Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από φόβους και να κάνετε μία νέα αρχή

18 Σεπ. 2022 - 06:47 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από φόβους και να κάνετε μία νέα αρχή

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που αγχώνουν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία, στην εξασφάλιση και στη σταθερότητα.

 Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, οικογενειακές υποθέσεις, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και οι ανοιχτές καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, ωστόσο, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η πίεση και το άγχος.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Δία παρελθοντικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην καχυποψία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, καλό θα είναι να αποφευχθεί η συναισθηματική προσκόλληση, η προκατάληψη και ο έμμονος τρόπος σκέψης.

Προσοχή στις υπερβολές, στις σπασμωδικές ενέργειες και στις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, η χρονική στιγμή θα είναι δύσκολη για συναισθηματική αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η κινητικότητα ανεβαίνει καθώς θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου για αυτό έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Ο παρορμητισμός θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους σου για αυτό προσπάθησε να τον ελέγξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Ο δυναμισμός σου είναι αναμφισβήτητος και μπορεί να εναρμονιστεί μοναδικά με άλλους καθώς μέσω της ομαδικής προσπάθειας θα μπορέσεις να κατακτήσεις τα όνειρά σου. Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για εξέλιξη.

Δραστηριοποιείσαι από κοινού με το ταίρι σου σε φιλοδοξίες που καλύπτουν και τους δύο και αυτό δημιουργεί το πλαίσιο για να δουλέψετε εξαιρετικά σε ομαδικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και εξάπτει τη φαντασία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ τις πρωινές ώρες καθώς πιθανά να μην είναι εύκολο να ελέγξεις αυτά που νιώθεις και να βγάζεις συμπεράσματα που αδικούν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μετά το μεσημέρι μπορείς να ισορροπήσεις και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σκέψεις σε ότι αφορά εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Όμως είναι γεγονός ότι δεν αφήνεις την ευαισθησία να κυριαρχήσει και μπορείς με λογική να δρομολογήσεις τα επόμενα σου βήματα σχεδιάζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου πρωταγωνιστούν και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στη σχέση. Ο αδέσμευτος επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, η κατανόηση και η συναισθηματική ένταση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία και η εξωστρέφεια ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις κάθε συζήτηση και επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μετά το μεσημέρι η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους γύρω σου καθώς πρωταγωνιστείς χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς στις συνεργασίες σου. Το εμπόριο μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχέδιά σου για αυτό φρόντισε να εκφράσεις με ειλικρίνεια αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις καθώς μπορείς να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα για να συμφωνήσεις και να προχωρήσεις σε επόμενα επαγγελματικά βήματα.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορεί να αντιληφθεί άμεσα αυτά που θέλεις από μία σχέση και αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με νέα πρόσωπο δείχνει να συμμερίζεται ακριβώς αυτά που θέλεις από την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η δομημένη σου σκέψη σε βοηθά να κινηθείς με αποφασιστικότητα και με γνώμονα ότι θέλεις να αφήσεις πίσω σου ότι λειτουργεί πιεστικά στα επαγγελματικά σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και σε αναστατώνουν οδηγώντας σε πιθανά σε ξεσπάσματα που δεν σε ευνοούν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα καθώς η ψυχολογία σου έχει εκτοξευτεί στα ύψη και αυτό σε βοηθά να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι πιθανόν να ασχοληθείς με ταλέντα και με δημιουργικές δράσεις που σου κινούν το ενδιαφέρον και ανακουφίζουν την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αυτοπεποίθησή που νιώθεις θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις νέους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικούς στόχους καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθείς σε νέους κλάδους που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Η εξαιρετική συνεννόηση και ο έντονος συναισθηματισμός που επικρατούν στη σχέση βοηθούν στο να χάνεις το χρόνο που περνάς με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον και απογειώνει την αισιοδοξία και τη διάθεσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον είναι πολύτιμες και δεν υπάρχει τίποτα που θα επιτρέψει να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα. Βαθύτερα συναισθήματα και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αποκαθιστώντας έτσι παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο ρομαντισμός παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα για τη σχέση σου καθώς θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζει ψυχική δύναμη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία είναι αυτή που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περίγυρό όπου μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Έτσι θα βρεις το κουράγιο να πατήσεις τα πόδια σου και θα αντιληφθείς ότι μπορείς να συνεχίσεις με δυναμικό τρόπο από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά βήματα που έχεις μπροστά σου μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά ευοίωνα αρκεί να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου. Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν από διαλόγους και συζητήσεις θα έχουν πολλά να σου δώσουν.

Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να περάσεις μοναδικά κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να γεννήσει υπέροχα συναισθήματα καθώς νιώθεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη αρκεί να μην χαθείς στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια που μπορεί να υπάρξουν. Η διαίσθησή σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να κατευθυνθείς για να αποφύγεις παγίδες και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται πιθανές ευκαιρίες που θα υπάρξουν.

Το πάθος κυριαρχεί και η καχυποψία μπορεί να θολώσει το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε στρεβλές σκέψεις να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε επιστροφή προσώπου του παρελθόντος που θέλει να σε ταρακουνήσει για τα καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο εκνευρισμός που υπάρχει από το πρωί μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στο περιβάλλον που κίνησε. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τις φοβίες σου που υποκινούν απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να μπεις σε συναλλαγές και συμβιβασμούς με πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση και να σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς φόβο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η, άφησε το χρόνο να δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και τη σωματική σου υγείας. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου για να βελτιώσεις την ενέργειά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές νέες προτάσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε βοηθήσουν να διανύσεις ένα νέο μονοπάτι σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια δείχνοντας υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να καταλήξεις ζητήματα που σε ενοχλούν καθημερινά με το ταίρι σου όμως πιθανότατα η εξέλιξη να μην σε ικανοποιήσει και να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα επιδιώξει να σε κατακτήσει και πάλι.

Υδροχόος

Υδροχόε, έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν κλειώ παιδική σου ηλικία και όμορφες αναμνήσεις που την έχουν στιγματίσει. Παράλληλα το απόγευμα στρέφει την προσοχή σου στο να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου για ασφάλεια και σταθερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις σε σχέση με την διαχείριση σου και δεν αποκλείεται να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδα που μπορεί να υπάρχουν. Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πετύχεις οικονομικά σχέδια που έχεις.

Προβληματίζεσαι για την πορεία της σχέσης σου καθώς ζητήματα και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν έρχονται στην επιφάνεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκει να ανανεώσει το παλιό σας φλερτ, όμως να θυμάσαι ότι ο χρόνος θα δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ένταση πού υπάρχει μπορεί να ξεπεραστεί καθώς βρίσκεις τα πατήματά σου και έρχεσαι σε επαφή με το κέντρο του εαυτού σου κάτι που σε ισορροπεί. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία για τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα ώστε να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτο και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε οδηγήσουν σε ιδανικές επιλογές και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις πίσω τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δημιουργούσαν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε φορτίσει συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό.