Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

26 Αυγ. 2022 - 06:18 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ίσως σήμερα να έχεις να κάνεις τόσα πράγματα που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις εσωτερικές συγκρούσεις ή να σε κάνουν να μαλώνεις με τους άλλους, ή λίγο κι από τα δυο. Πρόσεξε για ανυπόμονες επικοινωνίες και κινήσεις. Μπορεί να υπάρξουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα στις σχέσεις σου, την κοινωνική σου ζωή ή σχετικά με χρήματα και επαγγελματικά θέματα που μπορεί να σε απογοητεύσουν προσωρινά και να επηρεάσουν δυσμενώς το χρονοδιάγραμμα σου.


Ταύρος
Με τις σημερινές διελεύσεις πρόσεξε τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία. Η προσοχή σου στρέφεται σε περιορισμούς και φιλοδοξίες σχετικά με τους πόρους και γενικά τα χρήματα. Γενικά θα ασχοληθείς με θέματα που έρχονται σε σύγκρουση με την προσωπική απόλαυση. Ωστόσο ανταγωνιστικά ή απογοητευμένα συναισθήματα μπορεί να σου προκαλέσουν να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και βελτιώσεις. Μπορεί να αποκτήσεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησης αργότερα σήμερα.

Δίδυμοι
Με τις διελεύσεις να επηρεάζουν τη σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ εύκολο να θέλεις πάρα πολλά και σύντομα η ανυπομονησία να σε παρασύρει σε λάθη. Για παράδειγμα η επιθυμία σου για ανεξαρτησία ίσως σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Με τον Άρη στο ζώδιο σου να συγκρούεται με τον Ήλιο, η εσωτερική σου αναταραχή μπορεί να είναι τόσο αισθητή που οι άλλοι την αισθάνονται ακόμα κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις. Απολαμβάνεις να συζητάς και να συνδέεσαι αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη στον ηλιακό 3ο οίκο σου, αλλά σήμερα δεν είσαι σίγουρη πόσο κοντά θέλεις να έρθεις ή μπορεί να νιώθεις αποκομμένη ή παρεξηγημένη.

Καρκίνος
Πολύπλοκα συναισθήματα μπορούν εύκολα να βγουν στην επιφάνεια σήμερα.  Επί του παρόντος ο Άρης διέρχεται από μια περιοχή του χάρτη σου που κυβερνά όλα όσα είναι κρυμμένα. Τείνει να προκαλεί θυμό ή δυσαρέσκεια που μπορεί να έχεις θάψει. Αξιοποίησε το εσωτερικό θάρρος σου, βρες το πάθος σου και αναζήτησε τρόπους να τα εκφράσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ένα ζήτημα ιδιοκτησίας ή χρημάτων μπορεί να σε βγάλει προσωρινά από τη ζώνη άνεσης σου.


Λέων
Με τις σημερινές τεταμένες όψεις μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι πειράζουν ή ανακατεύουν πάρα πολύ τις υποθέσεις σου. Έχεις έντονες φιλοδοξίες ή επιθυμία για δράση αλλά δεν ξέρεις που ή πως να κατευθύνεις τα πράγματα. Υπάρχει κάποια τάση να απογοητεύεσαι με το να θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον και παράλληλα να λαχταράς την ανεξαρτησία σου. Η ανταγωνιστικότητα σε υποκινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να φροντίσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Όσο για τον έρωτα έχει τις αναταράξεις του.

Παρθένος
Η βιασύνη ή η ανυπομονησία τείνουν να προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα αυτήν τη στιγμή με τις σημερινές προκλητικές πτυχές. Ωστόσο αυτές οι διελεύσεις μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις βελτιώσεις. Αυτό που μπορεί να ξεκινήσει ως μικρή διαφωνία μπορεί πολύ γρήγορα να κλιμακωθεί και να γίνει μεγαλύτερο. Η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα στο ζώδιο σου, η καρδιά τείνει να κυβερνά το κεφάλι και η ευαισθησίες σου αυξάνονται.

Ζυγός
Ένταση μπορεί να προκύψει σήμερα αν έχεις πολλά στο πρόγραμμα σου ή ενδώσεις στον πειρασμό να βιαστείς. Οι τρέχουσες διελεύσεις μπορεί να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα επείγουσας ανάγκης, ωστόσο είναι πιθανό ένα μπλοκάρισμα εάν προσπαθήσεις να προωθήσεις κάτι. Πρόσεξε την υπερβολική αυτοπεποίθηση που οδηγεί στην ανάληψη περισσότερων προκλήσεων από όσες μπορείς να αντιμετωπίσεις. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί επίσης να δημιουργήσουν μια σύγχυση.

Σκορπιός
Οι ενέργειες του σήμερα μπορούν να σε ξεσηκώσουν και να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να οφείλονται στην υποκείμενη ανταγωνιστικότητα. Δεν είναι ιδανική η στιγμή για οικονομικό προγραμματισμό ή για λήψη αποφάσεων, καθώς η τάση είναι να κάνεις πράγματα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Ανάμεικτα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της φιλίας, των ελπίδων και των επιθυμιών σου.

Τοξότης
Οι σχέσεις σήμερα είναι δυναμικές και διεγερτικές αλλά όχι πολύ σταθερές με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορεί να ενοχληθείς από τους ισχυρισμούς των άλλων ή κάποιος να διεκδικήσει την προσοχή αυτήν τη στιγμή με λάθος τρόπο. Αλλαγές σε σχέδια ή χρονοδιαγράμματα σε βγάζουν προσωρινά εκτός πορείας. Μέσα από όλα αυτά όμως μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα προσέγγιση ή μέθοδο που μπορεί να σε βγάλει από μια αποτυχία ή μια κακή συνήθεια. Μια καλή στρατηγική για τις σημερινές εντάσεις είναι να διοχετεύσεις την υπερβολική ενέργεια σε κάτι παραγωγικό.

Αιγόκερος
Φαίνεται να έχεις ενέργεια σήμερα να διαθέσεις αλλά δεν ξέρεις που και πως να τη χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να είσαι ανυπόμονη και να χάσεις τα απαραίτητα βήματα ή να πιέσεις άσκοπα τον εαυτό σου. Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν ανησυχία καθώς έχεις έντονη την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσεις τις ρουτίνες σου. Θα μπορούσε επίσης να έχεις αντικρουόμενα συναισθήματα και να προκαλέσεις αναταραχές στην ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Οι εντάσεις μπορεί να είναι διεγερτικές αλλά μπορούν να αυξηθούν γρήγορα σήμερα με τις τρέχουσες διελεύσεις. Η διεκδίκηση είναι κάτι θετικό αλλά η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε απότομο τρόπο ή λάθη. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά ταραχώδης ή ίσως ακόμη μια βόλτα με τρενάκι. Άφησε τα πράγματα να ηρεμήσουν πριν βγάλεις συμπεράσματα ή καταλήξεις σε αποφάσεις, ειδικά με τη νέα σελήνη αύριο που θα μπορούσε να σε ανακατευθύνει.

Ιχθείς
Τα πάθη αυξάνονται σήμερα αλλά μπορεί να υπάρχουν εμπόδια. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια απογοήτευση, ιδίως όσον αφορά στις στενές σχέσεις με τις τρέχουσες διελεύσεις που ενισχύουν τις εντάσεις και εφιστούν την προσοχή σου σε προβληματικές περιοχές. Οι ξαφνικές ορμές και επιθυμίες δημιουργούν μια εσωτερική αναταραχή και ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις παγιδευμένη στη μέση μιας κατάστασης ή λογομαχίας χωρίς νίκη.