Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

24 Αυγ. 2022 - 07:29 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα τον ετήσιο πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του. Ακόμη και με κάποια ανησυχία για τα οικονομικά ή τη μετακίνηση κεφαλαίων τελικά κατευθύνεσαι προς έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής. Ανακαλύπτεις μοναδικά φυσικά ταλέντα, μαθαίνεις να τα αγκαλιάζεις και να τα αναπτύσσεις και αφήνεις παλιές εξαρτήσεις ή δεκανίκια. Οι άνθρωποι γοητεύονται ιδιαίτερα από εσένα και είναι μια καλή μέρα για θέματα καρδιάς, δημιουργικά έργα και ρομαντισμό.

Ταύρος
Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του και ενώ είναι άμεσος και στο ζώδιο σου τους τελευταίους μήνες, η εμπιστοσύνη στην αναζήτηση νέων εμπειριών και στην έκφραση της ανεξαρτησίας είναι εμφανής. Με τον Ουρανό πλέον ανάδρομο μέχρι τον Ιανουάριο περισσότερα συμβαίνουν μέσα σου παρά στην επιφάνεια. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να έρθεις σε επαφή με αυτά που σε οδηγούν, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι ανήσυχη. Εάν χρειάζεται να επιδιορθώσεις μια σχέση ή να καταλάβεις καλύτερα ένα πρόβλημα του παρελθόντος αυτή είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή στιγμή για να το κάνεις.

Δίδυμοι
Ο Ουρανός που αυτήν τη στιγμή διέρχεται από τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής γίνεται ανάδρομος σήμερα. Αυτή η διέλευση του είναι μια μακροπρόθεσμη διέλευση που σε βοηθά να απαλλαγείς από στοιχεία της ζωής σου που εμπόδιζαν την ανάπτυξη σου. Όσο πιο πολύ αφήνεις το βάρος των μυστικών και της αυθεντικής συμπεριφοράς τόσο πιο ελεύθερη είσαι. Η σημερινή επίσης διέλευση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε ενθαρρύνει  να μιλήσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει.  Είναι μια καλή στιγμή για να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και να χτίσεις εμπιστοσύνη. Εάν υπήρξαν δυσκολίες σε μια σχέση μπορεί να νιώσεις μια ωραία ορμή αισιοδοξίας και ενέργειας για να την επιδιορθώσεις.

Καρκίνος
Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος σήμερα και για τους επόμενους πέντε μήνες τα πράγματα τείνουν να ηρεμήσουν στο κοινωνικό μέτωπο. Είναι μια πολύτιμη περίοδος για την επεξεργασία πρόσφατων αλλαγών και γεγονότων με φίλους και σε ωφελεί πάρα πολύ βοηθώντας στην αποφυγή παρορμητικών αποφάσεων. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα φέρνει μια υποστηρικτική ενέργεια που είναι υπέροχη για τις σχέσεις σου, αλλά επίσης ισχυρή για πρακτική και επιχειρηματική αίσθηση.


Λέων
Ο Ουρανός ξεκινά τον ετήσιο πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του εμπνέοντας σε να εξετάσεις τις ανάγκες που σχετίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους, την καριέρα ή τη φήμη σου. Αναδιαμορφώνεται η φήμη σου και δημιουργείς μια μοναδική ταυτότητα, κυρίως μέσω της ιδιότητας ή του επαγγέλματος σου. Τώρα είναι η ώρα να αναλύσεις, να σχεδιάσεις και να επαναξιολογήσεις. Επίσης σήμερα αναζητάς πιο πλούσιες, ζεστές συνδέσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες ενισχύοντας τη δημοτικότητα σου.

Παρθένος
Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα την ετήσια ανάδρομη πορεία του και ενθαρρύνει μια αναβάθμιση των θεμάτων του ένατου οίκου σου, όπως τα συστήματα πεποιθήσεων, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις και τις επικοινωνίες. Ωστόσο εάν κάνεις αλλαγές πολύ γρήγορα αυτή η ανάδρομη φάση σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες. Είναι καιρός για επεξεργασία πρόσφατων αλλαγών, πεποιθήσεων και εμπειριών. Οι ενέργειες του σήμερα σε βοηθούν να καλλιεργήσεις μια σχέση με ανοιχτό πνεύμα και αποδοχή.

Ζυγός
Σήμερα ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες και αυτό το διάστημα προσπάθησε να εξετάσεις το πως εξαρτάσαι από τους άλλους και να σχεδιάσεις στρατηγικές για να αλλάξεις τις εξαρτήσεις με τρόπους που ωφελούν εσένα και τα άτομα που αγαπάς. Εάν τα οικονομικά ήταν στον αέρα, ανοργάνωτα ή αναξιόπιστα τώρα έχεις την ευκαιρία να μάθεις γιατί. Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Χείρωνα φέρνει όμορφες συνδέσεις ή ιδιαίτερη ευχαρίστηση που προέρχεται από φίλους και σχέδια για το μέλλον.

Σκορπιός
Η σημερινή ανάδρομη στροφή του Ουρανού δείχνει μια αλλαγή στην αντίληψη, ιδιαίτερα σε μια σχέση. Ο Ουρανός αυτή τη στιγμή διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου και αυτός ο ετήσιος πεντάμηνος κύκλος προτρέπει κάποια ουσιαστική ενδοσκόπηση και εξέταση των αναγκών των σχέσεων σου. Ακόμα κι αν τα θέματα αναξιοπιστίας δεν είναι προσωρινά τόσο εμφανή μπορεί να σε ωφελήσουν πολύ να διευρύνεις τις εσωτερικές σου ανάγκες για αλλαγή. Σήμερα η προσωπική έλξη είναι καλή και τα θέματα καρδιάς είναι δυνατά, καθώς η Αφροδίτη και ο Χείρωνας εναρμονίζονται. Η αγάπη και οι σχέσεις εξελίσσονται όμορφα.

Τοξότης
Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του βοηθώντας σε να επιβραδύνεις και να εξετάσεις ή ακόμα και να επανεξετάσεις τις πρόσφατες αλλαγές που σχετίζονται με τις καθημερινές σου ρουτίνες, τη δουλειά και την υγεία σου. Αυτοί οι τομείς της ζωής σου μπορεί να ήταν άνω κάτω και η αναζήτηση απαντήσεων έχει νόημα κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης που διαρκεί μέχρι τον Ιανουάριο. Οι ενέργειες του σήμερα ενθαρρύνουν τα συναισθήματα και μια ειλικρινή και μαγική προσέγγιση στην αγάπη και τη δημιουργικότητα.

Αιγόκερος
Ο Ουρανός ξεκινά σήμερα την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του και σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο αυθεντικά και δημιουργικά. Τα δημιουργικά έργα και πιθανώς ακόμη και οι σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από κάποια αναθεώρηση και τελειοποίηση. Σήμερα είσαι σε εξαιρετική θέση για να χαλαρώσεις και να εξομαλύνεις τα συναισθήματα σου. Είσαι σε καλή επαφή με τις προσκολλήσεις και τα εσωτερικά πάθη σου. Μπορείς επίσης να αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα, να μοιραστείς χρήματα ή δύναμη και άλλα θέματα υποστήριξης.

Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός ξεκινά σήμερα την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του και κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης απ’ τον ηλιακό 4ο οίκο σου θα ασχοληθείς με το σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Με τον Ουρανό πλέον ανάδρομο μπορείς να πάρεις τις ανάσες σου και να εξετάσεις τι χρειάζεσαι και τι θέλεις από αυτά τα μέτωπα. Σήμερα εμφανίζεται μια ιδανική πτυχή για να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους και οι συνδέσεις ή οι προσκολλήσεις τείνουν να κυριαρχούν. Η προσωπική απήχηση είναι υψηλή και οι σχέσεις βελτιώνονται καθώς η αποδοχή, η κατανόηση, η συμπόνια και ο σεβασμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου.

Ιχθείς
Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος και αυτός ο ετήσιος πεντάμηνος κύκλος συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον τομέα των επικοινωνιών σου. Ο Ουρανός έχει τον τρόπο να τραβάει κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα εκφράσεις ομαλά ή πλήρως. Στους επόμενους μήνες ωστόσο θα βρεις διαφορετικά και πιθανώς πιο ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τον εαυτό σου. Επίσης σήμερα μπορείς να δεις τι πραγματικά είναι σημαντικό για την ευτυχία σου.

.tlife