Γυναίκες εξηγούν τους λόγους που είναι εθισμένες στην απιστία

11 Δεκ. 2021 - 11:12 | Σχέσεις
Γυναίκες εξηγούν τους λόγους που είναι εθισμένες στην απιστία

 Πόσων ειδών ζευγάρια πιστεύατε ότι κυκλοφορούν ανάμεσα σας μέχρι τώρα;

Γιατί, μπορεί να θαυμάζετε τους ανθρώπους που κρατιούνται από το χέρι και φιλιούνται τρυφερά στους φωτισμένους δρόμους της πόλης, αλλά ίσως παραγνωρίζετε ότι υπάρχουν και δεσμοί, που δεν είναι τόσο νόμιμοι

Είναι εκείνοι οι παράνομο», που δεν θα τους συναντήσετε συχνά στο αγαπημένο σας μπαρ, αντιθέτως ζουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ίσως στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ή σε κάποιο απόμερο σημείο της πόλης.

Η απιστία είναι γεγονός. Κι αν πάντοτε νομίζατε, ότι πρόκειται για αντρική υπόθεση, εκείνη αποκαλύπτει και τη θηλυκή της πλευρά.

Ταιριάζει και στα δύο φύλα. Οπως ακριβώς ένα γιούνισεξ άρωμα ή ρούχο.

Μα, όταν αγαπάς και αγαπιέσαι, όταν δίνεις και παίρνεις έρωτα, έχεις ανάγκη να απατήσεις;

Κι όμως, η φράση είναι αυτό που νομίζεις επιβεβαιώνεται και στις καλύτερες οικογένειες, με πολλές γυναίκες να εμφανίζονται εθισμένες στην προδοσία.

Η ιστοσελίδα Whisper παρουσίασε τις μαρτυρίες γυναικών, που αποκάλυψαν τους πραγματικούς λόγους που τις ώθησαν σε αυτή τη στιγμή αδυναμίας και απάτησαν το σύντροφο ή σύζυγο τους.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν το φόβο της μοναξιάς, την ανάγκη για προσοχή και την επιθυμία για περισσότερες σεξουαλικές επαφές.

Αλλες γυναίκες δεν μπορούσαν απλά να ξεπεράσουν τους παλιούς τους δεσμούς.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να απατώ τους συντρόφους μου με τον πρώην μου, γιατί είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του», είπε μια ανώνυμη.

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Mirror Survation περίπου 50% των γυναικών που έκαναν το παράπτωμα αυτό, δεν μετάνιωσαν για την απόφαση τους, αλλά το 30% διέλυσαν το δεσμό ή το γάμο τους μετά από αυτό το γεγονός. Ενα 10% ανέφερε ότι απομακρύνθηκε από τους φίλους.

Ορισμένες που συμμετείχαν στη συζήτηση της ιστοσελίδας Whisper υποστήριξαν την ελκυστική φύση της «παράνομης» σχέσης.

«Νομίζω πως είμαι εθισμένη στην απιστία, ενώ ξέρω πως είναι απαίσιο, πως με χαρακτηρίζει άσχημα ως άνθρωπο κι ενώ αγαπώ το σύντροφο μου».

Μια ακόμη γυναίκα δημοσίευσε το παρακάτω: «Πιστεύω, πως φοβάμαι τη μοναξιά και για αυτό είμαι διαρκώς άπιστη».

Η απογοητευμένη σύζυγος: «Απατώ συνέχεια το σύζυγο μου. Δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπώ. Απλά μου αρέσει το σεξ κι εκείνος δεν μου το προσφέρει όπως ακριβώς θέλω».

«Είμαι εθισμένη στην απιστία με ανθρώπους που μου δείχνουν προσοχή για μερικές εβδομάδες».