Τα ζώδια σήμερα 23 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, νιώθετε έντονα την ανάγκη να μείνετε μόνοι

23 Οκτ. 2022 - 06:58 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 23 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, νιώθετε έντονα την ανάγκη να μείνετε μόνοι

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για αισθηματικές γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και ελκυστικές. Προσοχή στην καχυποψία, στην κτητικότητα και στη χειριστική στάση, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας. Θα εκδηλωθεί η ανάγκη για έλεγχο και χειραγώγηση, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι της 22 Νοεμβρίου, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία, λήψη σωστών αποφάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι διεκδικήσεις θα είναι μεθοδικές και οι βλέψεις συνετές.

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023, η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για επαναπροσδιορισμούς, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν νέες αξιολογήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για νέα εγχειρήματα, για καινούργιες συνεργασίες, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για αμοιβαιότητα και για συντροφικότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες κοινωνικές και αισθηματικές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα δώσουν την ώθηση να πάρουν οι επαφές μία πιο οικεία όψη. Προσοχή στο θέμα της αναποφασιστικότητας, οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται θα δυσκολευτούν να πάρουν αποφάσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα, προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως οι σκέψεις να μην είναι ξεκάθαρες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφραστείς και να συζητήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Προσκλήσεις για διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις θα ομορφύνουν την ημέρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε εμπορικό επίπεδο που μπορεί να προκύψουν για να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις γρήγορη αντίληψη και ισχυρά επιχειρήματα και αυτό είναι αρκετό για να πείσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς δρόμους μπροστά σου.

Απολαμβάνεις το χρόνο με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι διευκολύνοντας την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν έρχονται μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον για να παίξουν κομβικό ρόλο στη διάθεση και την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε τις στιγμές με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικ

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, όμως έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για την αύξηση του εισοδήματος σου, φρόντισε όμως παράλληλα να μην υπάρχουν σπατάλες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών για δύο. Αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνει συναισθήματα και ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εμποδίσουν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ σου χαρίζει γοητεία και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις έτοιμος για να κατακτήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους καθώς η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου μπορεί να κερδίσει πολλούς στον χώρο της καριέρας. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο αφού διεκδικείς αυτά που θέλεις και μπορείς να τα καταφέρεις.

Δεν αποκλείεται να απαιτήσεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου, φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου, αξιοποίησε νέες γνωριμίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος. Το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις φόβους που κρύβεις μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να νιώσεις ευχάριστα μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα δείχνοντας κατανόηση σε συναδέλφους και ανωτέρους σου. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται, φρόντισε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό όφελος για εσένα.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου και να αφήσεις πίσω σου εντάσεις που δεν ευνοούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία, καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις και τις ιδέες σου. Προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με όσους διαφωνούν μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδική προσπάθεια για εσένα είναι το παν για αυτό και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι το μέγιστο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης στόχων και φιλοδοξιών σε επαγγελματικό επίπεδο ώστε να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις.

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις μπορούν να θορυβήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει με τις πρωτότυπες σκέψεις και απόψεις της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αντικρούσεις εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου δεν αφήνουν περιθώριο για να υπάρξει ισορροπία με τα φιλικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε εμπορικά ζητήματα και νομικά θέματα που σε απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία θα οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση και θα κάνουν τα συναισθήματα εντονότερα από ποτέ, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανακαλύψεις ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και την μελλοντική σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να αναθεωρήσεις σχέδια για το μέλλον που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς νιώθεις αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τους. Πιθανές είναι οι προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου, φρόντισε να τους αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Το κέφι και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση σου. Απόλαυσε στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, απογειώνοντας την ψυχολογία και τη θετική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος και την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν κυρίως στον εργασιακό τομέα και να ξεφύγεις από αυτά που σου προκαλούν πίεση. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι με πιθανό αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις.

Το άγχος και η κριτική από πλευράς σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός από την καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για παρέα, συντροφικότητα, έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ισορροπήσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, δεν θα είναι όμως εύκολο να το διορθώσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις έντονα την παρουσία τους στη ζωή σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι και στις παρέες σου. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Άδραξε την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Πιθανές ανατροπές στο απόγευμα να οδηγήσουν σε πρωτότυπες αποφάσεις που θα εκπλήξουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Φρόντισε να κάνεις το κάτι διαφορετικό που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρο πάθος και συναισθήματα στη σχέση σου καθώς αυτό θα φέρει ανάσα φρεσκάδας σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να προκαλέσει πρωτότυπες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη και τα τρανταχτά επιχειρήματά σου θα δώσουν την ευκαιρία για να προχωρήσει σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να δώσει στους γύρω σου να καταλάβουν πλεονεκτήματα που δεν έχουν αντιληφθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να ανεβάσουν κατακόρυφα το πάθος και το κέφι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, από μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν προκύψει στον φιλικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους μπορείς να υπηρετήσεις ώστε να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή και ποιοι είναι αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και σε αναστατώνουν, η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους κυριαρχεί.