Ζώδια: Πώς το παίρνεις όταν σου ασκεί κριτική κάποιος;

27 Οκτ. 2022 - 18:25 | Ζώδια
Ζώδια: Πώς το παίρνεις όταν σου ασκεί κριτική κάποιος;

Ας πούμε ότι διορθώνεις ένα ζώδιο που έχει κάνει κάτι λάθος και του λες για ποιο λόγο δεν το έκανε σωστά και πως πρέπει να το κάνει. Πώς το παίρνει και πως αντιδράει;

Κριός: Στροφάρει ανάποδα κι είτε κρατάει το στόμα κλειστό με καπνούς να βγαίνουν από τα αυτιά, είτε σε μπινελικώνει ευθύς αμέσως! Ανάλογα τα κέφια, βρε αδελφέ!

Ταύρος: Σε ακούει προσεκτικά (δεν δείχνει να διαφωνεί ή να συμφωνεί) και αφού τελειώσεις, αρχίζει να επιχειρηματολογεί τόσο σταθερά κι έντονα, που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί.

Δίδυμοι: Σε κοιτάζει, σου χαμογελάει, σε ακούει, πετάει δυο-τρεις σκόρπιες κουβέντες, γυρνάει πλάτη, μήτε που τον νοιάζει τι του είπες, μήτε που θυμάται το ονοματάκι σου!

Καρκίνος: Είτε το παίρνει προσωπικά και βαριά, (άρα στενοχωρήθηκε), είτε βγαίνει στην αντεπίθεση και τρως block –delete εφόρου ζωής!

Λέων: Are you talking to me bitch??? Αυτό. Δεν έχει παρακάτω.

Παρθένος: Δεν δέχεται κριτική, είναι εκείνος που έχει εφεύρει την κριτική. Τέλος της ανάλυσης!

Ζυγός: «Καταρχάς δεν θυμάμαι να ζήτησα την γνώμη σου και κατά δεύτερον… είσαι αγενής. Πήγαινε παραπέρα!» Θεούλης!

Σκορπιός: Κάνει τον αδιάφορο καμπόσο και κρυφά πάει να τελειοποιήσει ότι έκανε λάθος. Απλό: δεν ξανακάνει λάθος ποτέ! Μα ποτέ λέμε!

Τοξότης: Βάζει τα γέλια και σε ρωτάει εάν είναι όλα καλά κι αν έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα! Αλλάζει την κουβέντα. Ξεχνάς τι ήθελες να πεις.

Αιγόκερως: Δεν βγάζει λέξη, σε σκοτώνει με το βλέμμα, σε περνάει γενεές 14 στο μυαλό του και υπόσχεται να μην σου δώσει ποτέ ξανά την ευκαιρία να τον μειώσεις! (έτσι το βλέπει!)

Υδροχόος: Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και στο κάτω- κάτω, αφού εκείνον δεν τον πείραξε το λάθος, εσύ, γιατί χαλιέσαι, οεο;;;

Ιχθύς: «Έκανα λάθος;;; Θα πέσω να πεθάνωωωωωωωωω! Αχ! Καλέ τι ωραίο αυτό το τραγουδάκι στο ραδιόφωνο!