Άση Μπήλιου: Το 2023 θα έχουμε πολλές αλλαγές. Κομβικός μήνας ο Μάρτιος

30 Οκτ. 2022 - 12:52 | Ζώδια
Άση Μπήλιου: Το 2023 θα έχουμε πολλές αλλαγές. Κομβικός μήνας ο Μάρτιος

Τοξότης η ίδια στο ζώδιο, λέει πως είναι πολυπράγμων, και όπως φαίνεται έχει απόλυτο δίκαιο, μιας και μετά το ραδιόφωνο και τη Γαλλική Φιλολογία την κέρδισε η αστρολογία.

 Η Άση Μπήλιου καθημερινά κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star», αλλά και κάθε Σάββατο αναλύει τις πλανητικές αλλαγές και όχι μόνο στο «Stars System».

«Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς. Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου, Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό. Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται “ψευδοεπιστήμη”, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές “ψευδοεπιστήμες”, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα αυστηρά επιστημονικά κριτήρια. Για να θεωρείς τον εαυτό σου αστρολόγο δεν αρκεί να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία και να έχεις μπει στο internet. Για να θεωρείται κάποιος αστρολόγος πρέπει να έχει σπουδάσει. Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών», είπε αρχικά η έγκριτη αστρολόγος στο «Dot.»

Άση Μπήλιου: «Το 2023 θα έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές που θα ανακουφίσουν πολλά ζώδια»
 Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης έχοντας την Άση απέναντί τους δε θα μπορούσαν να μη τη ρωτήσουν για το τι μας επιφυλάσσει το 2023.

«Το 2023 θα έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές που θα ανακουφίσουν πολλά ζώδια. Μια συγκλονιστική πλανητική αλλαγή που θα έχουμε είναι ότι ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω. Σε αυτή τη θέση ήταν από το 2008 και έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία. Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κομβικός μήνας του 2023. Θα έχουμε πολλές αλλαγές», πρόσθεσε η έγκριτη αστρολόγος.