή καθώς θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Μην διστάσεις να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν στη σχέση σου και να δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα που δίνεις με το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείστε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ανατρέποντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ανασφάλεια, τους φόβους φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που σε επηρεάζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακατέχει, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και ζήλια που σε ταλαιπωρεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου προκαλώντας έντονο φόβο με τα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα.

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θέλεις να απολαύσεις μικρά πράγματα που σε ικανοποιούν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Η απολυτότητα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν για να λύσεις τα οποία ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου, απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να κυριαρχήσει και να σε εμποδίσει με εκδηλώσεις συναισθήματα που τρέφεις για νέο πρόσωπο.