Επικαιρότητα:

Το ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στο σ@ξ για τους άνδρες

09 Απρ. 2022 - 12:12 | Σχέσεις
Το ποτό που λειτουργεί ευεργετικά στο σ@ξ για τους άνδρες

Είναι γνωστό πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη λίμπιντο των ανδρών. Είναι επίσης γνωστό πως η μπύρα το καλοκαίρι είναι ένα ποτό που σε δροσίζει. Η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο, και αν καταφέρετε να το κάνετε, τότε μπορεί και να έχει ευεργετικά οφέλη στη σ3ξουαλική σας ζωή.
Γιατί η μπύρα αν καταναλώνεται συνετά και με μέτρο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να έχει διάφορα οφέλη σε μέτριες ποσότητες.

Όπως τα τρία παρακάτω:

Μεγαλύτερη αντοχή

Μια μελέτη έφτασε στο συμπέρασμα πως η παγωμένη μπύρα βελτιώνει τις σeξουαλικές αντοχές του άνδρα. Το 1/3 των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα και οι οποίοι κατανάλωναν μέτριες ποσότητες μπύρας, είχαν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου από εκείνους που δεν έπιναν καθόλου. Η υγεία της καρδιάς, άλλωστε συνδέεται άμεσα με την σ2ξουαλική λειτουργία του άνδρα.

Περισσότερη ενέργεια

Όταν καταναλώνουμε αλκοόλ, φέρνει πολλές φορές υπνηλία ενώ κάποιες φορές συνοδεύεται από ναυτία και τάση προς έμετο. Η μπύρα περιέχει προβιοτικά και βιταμίνες B. Με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνει το στομάχι και δεν προκαλεί νωθρότητα αν ο άνδρας έχει όρεξη για δράση.

Τονώνει τη λίμπιντο

Οι σκούρες μπύρες περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, ένα συστατικό που διευκολύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και συμβάλλει στην καλή και διαρκή στuση.

e-daily