Επικαιρότητα:

Πώς να χειριστείς τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου αν εκείνος δεν σε ακούει ποτέ!

21 Μαρ. 2021 - 17:15 | Σχέσεις
Πώς να χειριστείς τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου αν εκείνος δεν σε ακούει ποτέ!

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίσεις στη σχέση τους σε κάποια στιγμή της κοινής τους πορείας στη ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι κακό να τσακώνεται ένα ζευγάρι αρκεί να το κάνει σωστά. Τι μπορείς να κάνεις όμως αν ο σύντροφός σου δεν ακούει ποτέ αυτό που θέλεις να του πεις πάνω σε έναν τσακωμό; Δες τι μπορείς να κάνεις σύμφωνα με το faysbook.gr, για να βελτιώσεις την κατάσταση.

1. Μήπως νιώθει συνεχώς ότι του ασκείς κριτική; Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο το παράπονο. Βεβαιώσου λοιπόν πως τόσο εσύ όσο και ο αγαπημένος σου μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

2. Μήπως του λες συνέχεια τι να κάνει; Πολλοί άντρες σιχαίνονται να έχουν δίπλα τους κάποιον που τους λέει τι να κάνουν. Είναι προτιμότερο να τον κάνεις να πιστεύει πως τα πάντα είναι δική του απόφαση παρά να θεωρεί πως απλά εκτελεί τις εντολές σου.

3. Είναι σημαντικό μετά από κάθε τσακωμό να περνάτε χρόνο μαζί ώστε να φτιάξει η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος που τσακωθήκατε καλό είναι αμέσως μετά τον τσακωμό να προσπαθήσετε να έρθετε και πάλι κοντά. Έτσι εκείνος θα καταλάβει πως δεν είναι η μόνη σου έννοια να τσακώνεστε αλλά και να τα βρίσκετε.

4. Προσπάθησε να τον ακούς πραγματικά σε ό,τι και αν σου λέει και το ίδιο θα πρέπει να μάθει να κάνει και εκείνος. Ευτυχώς οι άντρες ό,τι σου λένε δεν έχει πολλά κρυμμένα νοήματα. Τα κρυμμένα νοήματα είναι υπόθεση των γυναικών περισσότερο. Έτσι όταν γκρινιάζει εκείνος για κάτι είναι εύκολο για σένα να καταλάβεις τι τον ενοχλεί.