Τα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου: H χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφιλίωση και επανασύνδεση

29 Αυγ. 2022 - 05:53 | Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου: H χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφιλίωση και επανασύνδεση

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις, στις φιλικές παρέες, στην εμπιστοσύνη, στα αμοιβαία αισθήματα. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση

 
Φεύγει ο εγωισμός και η ανάγκη για εναντίωση, ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις, ο συγκαταβατικός τρόπος σκέψης και η αποδοχή θα βοηθήσουν στην ομαλοποίηση των σχέσεων και στη σύσφιξη των δεσμών. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία για λήψη άμεσων αποφάσεων, διστακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Ερμή τα συμπεράσματα και οι σκέψεις θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες ή στο προαίσθημα. Προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις. Λογικά σκεπτόμενες θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες, για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις θα πρέπει οι βλέψεις να είναι αντικειμενικές και ρεαλιστικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές και τολμηρές. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα και τα απρόσμενα ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις.

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, στροφή σε καθημερινές υποχρεώσεις κάνεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λεπτομέρειες που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση. Οι πρωτότυπες λύσεις σου λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και αναγνωρίζονται από το περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

  
Εκκρεμότητες από τη δουλειά σου έρχονται στο μυαλό και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από σκοπέλους και θα απογειώσουν την δημοφιλία σου στο εργασιακό περιβάλλον.

Έχεις την ευκαιρία να ανατρέψει στην καθημερινότητα στη σχέση σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεωθεί και να απογειώσει το πάθος. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει ριζικά τις συνήθειές σου και να σε βοηθήσει να πάρεις βαθιές ανάσες αποβάλλοντας το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο στους γύρω σου να αμφισβητήσουν την καλή ψυχολογία που έχεις. Η δημιουργικότητα σε βοηθά να εκτονωθείς και να δείξεις ταλέντα που πιθανά έχεις καταπίεση. Είναι βέβαιο ότι οι δράσεις σου θα εκπλήξουν ευχάριστα το περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δημιουργικές ιδέες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί σου. Άλλωστε είσαι διατεθειμένος να κάνεις την ανατροπή στα επαγγελματικά σου και να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό μπορεί να περιόριζε την πορεία σου.

Μπορείς να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς οι εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις πράξεις νέου προσώπου που σε διεκδικεί έντονα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικεντρώνεσαι στο οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με οικεία πρόσωπα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο όμως η κατανόηση και η καλή διάθεση υπάρχουν και μπορούν να ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και αρχικά νιώθεις αναστάτωση καθώς δεν είσαι βέβαιος πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Αυτό ανατρέπεται στην πορεία καθώς ιδέες σου αποδεικνύονται ιδανικές για να δώσουν λύσεις που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου αλλά θα είναι παράλληλα και κερδοφόρες.

Δημιουργώντας έντονα ερωτική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις την ρουτίνα που μπορεί να επηρεάζει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε εκπλήξει εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν στο να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και θέλεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις σε σχέση εμπορικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που δείχνουν αρκετά αξιόλογες. Μην βιαστείς να καταλήξεις και να κάνεις επιλογές που θα δεσμεύσουν μακροχρόνια καθώς σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που πραγματικά θα σε ευνοήσει.

Ο έντονος ρομαντισμός και οι ευαισθησίες σου μπορεί να οδηγήσουν στο να εξιδανικεύσει στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα που αργότερα θα σου κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που υπόσχεται πολλά, μην βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου καθώς η ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι στην αγάπη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα. Δεν αποκλείεται να αναλογιστείς τι πρέπει να αλλάξεις για να υπάρξει καλύτερη διαχείριση. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις ευφάνταστες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν ώστε να υπάρξει καλύτερος οικονομικός και ψυχολογικός έλεγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές απολαβές μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργούν άγχος και φόβους που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φροντίσουν να εξαφανίσουν με τη συμπεριφορά τους τις οποίες αμφιβολίες σου.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε εκπλήξει με τη στήριξη που θα σου παρέχει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ότι αφορά ζητήματα ασφαλείας και σταθερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο και μπορείς να εκπλήξεις ευχάριστα με τη συμπεριφορά σου και την αισιοδοξία σου τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Η χαρά και η θετική σου διάθεση εμπνέουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν τις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να δεις μελλοντικά ποιες κινήσεις μπορούν να τις ευνοήσουν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ρίσκα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διαφορετικές για τα μέχρι τώρα επαγγελματικά σου δεδομένα.

Θέλεις το ταίρι σου να σε ευχαριστήσει όμως και εσύ με τη σειρά σου θα φροντίσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα της σχέσης με ευχάριστο τρόπο γεμίζοντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από πρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί σου για να δείξει το θαυμασμό του και τα έντονα συναισθήματά του για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις καθώς ανακαλύπτεις ότι έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο και προσωρινά δεν αποκλείεται να σε αγχώσουν. Σου δίνεται η ευκαιρία διαισθητικά να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια επαγγελματικά κεφάλαια δεν έχεις κλείσει στη ζωή σου.

Ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και ανατρέπουν όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές που μπορεί να έχεις για την σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να εκπλαγείς από πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν και εκφράζει με δυναμισμό τα βαθύτατα συναισθήματά του για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με την συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ανάγκη να πετύχεις για να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και στην εμπλοκή σου με πρόσωπα που πιθανά θα σε οδηγήσουν σε οικονομικές επιλογές που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Το πάθος είναι έντονα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος σε αναστατώνει νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου καθώς είναι αυτοί που σε γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινοί στόχοι που θα σε ικανοποιήσουν και θα δημιουργήσουν το πλαίσιο για νέες προσπάθειες που θα είναι άκρως δημιουργικές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σήμερα ως προς την επίτευξη των στόχων σου θα είναι ιδανικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές εκκινήσεις και σημαντικά κέρδη στο επίπεδο των συνεργασιών σου.

Η κοινή προσέγγιση που έχεις με το ταίρι σου σε καταστάσεις που βιώνετε βοηθούν να συντονιστείτε με απόλυτο τρόπο και να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε εμμονές και επικριτική διάθεση να εκδηλωθούν καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να προκαλέσεις εντάσεις που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να εξομαλύνεις την καθημερινότητα και σχέσεις στο συναδελφικό περιβάλλον, όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να επιτυχείς το στόχο σου. Μην βιάζεσαι καθώς αυτό θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από αποφάσεις που μπορούν να αφορούν λεπτομέρειες στη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και επικεντρωθείς σε λάθος καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει κόστος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, τα έντονα συναισθήματά σου δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς καθώς σου προκαλούν εκνευρισμό και φόβους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφέρεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς μπορείς να ανατρέψεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και να πατήσεις γερά στα πόδια σου πιστεύοντας στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν αρχικά αναστάτωση. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αρκεί να μην συμβιβαστείς και να πάρεις το απαιτούμενο ρίσκο όταν είναι απαραίτητο

Σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες και ανησυχίες να κυριαρχήσουν την σκέψη. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και σε ωθεί σε ριζικές αναθεωρήσεις στη φιλοσοφία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό περίγυρο καθώς πρόσωπα μέσα από αυτόν μπορούν να σε συμβουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις απωθημένο του παρελθόντος που σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και να απολαύσεις μετά το μεσημέρι τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να ανακάμψεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείξε προσοχή σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα σου προκαλέσουν άγχος. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς σου δείχνει τον κατάλληλο τρόπο διαχείρισης για να αποφύγεις τις όποιες παγίδες.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες του παρελθόντος να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα χαλάσει την τρυφερή ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι και σε ωθεί στο να κάνεις όνειρα.