Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη

19 Οκτ. 2022 - 05:59 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 19 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, είναι μία δυναμική όψη που θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, έλξη, πάθος, ανάγκη για προσέγγιση και δημιουργία σχέσης. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, θα υπάρξουν επαφές που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες και για έναρξη σχέσης, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να βγουν από τη στασιμότητα και να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι διεκδικήσεις θα είναι άμεσες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποιήσεις, για πρωτοβουλίες και για νέα εγχειρήματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία, παρασκηνιακές ενέργειες, παθιασμένες αντιδράσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, στην κατάκτηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Οι κυριαρχικοί χαρακτήρες ίσως να προσπαθήσουν να υπερισχύσουν με τρόπο υπερβολικό ή κάπως επιβλητικό, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα εκδηλωθούν οι συμπεριφορές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, οι συζητήσεις θα έχουν ουσιαστική κατάληξη, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

 Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο οι αντιδραστικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές και τις πεισματικές αντιδράσεις, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία με εκφράσεις σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός όλα αυτά που σε προβληματίζουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το βράδυ ενισχύσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις κινήσεις σου.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται σε ότι αφορά επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες καθώς έχεις την βούληση να κινηθείς εκπλήσσοντας τους πάντες. Μην επιτρέψεις στα νεύρα και την επιθετική σου διάθεση να βάλουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν την αίσθηση του ονειρικού και του ιδανικού για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις ότι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας την μοναξιά και τις σκέψεις σου.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνονται για να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε παράλληλα να μην πάρεις πρωτοβουλίες σε εμπορικό επίπεδο καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι κυριαρχεί.

 Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικά συναισθήματα, δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό ώστε να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες πού να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές σχέσεις. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να οδηγήσει σε κρίση επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Οι ευθύνες δεν αποκλείεται να είναι ψυχοφθόρες και να εγείρονται ζητήματα ταχι υποψίας λόγω συμπεριφορών που δεν ταιριάζουν με σένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Απέφυγε να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που έχετε καθώς η προσπάθεια επιβολής και από τους δύο μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο φέρνουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος λόγω της συμπεριφοράς τους που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής φύσεως. Η ψυχολογική πίεση που υφίστασαι δεν αποκλείεται να επηρεάσει προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην προσπαθείς να επιβάλεις αυτά που θεωρείς εσύ ότι πρέπει να γίνουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς τόσο με συνεργάτες όσο και ανωτέρους σου. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες και να μείνεις μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Φρόντισε να ξεπεράσεις όλα αυτά που λειτουργούν πιεστικά στη σχέση σου και μπορεί να σε απογοητεύουν, δείξεις στο ταίρι σου τι νιώθεις και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, η περίεργη διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

 
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για εσένα ώστε να συγκεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε όμως να το κάνεις για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης έρχονται στο προσκήνιο, αξιολόγησέ ποιες ευκαιρίες και προτάσεις μπορούν να σου δώσουν αυτά που θέλεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για να βιώσετε μοναδικά τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί τους που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, αυξάνονται κατακόρυφα η ένταση, οι ανασφάλειες και το άγχος. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στο ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό ώστε να είσαι ικανοποιημένος και να νιώθεις ασφάλεια. Προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

Φρόντισε να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα φερθείς σε γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως καθώς η μέρα σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στήριγμα σου σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες μπορούν να είναι πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα είναι δίπλα σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς θέλεις να γίνεις ένα μαζί του. Μην διστάσεις να το δείξεις γιατί θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να νιώσεις μοναδικά καθώς αντιλαμβάνεσαι τον δυναμισμό και δείχνεις πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς ο εγωκεντρισμός κάνει την εμφάνιση του με λανθασμένο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να απολαύσεις μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα σας βοηθήσει να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να σε βοηθήσει να δεις από νέα οπτική γωνία τη ζωή σου από δω και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές κόντρες σε οικονομικό επίπεδο και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες χωρίς αντιδικίες και συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα στο οικονομικό πεδίο.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική και να επηρεάζει τη σχέση σου, δώσε όμως την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που μπορεί να σας επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς θέλεις να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε να έρθουν τα μέγιστα αποτελέσματα για σένα. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει το δρόμο για εξαιρετικές συμφωνίες, αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να βρεις ρυθμούς στην καθημερινότητα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Το απόγευμα σε ωθεί να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και συζητήσεις μαζί τους.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προχώρησε σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν και δημιουργούν θετικό κλίμα σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Μία βόλτα με τα κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να απολαύσετε χαλαρές στιγμές και να έρθετε πιο κοντά συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος/η άδραξε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτι που μπορεί να προσκληθείς καθώς θα πρωταγωνιστήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στις φιλικές σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν έντονη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε εγωκεντρικές και απότομες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στον επαγγελματικό χώρο καθώς βλέπεις να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους που είναι ανατρεπτικοί για εσένα αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου.

Είναι σημαντικό να μην αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δυσάρεστα καθώς ο εκνευρισμός και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις απόψεις και σκέψεις.