Επικαιρότητα:

Πρωτομαγιά 2015: Δωρεάν διαμονή την σε Αίγινα και Αγκίστρι!

01 Μαίου 2015 - 08:24 | Ταξίδια

Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια θα έχουν όσοι επισκεφτούν σήμερα την Αίγινα και το Αγκίστρι.

Μήνυμα αλληλεγγύης στέλνει το Αγκίστρι, καθώς το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου αποφάσισε και προσφέρει δωρεάν διαμονή σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στις 30-04-2015 για όποιον επισκεφτεί το νησί.

Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Αγκίστρι θέλουν να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης και πολιτισμού προς κάθε κατεύθυνση αλλά και να καλωσορίσει το άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου για το 2015.

Το Αγκίστρι βρίσκεται μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά, σε μια υπέροχη διαδρομή με το καραβάκι.

Επίσης περισσότερα από 20 ξενοδοχεία της Αίγινας πήραν την πρωτοβουλία να προσφέρουν μια δωρεάν διανυκτέρευση στο νησί της Αίγινας την Πέμπτη 30 Απριλίου διευκολύνοντας τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς.

Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε καθώς η απεργία της Παρασκευής 1ης Μαΐου δεν επιτρέπει στα επιβατικά πλοία να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά για το νησί του Αργοσαρωνικού. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν διανυκτέρευση στους εκδρομείς που θα επισκεφτούν το νησί από την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Παράλληλα, τα επιβατικά πλοία για την Αίγινα, την Πέμπτη 30 Απριλίου θα επεκτείνουν τα δρομολόγια τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.