Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου: Δίδυμοι, ξεσπάσματα, εντάσεις και αναμνήσεις από το παρελθόν

22 Οκτ. 2022 - 06:56 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου: Δίδυμοι, ξεσπάσματα, εντάσεις και αναμνήσεις από το παρελθόν

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, με ευκολία θα εκδηλώνονται τα συναισθήματα και οι σκέψεις. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα ακουστούν, οι συναναστροφές θα είναι τονωτικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν λύσεις.

Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, τα χαρακτηριστικά θα είναι δοτικοτητα, συμπόνια, κατανόηση, αποδοχή. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί και γενικότερα οι υποθέσεις που δημιουργούν άγχος.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δεν θα λείψουν τα απρόσμενα συμβάντα και οι εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να γίνουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ώθηση στις επαφές, οι εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα συναισθήματα.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή σε ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, ενδεχομένως η κρίση να είναι θολή, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη οι οξύθυμοι και παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν την αυτοσυγκράτηση τους. Προσοχή στις εξάρσεις, στους καυγάδες και στις έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν. Φρόντισε να συγκρατήσεις και νευρικότητα και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και άγχος. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου και αυτό δεν σε αφήνει αδιάφορο.

Αιφνιδιαστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι να δημιουργήσουν νευρικότητα στη σχέση, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου θα σου δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες και φόβους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διαχειριστείς αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Άφησε την απογοήτευση στην άκρη και προσπάθησε να δεις ποια είναι αυτά που πρέπει να κρατήσεις από παρελθούσες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω απροσεξίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα με μεθοδικότητα και υπομονή καθώς οι επόμενες μέρες θα είναι για εσένα ιδανικές για να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις όλα αυτά που νιώθεις, δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα αυξάνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις και να γοητεύσεις νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ένταση χωρίς να είναι εύκολο να ελεγχθεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποθέσεις και αυτό μπορεί να έχει κόστος στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις λόγω πραγματικών κινήσεων μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον συναδελφικό χώρο.

Μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα της καθημερινότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα εκπλήξει το ταίρι σου ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά κεφάλαια που πρέπει να αφήσεις πίσω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε φιλικά πρόσωπα. Οι παρέες του να παίξουν σημαντικό ρόλο εντός της ημέρας. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα φτιάξουν το κέφι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ομαδική προσπάθεια για σένα είναι σημαντική και αυτό φαίνεται το περιβάλλον που κινείσαι καθώς θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό με στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό περίγυρο. Πιθανές ανατροπές μπορεί να σε βγάλουν από τα νερά σου, φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες.

Ξαφνικές εκπλήξεις για εξόδους με φίλους θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση καθώς ήρθε η ώρα να ανανεωθείς έχοντας δίπλα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα μέσα από τον φιλικό περίγυρο για να ανοίξει μπροστά σου νέα πρωτοποριακά δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επικεντρώνεται στην προσοχή σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσουν άγχος.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να περιοριστείς σε συμβατικές καταστάσεις και αυτό πια είναι εμφανές. Προσπάθησε να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα κάνοντας κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό που μπορεί να σε εκφράσει καλύτερα.

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανά ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου δημιουργώντας αναταράξεις και νευρικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο φιλικό περιβάλλον ξεπερνώντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Το βράδυ σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί σε οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να τον εμπιστευτείς καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποιες πρέπει να είναι οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και να σου εξασφαλίσουν τις απολαβές που θέλεις.

Μην αφήσεις στις αμφιβολίες να δυναμιτίσουν τη σχέση σου, μετουσίωσε την ένταση σε πάθος για να απολαύσεις κάθε στιγμή αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά σε προσωπικό επίπεδο και θα ανακινήσει μοναδικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να αναθεωρήσεις σχέδια για το μέλλον που είναι σημαντικά για εσένα.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς νιώθεις αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τους. Πιθανές είναι οι προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου, φρόντισε να τους αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Το κέφι και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση σου. Απόλαυσε στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, απογειώνοντας την ψυχολογία και τη θετική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα ενισχύει το άγχος και την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν κυρίως στον εργασιακό τομέα και να ξεφύγεις από αυτά που σου προκαλούν πίεση. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι με πιθανό αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις.

Το άγχος και η κριτική από πλευράς σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφοσιωθείς σε νέα γνωριμία καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός από την καθημερινότητα δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για παρέα, συντροφικότητα, έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σου.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ισορροπήσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, δεν θα είναι όμως εύκολο να το διορθώσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις έντονα την παρουσία τους στη ζωή σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι και στις παρέες σου. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες εκπλήξεις που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Άδραξε την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην επαγγελματική ζωή καθώς είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Πιθανές ανατροπές στο απόγευμα να οδηγήσουν σε πρωτότυπες αποφάσεις που θα εκπλήξουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Φρόντισε να κάνεις το κάτι διαφορετικό που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρο πάθος και συναισθήματα στη σχέση σου καθώς αυτό θα φέρει ανάσα φρεσκάδας σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να προκαλέσει πρωτότυπες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να κλείσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διασκέδαση και η εξωστρέφεια σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα που σε γεμίζουν γνώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη και τα τρανταχτά επιχειρήματά σου θα δώσουν την ευκαιρία για να προχωρήσει σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να δώσει στους γύρω σου να καταλάβουν πλεονεκτήματα που δεν έχουν αντιληφθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μία κοντινή βόλτα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον για να ανεβάσουν κατακόρυφα το πάθος και το κέφι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, από μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν προκύψει στον φιλικό περίγυρο. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου.

 Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους μπορείς να υπηρετήσεις ώστε να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή και ποιοι είναι αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα οδηγήσουν σε απομακρύνσεις.

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και σε αναστατώνουν, η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθεις μαζί τους κυριαρχεί.