Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου: Ζυγοί, επικεντρώνετε την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα

20 Οκτ. 2022 - 06:25 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου: Ζυγοί, επικεντρώνετε την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα

Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης για να γίνει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών θα αναζητηθεί πρώτα σταθερό έδαφος, θα είναι απαραίτητο να υπάρχει σιγουριά για θετική εξέλιξη.

 Σε θέματα εργασιακής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, αν υπάρχουν υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος θα πρέπει να διαχειριστούν εφαρμόζοντας μία τακτική και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και σταθερές. Οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση και την εσωστρέφεια.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα που ενδεχομένως να προκαλέσουν άγχος ίσως και πανικό. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση.

Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, η συναισθηματική προσκόλληση και η εξάρτηση θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, προσοχή στην καχυποψία και στις κτητικές συμπεριφορές. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η συναισθηματική ισορροπία, αν ο τρόπος σκέψης είναι προσκολλημένος στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων δεν θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγή και βελτίωση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πρόσωπα της οικογένειας που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν δυνατότητες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου.

Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς πιθανότατα να εκφράσεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που σκέφτεσαι και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες όμως ο έντονος εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να βυθιστείς στις σκέψεις σου. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και νευρικότητα που θα επηρεάσουν κοντινές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω απροσεξίας. Δεν αποκλείεται να ανατραπεί το πρόγραμμά σου και αυτό θα είναι αρκετό ώστε να νιώσεις το άγχος και την ένταση να σε κυριεύουν.

Έντονες ευαισθησίες και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώριο για αντικειμενική σκέψη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν ένταση και προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Δίδυμε, έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο. Το απόγευμα σε οδηγεί σε φιλικές παρέες που μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις την προσοχή σου σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις την επαγγελματική σου ζωή και θέλεις να πετύχεις. Δίπλα σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν καθώς εμπιστεύονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Το πάθος και η τρυφερότητα μπορούν να δώσουν τις καλύτερες δυνατές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις ανατρεπτικές ιδέες της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που έχεις με μεγαλύτερη ευκολία. Καλείσαι να διαχειριστείς τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις στην επαγγελματική ζωή με ψυχραιμία και σύνεση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καριέρα μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, έχεις όμως την ευκαιρία να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους και να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να κινηθείς με ωριμότητα και ψυχραιμία δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό

Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση καθώς ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και δίνουν φτερά στη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την κατανόηση και το κέφι σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τα σχέδιά σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να δεις με αισιοδοξία και θετική μάτια ποια είναι τα επόμενα βήματα που μπορείς να πραγματοποιήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Φρόντισε παράλληλα να είσαι ακριβής και τυπικός σε ότι έχεις αναλάβει καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει.

Μην αφήσεις ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, μείνε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και του έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι όμως να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες που έχεις και σου δημιουργούν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε ότι αφορά μελλοντικούς στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις με γνώμονα την λογική και την διαίσθηση σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από πιθανές συζητήσεις που μπορεί να σε παγιδέψουν σε φιλοδοξίες που δεν σε εκφράζουν. Προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου βοηθούν να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στους κοινούς στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο άκρως εκκεντρικό και διαφορετικό για τα δικά σου δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και συγκρουσιακή διάθεση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται για συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε συμφέρουν καθώς έχεις τις προοπτικές να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα ανατρέψουν το θετικό κλίμα.

Καχυποψία και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται από το πουθενά για να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα απογειώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε κάθε στιγμή που θα ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να απολαύσεις την ημέρα σου μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη λόγω απροσεξίας και αμέλειας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου για να μην προκύψουν προβλήματα και χρειαστεί να απολογηθείς.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου με ιδανικό τρόπο καθώς η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έχει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου, αυτό θα σου κεντρίσει την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλάζει τα δεδομένα ανατρέποντας το πρόγραμμά σου και δημιουργώντας επιπλέον ένταση και άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν αναλάβεις στον εργασιακό χώρο καθώς η προσφορά και η εργατικότητα σου δεν αμφισβητούνται. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητα που μπορεί να είναι κουραστική για τη σχέση σου δημιουργώντας πρωτότυπες δράσεις για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση και η κούραση που νιώθεις αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και σε οδηγούν μακριά από το παιχνίδι του φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει με αργούς ρυθμούς την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις από τη σχέση σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το απόγευμα σε βοηθά να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις αυτά που σκεφτόσουν και σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους συνεργάτες σου. Είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση που θα αποφέρει ισορροπίες και αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αρκεί να αφήσει στην άκρη την κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δημιουργεί ονειρικές προϋποθέσεις στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Καλά θα κάνεις ιδιαίτερα το απόγευμα να είσαι προσεκτικός καθώς η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις.

Προσοχή καθώς ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, φρόντισε όμως να ελέγξεις την ένταση που νιώθεις για να μην δημιουργήσεις εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, γενικά η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Το μεσημέρι ενισχύει το πείσμα και την αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ξεπεράσεις την ένταση και το πείσμα που θα επηρεάσουν αρνητικά την επικοινωνία και τις όποιες εξελίξεις.

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν σε επιμονή και νευρική στάση απέναντι στο ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως δείχνεις άκαμπτος στη συμπεριφορά σου και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια.