Πέντε τρόποι να δείχνετε ξεκούραστη και λαμπερή ακόμη και μετά από ξενύχτι!

14 Ιουλ. 2020 - 05:46 | Γυναίκα
Πέντε τρόποι να δείχνετε ξεκούραστη και λαμπερή ακόμη και μετά από ξενύχτι!

Οι βραδινές έξοδοι άρχισαν και πάλι. Είναι Καλοκαίρι άλλωστε και δεν αντέχετε να μένετε στο σπίτι ακόμη κι αν το επόμενο πρωί πρέπει να πάτε στο γραφείο. Αυτό όμως σημαίνει πως τα σημάδια κούρασης θα κάνουν την εμφάνιση τους στο πρόσωπο σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με κάθε τρόπο.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις πιο έξυπνες συμβουλές. Πρόκειται για 5 τρόπους να δείχνετε σαν να έχετε κοιμηθεί ώρες.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε :

Καφεΐνη και βιταμίνη C: Πρόκειται για δύο μαγικά προϊόντα που κάνουν θαύματα. Η καφεΐνη απομακρύνει τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια και η βιταμίνη C χαρίζει απίθανη λάμψη στο δέρμα. Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης που τα περιέχουν και θα εκπλαγείτε.

Διορθώστε τον τόνο του δέρματος χωρίς να δημιουργήσετε cakey εφέ. Αυτό σημαίνει πως θα απλώσετε κάτω από τα μάτια ένα κονσίλερ που χαρίζει παράλληλα λάμψη και στη συνέχεια μια πούδρα σε όλο το πρόσωπο με ροδακινί ή terracorra υποτόνους και ένα μεγάλο πινέλο ώστε να χαρίσετε ανάλαφρο φινίρισμα.

Χρώμα: Η ένταση σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά είναι το καλύτερο τρικ αν θέλετε φαίνεστε ξεκούραστες. Μπλε, κόκκινο και φούξια είναι οι τρεις καλύτερες επιλογές.

Πείτε ναι στον όγκο στα μαλλιά: Οι ειδικοί λένε πως όταν είστε κουρασμένες και άυπνες καλό είναι να μην μαζεύετε τα μαλλιά σας αφού το πρόσωπό σας είναι εκτεθειμένο και τα σημάδια φαίνονται πιο εύκολα. Απλώστε dry shampoo, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω, κάντε απαλό μασάζ στις ρίζες και είστε έτοιμες.

Eye drops: Ένα από τα σημάδια κούρασης είναι τα κόκκινα μάτια. Ρίξτε 2-3 σταγόνες και συνεχίστε με το μακιγιάζ.