Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις

17 Οκτ. 2022 - 05:45 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στη συναισθηματική ισορροπία, στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις και οι επαφές, οι συναντήσεις θα είναι τονωτικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα.

 Προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση, στην αγωνία, στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι θετικός και απελευθερωμένος από ψυχολογικά συμπλέγματα. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί χαλαρότητα και όχι πιεστική συμπεριφορά.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, οι ιδέες θα είναι πρωτοποριακές, στόχος θα είναι η ουσιαστική αλλαγή. Οι ανεξάρτητοι και απελευθερωμένοι θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα, δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε συντηρητικούς κανόνες και σε προσκολλημένα στερεότυπα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα δώσει στη διαίσθηση, στη φαντασία και στην ονειροπόληση, ευκολία θα υπάρξει την εκδήλωση των συναισθημάτων. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής έντασης, η κρίση ενδεχομένως να είναι θολή. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις και αντιθέσεις, προσοχή στις υπερβολές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Προσοχή το μεσημέρι καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα

.Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό πεδίο αρκεί να δείξεις πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και συμπεράσματα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανές που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικής σημασίας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε όμως να βρίσκεται σε ρεαλιστικές βάσεις και να μην επιδιώκεις κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και δεν θα χάσεις.

 Η αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σε στηρίξει με απόλυτο τρόπο, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, προσοχή στις εξιδανικεύσεις που τελικά θα σε πληγώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που μπορείς να απολαύσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες λόγω εκνευρισμού και αδιαλλαξίας που μπορεί να δείξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καθώς επιδιώκεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση τις απογευματινές ώρες που δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αντιδικίες με το ταίρι σου, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να συζητήσετε για κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον, φρόντισε να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες σου που σε οδηγούν σε σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Το απόγευμα δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες όπου το άγχος και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου.

Μην επιτρέψεις στο άγχος των επαγγελματικών υποχρεώσεων να σε καταβάλει και να μην αφιερώσεις χρόνο λόγω αυτών στο ταίρι σου. Φρόντισε να προστατέψεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η ένταση ποδόσφαιρο διακατέχει είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και σου δίνει τη δύναμη να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα από το παρελθόν. Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου και μόνο.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την οικονομική σου ευκαιρία. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι σε συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές για σένα, όμως το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πράγματα και να εξαπατηθείς.

Στιγμές για δύο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από πιθανούς φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει, μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να θολώσουν τις σκέψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε απασχόλησαν. Η επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές επιλογές και στόχους που μπορεί να έχεις και σε έχουν απασχολήσει την τελευταία χρονική περίοδο. Η διπλωματικότητα και η διάθεση για ισορροπίες θα οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις, αξιοποίησε τις συγκυρίες.

Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις και τις δικές του απόψεις και να συμφωνήσετε από κοινού σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από την συναισθηματική αποστασιοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας αυτό που σου αξίζει χωρίς υποχωρήσεις.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς γρήγορα τι είναι αυτό που θα φέρει τις απαραίτητες ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ικανοποιείς τα θέλω των συνεργατών σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Οφείλεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς οι στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς που αναπτύσσονται μεταξύ σας λειτουργούν ευεργετικά για την ψυχολογία και για τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δίνουν το έναυσμα να πρωταγωνιστήσεις και να κεντρίσεις την προσοχή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες στην προσωπική σου ζωή λόγω έντονης νευρικότητας. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Προσοχή σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δουλειά καθώς μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως ο απότομος και παρορμητικός ο τρόπος μπορεί να απομακρύνει, δείξε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην παρέα και στο ταίρι σου επιδιώκοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο εγωισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσοχή καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω λαθών και παραλείψεων.

Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να δώσεις νέα ώθηση στις σχέσεις σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν με νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Το απόγευμα δεν σε διευκολύνει να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με ακρίβεια. Προσοχή γιατί η ένταση και οι συγκρούσεις καραδοκούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς η ένταση ανεβαίνει και η δυσκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου μπορεί να μπουν εμπόδιο σε πιθανές συμφωνίες.

Δημιούργησε το καλύτερο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσει, αφήνοντας έτσι τον εκνευρισμό έξω από την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέα γνωριμία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις επιμονή και υπομονή με όλα αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Οι στιγμές με δικά σου πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η πίστη που δείχνεις στις δυνατότητες και στην προσφορά σου μπορεί να ανταμειφθεί. Φρόντισε βέβαια να μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πιθανές πληγές και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές βλέψεις και φιλοδοξίες. Καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής και να προσπαθήσεις με μετριοπαθή τρόπο να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να λύσετε υποθέσεις που τραυματίζουν τη σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές ανανεώνοντας τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε αναστατώνει, δώσε την ευκαιρία για να σου έκφραση όλα αυτά που νιώθει.