Κάνε το δέρμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και λαμπερό, ακολουθώντας απλά beauty tips

12 Ιαν. 2024 - 09:42 | Γυναίκα
Κάνε το δέρμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και λαμπερό, ακολουθώντας απλά beauty tips

Εύκολοι τρόποι για να «καμουφλάρεις» την κούραση της καθημερινότητας που αποτυπώνεται στο δέρμα σου

Παρά το γεγονός ότι όλες μας, λιγότερο ή περισσότερο, απολαύσαμε ένα διάλειμμα από τη δουλειά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μπορεί να παρατηρούμε σακούλες κάτω από τα μάτια και ένα άτονο και θαμπό δέρμα καθώς κοιταζόμαστε στον καθρέφτη.

Η αρχή της χρονιάς συνοδεύεται συχνά από ένα αίσθημα κόπωσης, το οποίο γίνεται εμφανές στα πρόσωπά μας. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να «καμουφλάρουμε» την κούραση και το δέρμα μας να μοιάζει πιο φρέσκο και λαμπερό;


Βουτιά στον πάγο
Αναζωογόνησε το δέρμα σου, αξιοποιώντας τα θαυμάσια οφέλη του πάγου. Ένα από τα αγαπημένα κόλπα της Κέιτ Μος είναι να γεμίζει έναν νεροχύτη με κρύο νερό, να προσθέτει πάγο και μετά να βυθίζει το πρόσωπό της. Αυτή η τεχνική όχι μόνο μειώνει τη φλεγμονή, αλλά ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο ζωηρό.

Η περιποίηση του δέρματος
Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με τις σωστές φόρμουλες περιποίησης. Ξεκίνα με ένα απαλό απολεπιστικό, για την εξάλειψη των θαμπών νεκρών κυττάρων του δέρματος και, στη συνέχεια, εμποτίστε το δέρμα με ενυδάτωση, χρησιμοποιώντας καταπραϋντικές φόρμουλες. Μην ξεχνάς επίσης και τη φροντίδα των ματιών.

Η δροσερή βάση
Το κουρασμένο δέρμα τείνει να δείχνει άτονο και λίγο θαμπό, γι' αυτό θα ήταν υπέροχο να του χαρίσεις φωτεινότητα και λάμψη. Είναι πάντα καλή ιδέα να ξεκινάς με μια υπέροχη, δροσερή επιδερμίδα. Επομένως, επίλεξε ένα ανάλαφρο foundation με λαμπερό φινίρισμα.

Το χρώμα
Το ρουζ είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, κι αθτό διότι μπορεί να μεταμορφώσει άμεσα την όψη και το χρώμα της επιδερμίδας, επαναφέροντας την ζωτικότητά της.

jenny