Επικαιρότητα:

Ζώδια, Νοέμβριος: Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Νοεμβρίου 2022

01 Νοε 2022 - 07:12 | Ζώδια
Ζώδια, Νοέμβριος: Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Νοεμβρίου 2022

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Νοεμβρίου 2022.

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Νοεμβρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Νοεμβρίου 2022
 

ΚΡΙΟΣ
Είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε περισσότερη διάθεση για φλερτ, έρωτα και αγάπη καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας φέρνοντάς σας πληθώρα θαυμαστών που είναι πρόθυμοι να σας διεκδικήσουν. Είστε πολύ πιο παθιασμένοι και εκφραστικοί στην αγάπη αλλά λάβετε υπόψη σας ότι ο Άρης είναι ανάδρομος, έτσι μην είστε γρήγοροι και παράτολμοι στις αποφάσεις σας, δράστε σύμφωνα με τη λογική και όχι με γνώμονα τις παρορμήσεις σας. Μπορεί επίσης να γίνετε λίγο περισσότερο παράτολμοι στα λόγια σας, δεν μπορείτε τώρα να κρύψετε την αλήθεια. Εφόσον η ειλικρινής επικοινωνία σας έχει σκοπό τη βελτίωση της σχέσης σας, τότε η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι σίγουρα η καλύτερη πολιτική. Αν όμως στόχος σας είναι ο εγωισμός και η κυριαρχία, τότε δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο αισθησιασμός, το πάθος και ο μαγνητισμός σας φτάνουν στα ύψη χάρη στη νέα Σελήνη στον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας και την Ολική Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας. Είστε πολύ παθιασμένοι, εκπέμπετε έντονη σεξουαλικότητα, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Κάποιες φορές όμως ίσως να αισθάνεστε κάπως ενοχλημένοι με τους ανθρώπους γύρω σας, μπορεί να διαισθάνεστε ότι κάτι σας κρύβουν. Κάποιες διαμάχες για τα χρήματα και την άνιση κατανομή των ευθυνών θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να φτάσουν στα άκρα, είστε σαν μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί! Χρειάζεστε λίγο περισσότερο χώρο και προσωπικό χρόνο, να σκεφτείτε πως να ισορροπήσετε τα πράγματα στη σχέση σας, έτσι κάντε ένα βήμα πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μήπως νιώθετε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα για σας; Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας μπερδεύετε τους άλλους γύρω σας, ίσως το μήνυμα που στέλνετε δεν είναι ξεκάθαρο, κάποιες φορές είστε θερμοί και άλλοτε ψυχροί και απόμακροι. Από την μια πλευρά θέλετε να επισφραγίσετε τη σχέση σας και από την άλλη θέλετε να φύγετε μακριά και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας. Αυτό όμως θα σας επιφέρει εξάντληση, σωματική και ψυχική. Αν θέλετε πραγματικά μεγαλύτερη εγγύτητα με το σύντροφό σας, αναγνωρίστε τι είναι αυτό που σας μπερδεύει και σας κάνει να εκπέμπετε διφορούμενα μηνύματα. Θα πρέπει να επιφέρετε σε ισορροπία τη σχέση σας και τον προσωπικό σας χρόνο, εξερευνώντας πρώτα κυρίως τα συμφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πόσο έτοιμοι αισθάνεστε για να κάνετε το μεγάλο βήμα; Με τον ανάδρομο Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μάλλον δεν νιώθετε και τόσο σίγουροι και ασφαλείς για να κινηθείτε μπροστά. Μπορεί να σκέπτεστε το παρελθόν σας και αυτό να σας δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια ή ακόμα αισθάνεστε ότι κάνετε κάποιες υπερβάσεις που δεν σας αρέσουν και τόσο. Πιθανόν να είστε ακόμα αναστατωμένοι από μια απώλεια ή από μια παλιά σας σχέση ή σκέφτεστε εκείνο το λάθος που κάνατε και δεν ζητήσατε ποτέ συγνώμη. Και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό βάρος στη συνείδησή σας. Απελευθερωθείτε από τους κακούς σας δαίμονες πριν κινηθείτε μπροστά ψάχνοντας βαθιά μέσα σας προκειμένου να βρείτε τη δική σας αλήθεια. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αποδεσμευτείτε από αυτές τις συναισθηματικές εμπλοκές του παρελθόντος και να αρχίσετε εκ νέου.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή σίγουρα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, απολαμβάνετε το φλερτ και τη διασκέδαση, το γλυκό «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορείτε να αποκαταστήσετε οποιαδήποτε έλλειψη ισορροπίας προϋπήρχε στο παρελθόν. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βγουν ορισμένα πράγματα στο φως. Μπορεί να ομολογήσετε ή απλά να μιλήσετε ανοιχτά για την αγάπη σας σε κάποιον/α ή και για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας πιο ρομαντική, συναρπαστική και λειτουργική και για τους δυο σας. Ίσως ακόμα και να σας εξομολογηθεί το έτερον ήμισυ τον έρωτά του για σας κι εσείς πετάτε στα ουράνια. Η σεξουαλικότητά σας τονίζεται έντονα αυτόν το μήνα αλλά διοχετεύστε την θετικά και μην εκραγείτε. Αν προσπαθείτε να συλλάβετε, αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα είστε αρκετά απασχολημένοι με την αισθηματική σας ζωή, επικεντρώνεστε  περισσότερο στην καριέρα σας και την οικογένειά σας καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Δραστηριότητες γύρω από το σπίτι σας και την εργασία σας αναλώνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, αφήνοντάς σας λίγο χρόνο για την αγάπη. Αλλά όμως κάποιες στιγμές σκέφτεστε σε βάθος τις επιθυμίες και τους στόχους σας, κάποιες από τις οποίες πιθανώς να περιλαμβάνουν κι αυτό το σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, το σύμπαν σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ποιές ιδιότητες επιθυμείτε σε έναν ερωτικό σύντροφο, ποιος είναι ο κατάλληλος για σας για τη δημιουργία οικογένειας. Οραματίζεστε μια ευτυχισμένη σχέση κι αν πιστέψετε στον εαυτό σας, σίγουρα θα την έχετε.
 

ΖΥΓΟΣ
Στο βάθος του μυαλού σας κάνετε σχέδια για γάμο, συγκατοίκηση, συντροφικότητα ή ακόμα και για το άνοιγμα ενός κοινού τραπεζικού λογαριασμού καθώς η Ολική Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον όγδοο οίκο σας, της δέσμευσης και των κοινών οικονομικών πόρων. Βέβαια όλα αυτά είναι απλώς σκέψεις καθώς βάζετε φρένα γιατί ίσως να μην είστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο βήμα ακόμα. Εάν έχετε περάσει από έναν χωρισμό ή διαζύγιο, μπορεί να αλλάξετε εντελώς συναισθηματικά όσον αφορά τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Ο καταμερισμός της κοινής περιουσίας και τα χρήματα θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να επιστρέψει στη ζωή σας και να κάνετε μια ερωτική συνάντηση ή ακόμα ίσως να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο πρόκειται να σας διδάξει κάτι για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βλέπετε την αγάπη ως απειλή για την ασφάλειά σας; Με τον Άρη ανάδρομο στον απόκρυφο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μαζί με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναλογίζεστε το μέλλον της σχέσης σας, ίσως να μην είστε ακόμα έτοιμοι, συναισθηματικά, οικονομικά και διανοητικά.  Εάν αυτή η σχέση σας έχει κάνει να αισθάνεστε κενοί συναισθηματικά ή αν η ιδέα του να δώσετε και πάλι την καρδιά σας σας φαίνεται τρομακτική, τότε καλό θα ήταν να μείνετε για λίγο διάστημα μόνοι σας, μέχρι να αισθανθείτε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Η απουσία σας ίσως και να κάνει την καρδιά του αγαπημένου σας να χτυπά δυνατότερα. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που θέλει αληθινά μια πραγματική και βαθιά σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε έντονο μέσα σας το πνεύμα της εξερεύνησης και της περιπέτειας αλλά και την προθυμία να δοκιμάσετε οτιδήποτε. Αλλά με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, μαζί με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ίσως και να προβληματιστείτε για μια παλιά αγάπη, τολμάτε να πάρετε  συναισθηματικά ρίσκα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε. Μπορεί ακόμα και να ερωτευθείτε κάποιο άτομο από μια πολύ μακρινή πόλη ή ακόμα και χώρα! Αν είστε σε σχέση, ίσως και να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τον αγαπημένο σας, έχετε έναν πιο παθητικό ρόλο στη σχέση σας. Ίσως έχετε θυσιάσει ορισμένες προσωπικές επιθυμίες σας για το καλό της σχέσης, αλλά καλό θα ήταν να προβληματιστείτε αν καλύπτονται οι δικές σας ανάγκες πρωτίστως κι αν αξίζει να κάνετε συμβιβασμούς. Κάνετε λίγο πίσω καθώς νιώθετε την ανάγκη για προβληματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην είστε τόσο συγκρατημένοι στην αγάπη, βάλτε τις ανασφάλειές σας κατά μέρος για να απολαύσετε τον έρωτα και τη ζωή. Με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα υπάρχει αφθονία θαυμαστών, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με πάθος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Ωστόσο, προσέξτε μην προσθέσετε περισσότερο άγχος και χάσετε την υπομονή σας χωρίς να απολαμβάνετε τις στιγμές. Αν είστε σε σχέση, ζήστε και αισθανθείτε άνετα και οικεία με το σύντροφό σας. Πιθανόν ο ένας από τους δυο σας μπορεί να πιέζει τον άλλον να κάνει μια δέσμευση, μια αλλαγή ή να πάρει κάποια απόφαση. Φυσικά, αυτό θα αποτύχει και το μόνο που θα επιφέρει θα είναι αγανάκτηση. Αντ’ αυτού, να έχετε ως στόχο να είστε πιο άμεσοι και πιο ειλικρινείς σχετικά με τις ανάγκες σας. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα άτομο από μόνο του δεν μπορεί να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα σκέφτεστε εκείνο το χαμένο πάθος; Με τον Άρη στους Διδύμους ανάδρομο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ίσως να νιώθετε έντονη την επιθυμία να πλησιάσετε εκείνη την παλιά αγάπη, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι δεν θα αισθάνεστε και τόσο άνετα με την παρουσία του. Αν είστε σε σχέση, εναντιώνεστε στη δέσμευση αλλά φοβάστε ότι αν μιλήσετε θα δημιουργηθεί ένταση και χωρισμός. Θα έχετε τώρα την τάση να κάνετε αυτό που θέλετε και βρίσκετε τρόπους να αποσπάσετε την προσοχή σας όταν τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ βαριά και καταπιεστικά στη σχέση σας. Προσπαθήστε να βρίσκεστε με τους δικούς σας ανθρώπους αυτόν το μήνα ή ασχοληθείτε με διασκεδαστικές δραστηριότητες, όταν πιάνετε τον εαυτό σας να αρχίζει να επαναστατεί. Ο σύντροφός σας ενδεχομένως να σας προκαλέσει και να σας κάνει να ανησυχήσετε για το κοινό μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ
Οι ατομικές σας επιδιώξεις ίσως συγκρουστούν με αυτές του συντρόφου σας πράγμα το οποίο σας κάνει να θέλετε να μείνετε μόνοι σας κατά καιρούς. Με τον ανάδρομο Άρης να κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας ή για συγκατοίκηση θα μπορούσαν να καθυστερήσουν ή να ματαιωθούν, κι εάν προσπαθείτε να πετύχετε εγκυμοσύνη, ίσως να μην έχετε και τόσο καλή τύχη. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από τη συναισθηματική σας ζωή. Εάν σκέπτεστε μόνο τα αρνητικά κι αυτό σας εξοργίζει κατά βάθος, οι προοπτικές για μια μακροχρόνια σχέση θα ελαχιστοποιηθούν. Θα πρέπει να είστε προνοητικοί αλλά και τολμηροί.

.e-zwdia