Τα ζώδια σήμερα 1η Νοεμβρίου: Παρόρμηση, ενθουσιασμός και ανάγκη για αλλαγή

01 Νοε 2022 - 07:03 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 1η Νοεμβρίου: Παρόρμηση, ενθουσιασμός και ανάγκη για αλλαγή

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην οργάνωση της συλλογικής δράσης, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι παρόρμηση, αισιοδοξία, ενθουσιασμός, αυθορμητισμός, ανάγκη για αλλαγή και μεταρρύθμιση. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν νέες ιδέες, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα έχουν τη δυνατότητα να πείσουν και να επηρεάσουν.

 Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν είτε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Αυθόρμητες και άνετες θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα προκαλέσουν θετικά συναισθήματα και έντονο ενθουσιασμό. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στη διαχείριση, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, ωστόσο προσοχή στον έντονους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις.

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Ουρανό την εμφάνισή τους θα κάνουν διαθέσεις εκκεντρικές, αντικομφορμιστικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εναντίωση και αποδέσμευση. Προσοχή στις υπερβολές, στα ξεσπάσματα, στις εξάρσεις και στις ασυνήθιστες επιλογές ή αποφάσεις.

Όσοι διατηρούν δεσμό μακροχρόνιο ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να σπάσουν τα δεσμά, να κερδίσουν την ελευθερία τους, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές εναντιώσεις και βιαστικές αποφάσεις. Παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες, αδυναμία θα υπάρχει στο θέμα της αυτοσυγκράτησης και της υπομονής. Κάποιοι θα συμπεριφερθούν ανυπόμονα προκειμένου να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε συνθήκες που προκαλούν δυσανασχέτηση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Οι στόχοι ανατρέπονται καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε καλούν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να έρθουν στο φως και να σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι πρόσωπα που εμπιστεύτηκες δεν είναι ακέραια.

Οι ευαισθησίες σου αυξάνονται και δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να ανταποκριθεί στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά με την παρουσία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα η μέρα και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγοντας από τις όποιες ανησυχίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αναποδιές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις που αλλάζουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα σου.

Σκέφτεσαι έντονα αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς από μία σχέση καθώς οι φόβοι γίνονται ισχυρότερη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, προσοχή γιατί η ανάγκη να εμπιστευτείς είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει να ξεχάσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν συζητήσεις και συμφωνίες ανοιχτές όπου οι συνεργάτες σου θα ζητήσουν την άποψή σου και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής.

Νιώθεις την ανάγκη να εξομολογηθείς βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου και να εκφράσεις με αμεσότητα τι πραγματικά περιμένεις από εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπα που επιστρέφει από το παρελθόν θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου που γίνονται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και όχι για να κοντράρεις της με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τη στάση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σε αγχώνουν. Απέφυγε να κάνεις κινήσεις που αφορούν σχέδια σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το ταίρι σου και είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας λόγο τις περίεργες διαθέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι πιθανόν να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που είναι πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πίεση στην καθημερινότητα είναι έντονη καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή στην επιθετικότητα και στην διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου που θα ενοχλήσει πρόσωπα του συναδελφικού του περιβάλλοντος. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου.

Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και μακροβιότητας στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και τον ανταγωνισμό με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διακυβεύεται η πορεία των συνεργασιών σου καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σε προβληματίσουν. Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που θα σε ξαφνιάσουν, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να επικρατήσει η αρμονία.

Η ένταση με το ταίρι σου θα δόνηση για τα καλά την σχέσης σας και θα προκαλέσει προστριβές που θα επηρεάσουν αρνητικά την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία με πρόσωπο που θα αυξήσει το πάθος, παράλληλα όμως η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για θετικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικά γεγονότα που επηρεάζουν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή καθώς η ένταση και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανταγωνιστικές διαθέσεις μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και αδιάλλακτος με αυτούς που θεωρείς ότι σε έχουν αδικήσει, όμως η στάση σου αυτή δεν ενδείκνυται για να κρατηθεί η απαραίτητη ισορροπία.

Οι έντονες αμφιβολίες και η καχυποψία που σε διακατέχουν δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου, η ένταση και ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην οποία προσπάθεια ύπαρξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσει συναισθήματα ή και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Το απόγευμα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την κυκλοθυμία σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς επί της ουσίας λόγους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε ταλαιπωρούν από παλιά και σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν πρόσωπα από την οικογένεια που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιλογές σου. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και πρόσεξε πιθανές κόντρες που θα ανατρέψουν την υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επιστροφή προσώπου από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις φοβίες που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να αφοσιωθείς σε αυτή και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και αγάπη. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που οφείλεις να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ξεφύγεις από άγχη που έχεις. Προσοχή σε πιθανές επιλογές που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπερδέματα.

Η κυκλοθυμία δεν θα βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι θέλει το ταίρι σου από εσένα και μπορεί να προκαλέσει διάφορες εντάσεις μεταξύ σας που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αφοσιώνεσαι στο οικείο περιβάλλον και δύσκολα θα μπεις στο αισθηματικό παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς με μοναδική προϋπόθεση να κάνεις μία ενδοσκόπηση που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να σου υποδείξει τις δικές σου ευθύνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να αφορούν τρίτους ορμώμενος από τη διαίσθησή σου που μπορεί να σου δείξει τον καλύτερο δυνατό δρόμο. Οι σπατάλες για να περάσεις καλά θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

Απολαμβάνεις το πάθος με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό όπου απαιτείται, προσοχή στον εγωκεντρισμό που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σου έχει χαρίσει έντονα συναισθήματα και καρδιοχτύπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα έχει συνέπειες και είναι προτιμότερο να τη σκεφτείς πριν μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να αντιδράσουν οι συνεργάτες σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου θα είναι έντονα, καθώς είσαι φορτισμένος και εκνευρισμένος. Δεν αξίζει να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση και συνεννόηση μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ευχάριστη και άκρως επικοινωνιακή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από το απόγευμα και μετά πιθανό είναι να υπάρξουν ανησυχίες, όμως βρίσκεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη καθώς έχεις την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η διπλωματία θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κρατηθούν οι απαιτούμενες ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν οδηγούν στο να χάσεις τα λογικά σου και μπορείς να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει το ταίρι σου, φροντίζοντας έτσι να αποφύγεις τα προβλήματα και τις προστριβές. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν.