Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 18 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη

18 Οκτ. 2022 - 06:25 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 18 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα, δυναμικές προσεγγίσεις, επεκτατικές βλέψεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για διεκδικήσεις, οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, η ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών θα ανοίξει καινούργια προοπτική.

  
Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές υποθέσεις, οι άμεσες προσεγγίσεις θα διώξουν τη στασιμότητα και θα δώσουν μία δημιουργική ώθηση στις σχέσεις. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στο παρουσιαστικό και στην αυτοπροβολή. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατάκτηση, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να υπερισχύσουν και να φτάσουν στο στόχο τους χωρίς υποχωρήσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές , η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση για τολμηρές ενέργειες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές συναναστροφές, οι επαφές θα είναι δημιουργικές, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική έκταση, είτε αισθηματική. Βελτιώνονται οι σχέσεις, οι συνεργασίες θα είναι αποδοτικές, οι συλλογικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες κοινωνικές επαφές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν και να τονώσουν την ψυχολογία. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 Κλείσε υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό δείχνοντας κατανόηση. Παράλληλα εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επιτυχημένες επιλογές. Είναι δεδομένο ότι έχεις πολλά να κερδίσεις αρκεί να μην αμφιταλαντεύεσαι στις επιλογές σου.

Φρόντισε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο εκπλήσσοντας το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη την οποία αναστάτωση μπορεί να νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το φιλικό και κοντινό περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολεί σαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βάλε τέλος στην αναστάτωση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβλημάτισαν σε επαγγελματικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η θετική διάθεση που υπάρχει και από τους συνεργάτες σου θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Η επικοινωνία θα βοηθήσει να επανεξετάσεις σχέδια που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μαζί του κινήσεις κεντήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η αβεβαιότητα που νιώθεις μπορεί να κυριαρχήσει και να προκαλέσει εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Μπορείς να απολαύσεις την παρέα, τις συζητήσεις, την διασκέδαση όπου η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί και απογειώνει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε όνειρα που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και κινήσεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις και δράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια ακόμα. Προσοχή σε πιθανή καχυποψία που θα επηρεάσει γενικότερα τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα καταφέρεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με ιδανικό τρόπο για εσένα. Δείχνοντας κατανόηση στους άλλους θα μπορέσεις να πάρεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα σε ικανοποιήσει.

Εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει στο πάθος και θα δημιουργήσεις μοναδικές προϋποθέσεις για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο όμως να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις σχέδια επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και εσύ έχεις την διάθεση να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις. Με αργούς ρυθμούς μπορείς να δεις επαγγελματικά σχέδια να πραγματοποιούνται, αρκεί να έχεις υπομονή.

Η ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου πρωταγωνιστεί καθώς είναι αυτό που σε βοηθάει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα λόγω της γοητείας και της εξωστρέφειας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα λειτουργεί ευεργετικά στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα οι αποκαλύψεις που δημιουργούν εκρηκτική διάθεση και καυγάδες. Συγκρατήσε τα νεύρα σου καθώς μόνο με ηρεμία θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρχει στο επαγγελματικό πεδίο λόγω ανατροπών που θα επηρεάσουν τους στόχους και τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια.

Απόλαυσε την έντονη τρυφερότητα που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου μακριά από συγκρούσεις και ρήξεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δύσκολα θα επιτρέψουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια και καχυποψία. Το βράδυ λειτουργεί ευεργετικά καθώς σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που έχεις σαν προσωπικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα εμπιστευόμενος πάντα τη διαίσθησή σου. Εάν θεωρείς ότι δεν είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου απέφυγε να δεσμευτείς και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις, όμως θα είναι δύσκολο να αναθεωρήσεις.

Η εξέλιξη και ο πόθος έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σου καθώς δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που απογειώνει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος καθώς λάμπεις και μαγνητίζεις με την παρουσία σου τα βλέμματα των γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα και να αφήσεις πίσω σου θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέρεις ποιος είσαι, πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι πάντες στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο και η διαφήμιση πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι προσοδοφόρες για εσένα. Προσοχή σε μεγάλα λόγια ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που μπορεί να σε παραπλανήσουν, απέφυγε πιθανές συζητήσεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ημέρα, καθώς μπορείς να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ποιους προβληματισμούς έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις τι σημαίνει συντροφικότητα. Θα αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ανησυχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις οποίες ανησυχίες έχεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γεγονός είναι ότι η εργατικότητα σου μπορεί να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από υπερβολές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Εκφράζοντας φόβους και ανασφάλειες στο ταίρι σου θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία και θα μπορέσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή δείχνοντας αποφασιστικότητα και διάθεση για μακροχρόνια πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Θα διαπιστώσεις αργότερα ότι δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να έχεις σχέδια που είναι υπερβολικά φιλόδοξα για σένα. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει μέσα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως γεγονός είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.