Επικαιρότητα:

Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία

30 Αυγ. 2022 - 06:41 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική ισορροπία, έμφαση θα δοθεί στην ασφάλεια, στην κατοχύρωση και στην ψυχολογική ηρεμία. Στον αισθηματικό τομέα οι ευάλωτοι και απογοητευμένοι απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τη συναισθηματική προσκόλληση, αν δεν καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από την εξάρτηση δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν μπροστά. 
Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν την απόφαση μιας ριζικής αλλαγής. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στις παρέες, στην διασκέδαση, στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει δοτικότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές και επιπόλαιες ενέργειες. Η υπεραισιοδοξία δεν θα είναι σωστός οδηγός, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η βιασύνη και η έντονη παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και γενικότερα για δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, η απουσία συναισθηματικής ισορροπίας θα οδηγήσει σε λάθη που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Θα πρέπει να γίνει προσπάθεια εκλογίκευσης των καταστάσεων, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει ορθολογισμός. Η αντίληψη θα πρέπει να είναι σφαιρική, προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 Πιθανές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και δράσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές και τρόπους διαχείρισης του εισοδήματός σου. Απέφυγε τις ρήξεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα που μπορεί τελικά να σε γνωρίσουν.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου, μετουσίωσε τον σε πάθος που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει έντονο αισθησιασμό με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέο πρόσωπο που απογειώνει τον πόθο, απέφυγε τις εντάσεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν που θα σου δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο προσωπικός τρόπος διαχείρισης των δεδομένων θα πρέπει να είναι ανατρεπτικός καθώς καλείσαι να λειτουργήσεις αντισυμβατικά με τους συνεργάτες σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή.

Αξιοποίησε το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τη σχέση σου και απέφυγε τις κόντρες λόγω του αυξημένου εκνευρισμού. Ο αδέσμευτος μπορεί να ταλαιπωρηθείς από κυκλοθυμία και νευρικότητα που δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις ευχάριστα με νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λειτουργεί ευνοϊκά στην ψυχολογία σου και σου δίνει δύναμη να δραστηριοποιηθείς στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που δημιουργούν προβλήματα και να αξιοποιήσεις τον χρόνο υιοθετώντας ιδέες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες σε αιφνιδιάζουν και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και μακριά από τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να λειτουργήσεις αντισυμβατικά ώστε να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση που προκύπτει.

Εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις καθώς αυτό θα σε οδηγήσει στην ένταση, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε κεντρίζει την προσοχή, κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς η νευρικότητα θα επηρεάσει δυσάρεστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς αυτό σε χαλαρώνει σημαντικά και σου δημιουργεί ευχαρίστηση. Δεν αποκλείεται να σε ευχαριστήσουν με τις ιδέες τους καθώς είναι πρωτότυπες και μπορεί να είναι ιδανικές για ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς διεξοδικά πως θέλεις να κινηθείς σε εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθούν πρωτότυπες λύσεις που θα σου δώσουν διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν και θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες.

Η ανάγκη να επικοινωνήσεις τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου καθώς θα ανακαλύψετε ότι κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο μέσα από τον κοντινό περίγυρο που σου κεντρίζει την προσοχή με την ευφυΐα και το χιούμορ του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σταθερότητα. Μην αντιδρά σπασμωδικά σε ότι σου προτείνουν και σκέψου μεθοδικά να βρεις τα θετικά σημεία που μπορείς να εξελίξεις στον εαυτό σου.

Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στις επιθυμίες σου και δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από την σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν δυσαρέσκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πληγές που έρχονται στην επιφάνεια κυριαρχεί. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν πιεστικά να σε βάλουν σε ένα πρόγραμμα που δεν εκφράζει εσένα και σε περιορίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά ενώ αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να απομακρυνθείς από όλους. Η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις που δεν θα είναι ευχάριστες για αυτό φρόντισε να προσαρμοστείς.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις απογευματινές ώρες καθώς οι αναμνήσεις φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να λειτουργήσεις επιθετικά στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο καθώς η ανάγκη απομόνωσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές εκφράζοντας πιθανές ιδέες σου. Οι όποιες αμφιβολίες σου μπορούν να μείνουν στην άκρη αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν τις απογευματινές ώρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές σε απασχολούν έντονα καθώς υπάρχουν ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το ένστικτο και οι ιδέες σου μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις από το αδιέξοδο με κερδοφόρες λύσεις για σένα.

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει απαιτητικό μαζί σου, κάτι που θα σε εκνευρίσει. Απέφυγε τις κόντρες και έδωσε τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί το πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για εσένα, πιθανές διαφωνίες θα προκαλέσουν νευρικότητα για αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα κυριαρχεί και δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό πεδίο στις σημαντικές αυτές σχέσεις που έχεις. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κοινή δράση που ανανεώνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου από ποτέ. Οι πρωτότυπες προτάσεις σου βρίσκουν τους κατάλληλους αποδέκτες και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανά όνειρα που έχεις στο ταίρι σου. Να είσαι βέβαιος ότι θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε εκπλήσσει ευχάριστα με τον τρόπο σκέψης και δράσης στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι έχεις απόλυτη αντίληψη σε εργασιακό επίπεδο και ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονική συνεργασία με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η αισιοδοξία κυριαρχεί σήμερα και αυτός οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Σε γεμίζει χαρά η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και δεν αποκλείεται να συζητήσετε για πνευματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν από κοινού.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέα μονοπάτια στην καριέρα σου. Αξιοποίησε την όποια συγκυρία καθώς έχει πολλά να σου δώσει και μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου διεύρυνση.

Το κέφι και η ζωντάνια που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που σε εκπλήσσει με τις απόψεις του και σε γεμίζει αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα από πλευράς σου θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου μπορούν να λυθούν αρκεί να δείξεις διάθεση συναίνεσης και κατανόησης τις επιθυμίες τους. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα που σου ζητούνται γιατί μπορεί να είναι τελικά υπέρ σου.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την επιβλητική διάθεση στην άκρη που θα σε βάλει σε μπελάδες. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό καθώς δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την επικοινωνία σου με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Ζητήματα του παρελθόντος επιζητούν λύσεις και αυτό μπορεί να σε βουλιάξει στην ευαισθησία και να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν φαίνεται να έχουν την εξέλιξη που θα περίμενες. Αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση και ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να θολώσει τις σκέψεις σου. Προσοχή γιατί από τη συμπεριφορά σου θα κριθεί η μετέπειτα πορεία τους.

Η ένταση που νιώθεις δεν πρέπει να κυριαρχήσει στη σχέση καθώς μπορεί να ειπωθούν από πλευράς σου λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου και θα δώσουν αρνητικές προεκτάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να αιφνιδιαστείς από νέο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει, προσοχή καθώς τα απωθημένα του παρελθόντος φαίνεται να επηρεάζουν ακόμα την στάση σου στην αγάπη.