Πεντανόστιμα και υγιεινά.
Υλικά
- 1 μεγάλη γλυκοπατάτα, σε λεπτές φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- ½ κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα (αλάτι, ρίγανη, πάπρικα)
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία και στρώστε 2 μεγάλες λαμαρίνες με λαδόκολλα.
- Αφού ανακατέψτε τις φέτες γλυκοπατάτας με λάδι και καρυκεύματα, τοποθετήστε τις σε μία στρώση στις προετοιμασμένες λαμαρίνες ψησίματος.
- Ψήστε στις πάνω και κάτω σχάρες του φούρνου μέχρι να γίνουν τραγανές, αλλάζοντας θέση τα ταψιά, για περίπου 3 ώρες.
Πηγή: govastileto.gr