Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σας είναι έντονη

17 Σεπ. 2022 - 06:52 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σας είναι έντονη

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που εγκυμονεί κινδύνους για παρεξηγήσεις, παραποιήσεις, παραπληροφόρηση. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις δεν θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες, για σπασμωδικές κινήσεις και για παρεξηγήσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

 Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και τα άλματα αβέβαιης κατάληξης, οι βιαστικές αποφάσεις θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Προσοχή στις σχέσεις στις επαφές και στις συζητήσεις, ίσως να παρεξηγηθούν οι κουβέντες που θα ακουστούν, τα σχόλια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ίσως να φέρει εκνευρισμούς και εντάσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης. Προσοχή στις υπερβολές και στις παθιασμένες ενέργειες, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφιβολία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική πειθαρχία, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός και αυτοσυγκράτηση. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που αγχώνουν, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης. 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

 Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε επηρεάζουν σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Είναι πιθανό να σου ζητηθεί να δουλέψεις σκληρότερα για να πετύχεις τους στόχους σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τι πραγματικά αξίζεις.

Η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες προσωπικές αμφιβολίες. Το ταίρι σου είναι εδώ για να σε στηρίξει και να φτιάξει τη διάθεση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά καθώς τα παιχνίδια του μυαλού σε βοηθούν να βρεις το κέφι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αυτό σε βοηθά να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί σε πνευματικό επίπεδο και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία να την δρομολογήσεις με αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρωτότυπα για εσένα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δείξεις την επαναστατική πλευρά του εαυτού σου.

Οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου και θα δώσουν ώθηση για να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με το ενδιαφέρον που δείχνει και να χαρίσει νέο νόημα στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση που χρειάζεται στις ανάγκες των άλλων. Παράλληλα δεν χάνεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό βοηθά στο να δείξεις αποφασιστικότητα όταν απαιτείται λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Το πάθος και η αισιοδοξία δεν λείπουν από τη σχέση σου. Είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σωματική σου υγεία είναι κάτι σημαντικό που οφείλεις να προσέξεις. Η ενέργεια που πρέπει να έχεις για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που αυξάνονται θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να είσαι ακριβής και αποτελεσματικός στις κινήσεις σου. Μην αναλώνεσαι σε δουλειές ρουτίνας που μπορείς να τις διεκπεραιώσεις με μεγάλη ευκολία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός και ότι έχεις αναλάβει. Μην αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου και μην επιτρέπεις στο άγχος να κυριαρχήσει καθώς μόνο εμπόδια θα βάλει στην εξέλιξη των υποχρεώσεων σου.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εκεί μπορεί να βρεις κοινότοπο με το ταίρι σου που θα βοηθήσει στο να περνάτε όμορφα σε καθημερινό επίπεδο χωρίς να βαριέστε. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι κυρίως στη δουλειά σου και δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το κέφι και η χαρά που σε διακατέχουν δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Είναι βέβαιο ότι η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν η κατήφεια και πιθανή αισιοδοξία λόγω των δυσκολιών της εποχής. Δείχνεις το δρόμο για την αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει κυριαρχεί και στις συνεργασίες σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να αποδώσουν τα καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός δεν χωρά στη σχέση σου καθώς δεν αφήνεις περιθώρια με την θετική και δημιουργική σου ψυχολογία.

Τα έντονα συναισθήματα και ο πόθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εκτοξεύουν εσένα και το ταίρι σου στα ουράνια καθώς απολαμβάνετε κάθε στιγμή ο ένας τον άλλον. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από τη στάση ζωής που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟ

Παρθένε, η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσένα καθώς οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μπορείς να τις απολαύσεις. Η όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν θέματα που απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά σου προκαλούσαν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο χρόνος που απολαμβάνεις με το ταίρι σου σού δίνει δύναμη να ξεπεράσεις καθημερινές δυσκολίες και στρες που μπορεί να σε προβλημάτιζαν έντονα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθαρρήσεις βρίσκοντας το κέφι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής απολαμβάνει να συζητάς και να περνάς χαλαρές στιγμές με τα πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι το εμπόριο και αντικείμενα που σχετίζονται με την επικοινωνία μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να σε ωθήσουν σε νέες συνεργασίες άκρως αποδοτικές για εσένα. Η λάμψη της προσωπικότητάς σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να πείσεις τα πρόσωπα που θέλεις για τα επιχειρήματά σου.

Η εξαιρετική διάθεση σε συντροφεύει και στην προσωπική σου ζωή καθώς τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και τον δυναμισμό για να προσεγγίσεις πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ευαισθησίες το πρωί κάνουν την εμφάνισή τους έντονα και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες ανασφάλειες και φοβίες που θα προβληματίσουν τη σχέση σου. Από το μεσημέρι και μετά βρίσκεις την ισορροπία που απαιτείται για να μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η θολή εικόνα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει τις πρωινές ώρες όμως δεν πρέπει να απογοητευτείς καθώς αργότερα βρίσκεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες στη δουλειά σου.

Μην επιτρέψεις σε απωθημένα που σε ταλαιπωρούν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και να δυναμιτίσουν το μοναδικό περιβάλλον που μπορείς να έχεις τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις αποδεκτός για αυτό που είσαι. Φρόντισε όμως να περιορίσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από τη μοναξιά καθώς σε οδηγούν σε υποχωρήσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου το πρωί γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρή μάτια πως πρέπει να κινηθείς.

Μην χάσεις την ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις την αγάπη και την συντροφικότητα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου είναι έντονη και μπορεί να παρεξηγηθεί από τους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες ιδιαίτερα το πρωί καθώς φαίνεται να μην έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και αυτό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να στιγματίσουν την πορεία σου και να έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

Συναισθηματισμός και τρυφερότητα κατακλύζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν, η συναισθηματική ταύτιση θα παίξει σημαντικό ρόλο για να σκεφτείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφοσιώνεσαι σε αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με όποια πρόσωπα μπορείς να βρεις κοινή προσέγγιση στη διασκέδαση. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο και να έχεις κερδοφόρες συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επεδίωξε να εκφράσεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου καθώς να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση και διάθεση να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που ξυπνά και πάλι έντονα συναισθήματα με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο συναισθηματισμός απογειώνεται!! Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου κυριαρχεί και σε προτρέπει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να περάσετε στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς των καταστάσεων. Το να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να βρεις συμμάχους στο πρόσωπο συναδέλφων που θα σε στηρίξουν με θέρμη.

Θέλεις να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να χειριστείς με τον τρόπο σου την πορεία της σχέσης. Δείξε εμπιστοσύνη και θα ανταμειφθείς. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει ασφάλεια και οι πιθανότητες είναι πολλές.