Η τυρόπιτα των αρχαρίων – Όλα σε ένα μπολ κι έτοιμη για το ταψί
Εκτέλεση
Λαδώνετε το μεγάλο ταψί του φούρνου και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.
Ρίχνετε το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι και όλα τα άλλα υλικά (δεν έχει σημασία η σειρά).
Ανακατεύετε το μείγμα πολύ καλά και το μεταφέρετε στο ταψί, βοηθώντας το να απλωθεί ομοιόμορφα.
Βάζετε το ταψί στο φούρνο. Μετά από 45’ περίπου η τυρόπιτα είναι έτοιμη.
Υλικά
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 χτυπημένα αυγά
250 γρ. τριμμένο ρεγκάτο
250 γρ. τριμμένο ένταμ
250 γρ. τριμμένη φέτα
3 1/2 ποτήρια νερού γάλα
1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι