Επιδερμίδα: Αυτά είναι τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνετε στο skincare

20 Μαρ. 2024 - 13:22 | Γυναίκα
Επιδερμίδα: Αυτά είναι τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνετε στο skincare

Σίγουρα με τόσες κρέμες, ορούς και τόνερ στην αγορά, μπορεί να αισθάνεσαι λιγάκι μπερδεμένη όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματός σου.

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα σχετικά με το skincare δεν θα αναφερθούμε στο πώς πρέπει να φροντίζεις το δέρμα σου, αλλά στα λάθη που πιθανώς κάνεις.

Δεν φοράς αντηλιακό
Τα οφέλη από τη χρήση αντηλιακού είναι αμέτρητα, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Η χρήση αντηλιακού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσεις την υγεία του δέρματός σου, ενώ βοηθάει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, του ηλιακού εγκαύματος και του καρκίνου του δέρματος.

Χρησιμοποιείς την ίδια ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ
Εάν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείτε σοβαρά με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσεις να διακρίνεις την ενυδατική σου σε κρέμα ημέρας και νύχτας. Ενώ μπορεί να διστάζεις να προσθέσεις το επιπλέον βήμα, οι δύο τύποι ενυδατικών κρέμες εξυπηρετούν πολύ διαφορετικούς σκοπούς και μπορούν να έχουν θετική συνολική επίδραση στη ρουτίνα σου εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά.

Δεν είσαι πιστή στη ρουτίνα σου
Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η ανάπτυξη συνέπειας όσον αφορά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία. Είτε είσαι αρχάρια στο skincare, είτε είχες ασχοληθεί περιστασιακά με το δέρμα σου, χρειάζεται να δείξεις θέληση και συνέπεια για να δεις πραγματικά αποτελέσματα.

πηγή: govastileto.gr