Επικαιρότητα:

Πόσο σωστά λούζεις τα μαλλιά σου;

21 Ιουλ. 2024 - 18:38 | Χρήσιμες συμβουλές
Πόσο σωστά λούζεις τα μαλλιά σου;

Το λούσιμο των μαλλιών αποτελεί μια από τις πιο βασικές κινήσεις της προσωπικής μας φροντίδας. Πολλές φορές όμως δεν εκτελείται με τον σωστό τρόπο και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα των μαλλιών μας. Ποια είναι τα steps που πρέπει να ακολουθούμε για να ενισχύσουμε την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών μας;

Η haircare routine για υπέροχα μαλλιά

Προετοίμασε τα μαλλιά σου, βουρτσίζοντάς τα πριν μπεις στο ντους. Αυτή η κίνηση θα τα απαλλάξει από κόμπους και τα μπλεξίματα.
Βρέξε τα μαλλιά σου στο ντους πριν εφαρμόσεις το σαμπουάν, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών που έχεις. Αυτό θα βοηθήσει στο άνοιγμα τις τρίχας και θα επιτρέψει στο προϊόν να διεισδύσει καλύτερα.

Εφάρμοσε το σαμπουάν

Η ποσότητα που θα χρειαστείς εξαρτάται από την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών σου. Ρίξε το στην παλάμη των χεριών σου και γαλακτωματοποίησέ το για να ενεργοποιήσεις τα συστατικά πριν το δουλέψεις στις ρίζες των μαλλιών σου.

Ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου

Ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό μέχρι να απαλλαγούν από τον αφρό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο αν έχει πιο πυκνά μαλλιά.

Εφαρμόστε το conditioner στα μαλλιά σου από τα μήκη έως τις άκρες

Απόφυγε τις ρίζες γιατί θα βαρύνουν αρκετά τα μαλλιά σου.

Ξέπλυνε καλά το conditioner

Στέγνωσε τα μαλλιά σου με πετσέτα μικροϊνών

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά με όλους τους τύπους μαλλιών. Θα αποτρέψει επίσης το φριζάρισμα και την τριβή.

Πηγή: jenny.gr